Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie wrz 13, 2009 17:08 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

wowowowowowo
Najlepsze życzenia zdrowia i nowych inspiracji dla Koteczków :balony: :birthday: :balony:
i gratulacje dla Mamuńki co dzielnie hoduje w/w :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie wrz 13, 2009 18:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

No to ja pożyczę Kochanym Draniom, aby jak najdłużej wytrzymały ze swoją Dużą. Niech sobie jeszcze troszkę w domu pomieszka :mrgreen: . Ja w razie czego lecę Im z odsieczą.
Kochane Dranie - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balony:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 13, 2009 20:08 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :birthday: :balony:

P.S.: Mam niezwykle urodzinowy weekend. Wczoraj były urodziny mojej Mamy i Teścia, właśnie wróciliśmy z obchodów. Wchodzę na forum a tutaj kolejne urodziny 8)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie wrz 13, 2009 21:52 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Marmur i krowa prosiły przekazać, że dziękują serdelecznie 8)

Liś właśnie tu przylazł, obwąchuje obszczaną przez sieibe wczoraj ścianę i chyba szuka nowej inspiracji :twisted: :twisted: :twisted: , jak to ładnie Ciocia Ala ujęła :wink:

Plusz usiłuje spożyć metalowy pilniczek do paznokci :roll: ...

A tak w ogóle to trochę niesprawiedliwe. Chyba muszę całą tę sprawę przemyśleć, powyliczać i ustalić jeszcze jakieś inne umowne dni zbiorczych urodzin. Bo Nunka i Liś mają teraz, Ropulek 30 maja... - a pozostałe ??? Daty urodzenia pozostałych są kompletnie nieznane i nie do oszacowania choćby w przybliżeniu :( , wszystkie trafiały do mnie już jako dorosłe koty. Najgorzej jest z Bidzią, bo w jej przypadku nie wiadomo nawet, ile ma lat :(
Chyba wezmę książeczki zdrowia (mam tam powpisywane orientacyjnie lata i miesiące urodzin każdego z Drani) i pokombinuję :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 13, 2009 22:09 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

*anika* pisze:Aha... chyba coś wykrakałaś w wątku Frotki... :| kilka dni temu moja pingwinica dobrała się do pokaźnej wielkości gumki recepturki i odgryzła kawałek :strach: mam nadzieję że tylko odgryzła, nie połknąwszy czegoś, zanim jej resztki zabrałam...

tfu tfu tfu przez lewe ramię :roll:

Nunu kilka dni temu też porwała mi spod ręki wielką zieloną recepturkę, zdążyła zacząć się w nią z wielkim apetytem wgryzać... Odebrałam idiotce, przypomniałam o tych kilkunastu szwach na jelitach i żołądku :twisted: oraz o tym, co ową bezmyślną konsumpcją oraz jej konsekwencjami zafundowała Mamusi :oops: :twisted: ... Nunu posłuchała, zbarankowała mi czoło, miauknęła... po czym udała się do kuwety załatwić tzw. większą potrzebę. Wydaje mi się, że był to wyraz solidarności ze zranionym ego Mamusi 8) Reakcja (oraz produkt tej reakcji :mrgreen: ) idealnie adekwatna i jedynie stosowna do ciężaru gatunkowego całej sprawy :mrgreen: - ech, gdybym i ja od początku tak potrafiła :roll: :twisted: :wink: , byłabym zdrowsza.

Wrzucił pilniczek pod kanapę. Przez chwilę miał zamiar zeżreć cążki, ale dosyć szybko zrezygnował (za ostre są, czy co :roll: :twisted: ?), teraz obgryza moje kapcie. Debil.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 13, 2009 22:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Aha, jeszcze z wieści gorszych.
Aparat foto zdechł :(
Nie wiem właściwie, czy bardziej zdechł aparat czy może tylko akumulatorki, w każdym razie ich ładowanie nic nie daje, zawsze po włożeniu świeżo naładowanych do aparatu od razu ukazuje się komunikat "słaba bateria" i ustrojstwo mówi mi dobranoc :( Na zwykłych bateriach w ogóle nie działa (od nowości nie raczyło działać :twisted: ), więc można by tylko ewentualnie dla eksperymentu kupić nowe akumulatorki... Ale chyba nie ma sensu, te są dobrej firmy i raczej to nie one się zepsuły, pora zacząć odkładać na nowy aparat :( :( :(

:!: W związku z powyższym :!: : jeśli chcecie oglądać tutaj Dranie, proszone jesteście o skuteczne molestowanie Ciotek z Warszawy, co by chciały nas odwiedzać i szarańczę fotografować swoim sprzętem. Ciotki z Warszawy - zgłoszenia dobrowolne też bardzo mile widziane 8)

