InkaPigulinka - teraz ja :) cz.7

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2009 13:00

Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:Incia a zdjęcia tej nowej wrzucisz? :twisted:

gratuluję dokocenia i dobry :lol:

Wzucę, wzucę, ale najpierw to ona musi psyjechać. Ale zanim psyjedzie, to będziemy mieli remonta, zeby do uadnego domka psyjechała.

Ta duza to mnie tak mało do komputelka dopusca ze na bieząca nie jestem :crying: :crying:
a kiedy psyjedzie nowa?

Biedny jesteś, Nikosiu, ze Cię nie dopuscają do komputerka. MruJafka psyjedzie, jak się skońcy remont, a jesce nie wiemy, kiedy się zacnie. Dowiemy się tego w sobotę... Ale pewnie za 2 tygodnie.

to telez juz lozumiem :D
a jak się Kuku czuje?

Kuku jus się nie drapie i strasnie się obzera. Doctorro mówi, ze to normalne po jej kuju

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 27, 2009 13:10

MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:

Wzucę, wzucę, ale najpierw to ona musi psyjechać. Ale zanim psyjedzie, to będziemy mieli remonta, zeby do uadnego domka psyjechała.

Ta duza to mnie tak mało do komputelka dopusca ze na bieząca nie jestem :crying: :crying:
a kiedy psyjedzie nowa?

Biedny jesteś, Nikosiu, ze Cię nie dopuscają do komputerka. MruJafka psyjedzie, jak się skońcy remont, a jesce nie wiemy, kiedy się zacnie. Dowiemy się tego w sobotę... Ale pewnie za 2 tygodnie.

a jak się Kuku czuje?

Kuku jus się nie drapie i strasnie się obzera. Doctorro mówi, ze to normalne po jej kuju

to dobze ze je, uściskaj ją i Psota od nas :wink:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Wto sty 27, 2009 13:13

Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:

a kiedy psyjedzie nowa?

a jak się Kuku czuje?

Psota to wyściskam, ale Kuku mi się nie da...
Inka

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 13:18

MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:
Paulaaa pisze:
MaryLux pisze:

a kiedy psyjedzie nowa?

a jak się Kuku czuje?

Psota to wyściskam, ale Kuku mi się nie da...
Inka

to popros o to dużą :wink:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Wto sty 27, 2009 13:19

OK, zastąpię Inkę. Kuku lubi, jak ją maltretuję.

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 13:51

MaryLux pisze:
Hannah12 pisze:Cześć Inuś, nasz Duża też marudna, bo coś ją chwyta. Jak doszła z domu na parking to była cała mokra, a przecież niosła tylko laptopa i pranie- pościel do magla i worek ze śmieciami.
A MruJafka wczoraj wieczorem ( 23.45) tak uderzała po zrobieniu sioo w kuwetę, że Duża myślała, że już jest rozłożona - kuweta nie MruJafka - na czynniki pierwsze.
Pysia donosząca.

Pysiuniu, to niedobze, ze Tfoja Duza tak się źle cuje. Ale sfoją ścieską to za duzo tego fsystkiego niosła, dlacego jej Duzy nie pomógł???
Inka zdziwiona
PS My z Kulką tes tak samo mocno tłucemy w bzegi kuwety, więc nasej Duzej jus nie zdziwi, jak MruJafka tak samo zrobi

Nasz Duży znowu jest na konferencji. Przez tydzień odpoczywa na Cyprze w hotelu 5 gwiazdkowym. I pisał, że tam jest dużo kotów i się mogą wylegiwać na leżakach hotelowych. I mają słońce. ale Duży i tak z tego wszystkiego nie ma czasu korzystać co tam jest w tym hotelu.Pisał, że nawet szampan na śniadanie serwują. Pysia

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto sty 27, 2009 13:54

Hannah12 pisze:
Nasz Duży znowu jest na konferencji. Przez tydzień odpoczywa na Cyprze w hotelu 5 gwiazdkowym. I pisał, że tam jest dużo kotów i się mogą wylegiwać na leżakach hotelowych. I mają słońce. ale Duży i tak z tego wszystkiego nie ma czasu korzystać co tam jest w tym hotelu.Pisał, że nawet szampan na śniadanie serwują. Pysia

No rzeczywiscie szkoda,ze nie moze skorzystac z tych dobrodziejstw :( :( :(
Chialabym zobaczyć te koty wylegujace sie na leżakach :lol: :lol: :lol:
to musi być wspaniały widok :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 27, 2009 14:05

Ja świadomie z nim nie jechałam, bo ceny za osobę towarzyszącą jak dla mnie za duże i bilet na samolot też drogi. Za tą cenę wszyscy mamy (3 osoby) mam wyjazd na narty do Włoch.
PS. Zdjęć kotów na leżakach nie będzie bo mój nie zabrał aparatu .

Hannah12

Post » Wto sty 27, 2009 14:07

trawa11 pisze:
Hannah12 pisze:

No rzeczywiscie szkoda,ze nie moze skorzystac z tych dobrodziejstw :( :( :(
Chialabym zobaczyć te koty wylegujace sie na leżakach :lol: :lol: :lol:
to musi być wspaniały widok :wink:

Też bym chciała to wszystko zobaczyć. Brak szampana na śniadanie jakoś przeżyję, ale słońceeee i kotyyyyyy...
Duża rozmarzona

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 14:10

Hannah12 pisze:Ja świadomie z nim nie jechałam, bo ceny za osobę towarzyszącą jak dla mnie za duże i bilet na samolot też drogi. Za tą cenę wszyscy mamy (3 osoby) mam wyjazd na narty do Włoch.
PS. Zdjęć kotów na leżakach nie będzie bo mój nie zabrał aparatu .

Nawet sobie nie próbuję wyobrazic ,jakie to są koszty 8O
szkoda ,ze Duzy nie zabrał aparatu :( ,nie tylko o koty chodzi :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 27, 2009 14:13

A ja kiedyś dostałam zdjęcia kotów z Wysp Kanaryjskich, szkoda, że tylko na papierze

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 19:29

Wesłam na chwileckę. Ale jakoś nie słysę, zeby ktoś się z tego ciesył
Inka

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 19:35

Wszyscy się cieszymy, tylko coś zaspani jesteśmy. P&H&J

Hannah12

Post » Wto sty 27, 2009 19:40

Hannah12 pisze:Wszyscy się cieszymy, tylko coś zaspani jesteśmy. P&H&J

Ja tes chciałam pospać, więc Duzej nagrałam conieco na dyktafon i kazałam iść do Bapci

MaryLux

Post » Wto sty 27, 2009 21:46

Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobą :( a do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy :)

pamientaj Inus, rze bardzo Ciem lubiem :)

Melańja

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

[poprzednia][następna]