Najlepsze życzenia zdrowia i nowych inspiracji dla Koteczków

i gratulacje dla Mamuńki co dzielnie hoduje w/w

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:Aha... chyba coś wykrakałaś w wątku Frotki...kilka dni temu moja pingwinica dobrała się do pokaźnej wielkości gumki recepturki i odgryzła kawałek
mam nadzieję że tylko odgryzła, nie połknąwszy czegoś, zanim jej resztki zabrałam...
Wielbłądzio pisze:Na zwykłych bateriach w ogóle nie działa (od nowości nie raczyło działać)
Wielbłądzio pisze:2. ZłośliwiecTeż chciałabym mieć tylko trzy, takie kolorowe i takie porządne
![]()
![]()
Zobaczysz, upiję kogoś, kto ma Twój adres (cholibka, Lemoniadka abstynentka...), i będziesz miała czwartego
![]()
![]()
![]()
To jest pogróżka
Wielbłądzio pisze:Aha, jeszcze z wieści gorszych.
Aparat foto zdechł![]()
Wielbłądzio pisze:W związku z powyższym
: jeśli chcecie oglądać tutaj Dranie, proszone jesteście o skuteczne molestowanie Ciotek z Warszawy, co by chciały nas odwiedzać i szarańczę fotografować swoim sprzętem. Ciotki z Warszawy - zgłoszenia dobrowolne też bardzo mile widziane
Lemoniada pisze:Niech wreszcie pozbędzie się złudzeń i uwierzy, że szczęście i zaszczyt posiadania Drani było jej w gwiazdach zapisane... W czepku się, Wielbłądziu, urodziłaś![]()
Wielbłądzio pisze:Jestem...
Jestem jeszcze, ale ni cholery nie umiem walczyć. To wracaZa dobrze było, za normalnie, więc wraca
![]()
Nie ma chyba sensu, żebym tutaj w wątku pisała tak, jak kiedyś mogłam pisać na Depce, więc lepiej zrobię nie pisząc nic... To boli
Nie mam siły próbować się nie dać, zapadam się od nowa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Meteorolog1, Sigrid i 15 gości