Tak, to kosmos, już zrezygnowałam z wypisywania przez panią wet recepty na Kreon25000 bo kiedyś nijak nie mogłam się doliczyć ile za to bierze (bo kupiłam leki u niej + ta recepta) ale wychodziło mi, że ...50zł (czyli pewnie tak jak za wizytę), teraz proszę o to lekarza i bez problemu mam ją za zero złotych. Kupuję też u niej probiotyk Flora Defence, 30zł za 10 kaps i teraz zdecydowałam że też nie będę u niej tego kupować - zooart mają 60 kaps za 77 zł. Trudno, im bardziej pani będzie podnosić ceny tym bardziej ja będę szukać leków poza jej gabinetem, tych które da się kupić oczywiście. Za zastrzyki z cerenii w listopadzie płaciłam 25 zł co było dla mnie kosmosem, a teraz płacę 40 zł/szt. - no i 10 zastrzyków to = wiadomo ile

To jest najdroższy chyba wet tutaj....do tej pory cieszyłam się, że chociaż skuteczny.....ale widzę, że muszę brać na jej działania swoją poprawkę.
Bardzo dziękuję Jolu, chętnie skorzystam z Twojego doświadczenia. Na szczeście moja rodzona siostra jest specjalistą diabetologiem i internistą, całe życie zawodowe 'zjadła' na cukrzykach....tyle że ludziach, o diabetologii zwierzęcej nie ma pojęcia

Już wiem że są np w aptece GEMINI paski do mierzenia cukru w moczu - zapytam tylko wetkę czy dla kota się nadają, bo po co mam płacić za 2 tygodnie kasę za badanie moczu skoro potrzebna tylko informacja o glukozie w moczu?
Ja rozumiem, że wet chce zarobić i ja daję mu zarobić, mam świadomość że czasem robi rzeczy na wyrost, i akceptuję to że daję wetowi zarobić, ale muszę coś robić bo pani przekroczyła nawet moje, wydaje mi się że elastyczne, granice....Przecież oprócz weta jeszcze Hill's i/d jest do kupienia a to też nie jest tanie.,...
Muszę wywietrzyć głowę bo tak zmęczona to już przeoczam ważne szczegóły a potem są problemy. Może w sobotę (nie mam zajęć na uczelni) pojechałabym na 2-3 godziny nad morze...muszę to zrobić jeśłi nawet nie dla siebie do dla Zuzi i Łatki.
Jolu a jak Usia i Sabcia i reszta stadka ?
Zazulka po śniadaniu, qpka jako-tako, tak na 4, nawet przed pobudką z rana wskoczyła do mnie na pościel i położyła się na mnie - bardzo to lubię

Pozdrawia Ciocie