Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Oni moje mięsko, ja ich chrupki? Nie, dziękuję... Ale zawsze mogę zając im nowy drapak!!
kinga w. pisze:Oni moje mięsko, ja ich chrupki? Nie, dziękuję... Ale zawsze mogę zając im nowy drapak!!
tosiula pisze:kinga w. pisze:Oni moje mięsko, ja ich chrupki? Nie, dziękuję... Ale zawsze mogę zając im nowy drapak!!
Jak nowe to nieMuszę najpierw zdecydowac czy chcą

tosiula pisze:kinga w. pisze:Oni moje mięsko, ja ich chrupki? Nie, dziękuję... Ale zawsze mogę zając im nowy drapak!!
Jak nowe to nieMuszę najpierw zdecydowac czy chcą
kalair pisze:Tyzma pisze:A właściwie czemu koty jedzą na podłodze?
Bo nie stawiamy im misek na stole..

kinga w. pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:A właściwie czemu koty jedzą na podłodze?
Oczywiście tylko żeby im oszczędzić wysiłku włażenia na ten stół. I nie wszystkich kotów to dotyczy...
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:A właściwie czemu koty jedzą na podłodze?
Oczywiście tylko żeby im oszczędzić wysiłku włażenia na ten stół. I nie wszystkich kotów to dotyczy...
Oczywiście! Wyłącznie z troski..O stoły..
![]()

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:A właściwie czemu koty jedzą na podłodze?
Oczywiście! Wyłącznie z troski..O stoły..
![]()
Tu bym się spierała... Bardziej o zastawę... Nie lubie latających szklanek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 15 gości