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 14, 2009 6:51 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wielbłądku, może nowe akumulatorki? Albo przynajmniej spróbuj z dobrymi bateriami. Hmm...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 14, 2009 7:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wielbłądzio pisze:Na zwykłych bateriach w ogóle nie działa (od nowości nie raczyło działać :twisted: )

To raczej nie jest dziwne.
U mnie zaden aparat na zwyklych nie działał, albo dzialal 2 minuty.
Po prostu są za słabe za tak zaawansowanych ustrojstw jak aparaty cyfrowe.
Moze pożycz od kogos akumulatorki i na nich sprawdz?
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pon wrz 14, 2009 8:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

Wielbłądzio pisze:2. Złośliwiec :twisted: Też chciałabym mieć tylko trzy, takie kolorowe i takie porządne :roll: :wink:
Zobaczysz, upiję kogoś, kto ma Twój adres (cholibka, Lemoniadka abstynentka :roll: ...), i będziesz miała czwartego :twisted: :twisted: :twisted:
To jest pogróżka :smokin:

Widzisz, kalair? Moja abstynencja ma ogólnoświatowe korzyści :mrgreen:

Ja z lekkim obsuwem, ale jak najserdeczniej chciałam pożyczyć Cudnemu Makowczykowi i Posiadaczce Najpiękniejszych w Świecie Łapek wszystkiego co najlepsze :1luvu: Sto lat u boku swojej Dużej! Niech wreszcie pozbędzie się złudzeń i uwierzy, że szczęście i zaszczyt posiadania Drani było jej w gwiazdach zapisane... W czepku się, Wielbłądziu, urodziłaś :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon wrz 14, 2009 8:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wielbłądzio pisze:Aha, jeszcze z wieści gorszych.
Aparat foto zdechł :(

Aparat... [*] :cry:

Wielbłądzio pisze: :!: W związku z powyższym :!: : jeśli chcecie oglądać tutaj Dranie, proszone jesteście o skuteczne molestowanie Ciotek z Warszawy, co by chciały nas odwiedzać i szarańczę fotografować swoim sprzętem. Ciotki z Warszawy - zgłoszenia dobrowolne też bardzo mile widziane 8)

Hmmm... :smokin:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon wrz 14, 2009 18:53 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

Lemoniada pisze:Niech wreszcie pozbędzie się złudzeń i uwierzy, że szczęście i zaszczyt posiadania Drani było jej w gwiazdach zapisane... W czepku się, Wielbłądziu, urodziłaś :mrgreen:

Taa. Przeogromne to szczęście i poczucie bycia wyróżnioną przez los :twisted: Jakby to każdy nie mógł sobie własnoręcznie takiej zarazy do domu bez opamiętania naznosić: z autobusów, z drzew w samym centrum stolicy :roll: , z działek, ze szklarni, ze śmietników, ze schronów... Za jednym to nawet przez tydzień co noc latałam z łapką po chaszczach i ruinach - po to tylko (jak się okazało), żeby sobie rasową pełnokrwistą Dzicz do stada dokoptować :twisted: :roll:
Nunia nie jest jeszcze jakimś specjalnym skaraniem boskim (pomijając gumkożerność rzecz jasna :twisted: ), nie narzekam na nią szczególnie często, za to Lilak - co tu się powtarzać :twisted: :strach::strach::strach: Po co ja toto jeszcze w ogóle karmię :roll: ...?

Wpadłam do domu ledwo żywa z tłukącym sercem, walnęłam się prosto na kanapę ubrana i z tapetą, nie posprzątałam nawet kuwet, przespałam ponad dwie godziny :roll: ... Do dupy to wszystko. Nawet zwykła mocna herbata i babskie mentolowe słomki mi już szkodzą :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 15, 2009 6:45 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Obrazek :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 15, 2009 17:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Jestem...

Jestem jeszcze, ale ni cholery nie umiem walczyć. To wraca :( Za dobrze było, za normalnie, więc wraca :(
Nie ma chyba sensu, żebym tutaj w wątku pisała tak, jak kiedyś mogłam pisać na Depce, więc lepiej zrobię nie pisząc nic... To boli :(
Nie mam siły próbować się nie dać, zapadam się od nowa :(

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 15, 2009 20:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wielbłąd, a bierzesz jakieś leki na to?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 16, 2009 6:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

Wielbłądzio pisze:Jestem...

Jestem jeszcze, ale ni cholery nie umiem walczyć. To wraca :( Za dobrze było, za normalnie, więc wraca :(
Nie ma chyba sensu, żebym tutaj w wątku pisała tak, jak kiedyś mogłam pisać na Depce, więc lepiej zrobię nie pisząc nic... To boli :(
Nie mam siły próbować się nie dać, zapadam się od nowa :(

Kasiu, nie poddawaj się!! :roll: Nie uciekaj nam. :roll: [nie zaniedbuj leczenia..]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]