Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Antypatyczna pisze:
Iiii tam,mało merytorycznie,bez brokatowych gifków i kolorowanek,to się nie liczy![]()
Merytorycznie? A od kiedy ja piszę coklwiek merytorycznie?![]()
A brokatowych gifów nie mam na składzieAle mogę to nadrobić
skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:E, same to nie. Zalety też posiada, przykładowo jest bardzo ładna i ma dużo burych kotów
Lemoniadko, piłaś coś czy masz wade wzroku?
![]()
A co do burych kotów - nie wiem, czy to zaleta, ale z tym akurat sie zgadzam
skaskaNH pisze:kalair pisze:Bure koty są zaletą dla tych, co je mają! Że się tak wtrącę..
![]()
O, nie, bure jest piękneZAWSZE i w każdych okoicznościach
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:E, same to nie. Zalety też posiada, przykładowo jest bardzo ładna i ma dużo burych kotów
Lemoniadko, piłaś coś czy masz wade wzroku?
![]()
A co do burych kotów - nie wiem, czy to zaleta, ale z tym akurat sie zgadzam
Varię wysyła do dentysty, mnie do okulisty - skaska, czy Ty chcesz nam zafundować urojenia i kompleksy?A zdania nie zmienię i juz, o
Pleśniaczki to pleśniaczki, czyli piękne inaczejkalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Bure koty są zaletą dla tych, co je mają! Że się tak wtrącę..
![]()
Bure is bure! Piękne są Szylkretki!![]()
![]()
Z odrobiną tajemniczej oryginalności!
![]()
Przykro mi, że już Jej nie ma. Masz jakąś fotkę Kamusi?kalair pisze:Moja śliczna kochana nieżyjąca Kamusia była burasią...![]()
skaskaNH pisze:Pleśniaczki to pleśniaczki, czyli piękne inaczejkalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Bure koty są zaletą dla tych, co je mają! Że się tak wtrącę..
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa, jak tu wpadnie Bubor, i jeszcze Mimw, to już w ogóle będę mieć przechlapane
Przykro mi, że już Jej nie ma. Masz jakąś fotkę Kamusi?kalair pisze:Moja śliczna kochana nieżyjąca Kamusia była burasią...![]()
skaskaNH pisze:Pleśniaczki to pleśniaczki, czyli piękne inaczejkalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Bure koty są zaletą dla tych, co je mają! Że się tak wtrącę..
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa, jak tu wpadnie Bubor, i jeszcze Mimw, to już w ogóle będę mieć przechlapane
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 73 gości