Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
NP['] miał poczucie humoru i myslę, że woli mnie widzieć taką świntuszącą niż zapłakaną

Ale i tak wszyscy wiedzą, że NP['] jest moją największa miłością i żaden facet go nie przebije!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
marcjannakape pisze:Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
NP['] miał poczucie humoru i myslę, że woli mnie widzieć taką świntuszącą niż zapłakaną![]()
Ale i tak wszyscy wiedzą, że NP['] jest moją największa miłością i żaden facet go nie przebije!
marcjannakape pisze:Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
NP['] miał poczucie humoru i myslę, że woli mnie widzieć taką świntuszącą niż zapłakaną![]()
Never pisze:marcjannakape pisze:Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
Łomatko.... to potencjalny kandydat na pocieszyciela będzie się musiał przebrać za NP, żeby w ogóle mieć jakąś szansę. Na pewno będzie też musiał mieć bladą skórę (za to owłosioną), parę dużych ciemnych znamion (łat) i ten zabójczy chaplinowski wąsik. No i długi ogon
marcjannakape pisze:Never pisze:marcjannakape pisze:Mruczeńka1981 pisze:nOOO ale wesoło się tu zrobiło...![]()
Łomatko.... to potencjalny kandydat na pocieszyciela będzie się musiał przebrać za NP, żeby w ogóle mieć jakąś szansę. Na pewno będzie też musiał mieć bladą skórę (za to owłosioną), parę dużych ciemnych znamion (łat) i ten zabójczy chaplinowski wąsik. No i długi ogon
EDIT:
Na dodatek NP['] miał jakis tik i ogon chodził mu non stop!
Mruczeńka1981 pisze:co tam Marcjanno u Ciebie??
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:co tam Marcjanno u Ciebie??
Nie przeszkadzaj, weekend jest. Po tym, co tu wyżej napisano, wiadomo, co robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości