pluszak pisze:moś obrazka znalazła?
A skont

EDIT: a, nie, sorki, znalazła

Czyżby teraz mnie pomrocznośc jakaś złapała?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:pluszak pisze:do wątavaria pisze:pluszak pisze:na pięciolecie nabędziesz kota i założysz wąta?varia pisze:skaskaNH pisze:Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne i idąc z duchem czasu, po ok. 2,5 roku obecności na forum, wreszcie zakładam wątek moich kotów![]()
Cóż to jest 2,5 roku bez własnego wątku.
A po co mi kot?chociaż jakiś tymczas
Jakbym chciała kota, to bym na kocim forum pisała, a nie tutaj.
skaskaNH pisze:Zara, zara, to gdzie ja w takim razie jestem?
cała korporacja TKMskaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Zara, zara, to gdzie ja w takim razie jestem?
Która Ty?
To jest mnie więcej?
a tej co????MaryLux pisze:Miiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Niee, to jest teoria MarcelibuMonika chyba sie jeszcze nie obudziła
spoko, już się obudziła.
zaczęła od impertynencji pod moim adresem![]()
To u mnie miała jeszcze pomroczność jasną
A kto to jest TKM i dlaczego ma związek z moim rozdwojeniem, imputowanym mi przez Varię?pluszak pisze:cała korporacja TKMskaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Zara, zara, to gdzie ja w takim razie jestem?
Która Ty?
To jest mnie więcej?
a czemu się wąt nazywa tak jak nazywa, aaa? :pskaskaNH pisze:A kto to jest TKM i dlaczego ma związek z moim rozdwojeniem, imputowanym mi przez Varię?pluszak pisze:cała korporacja TKMskaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Zara, zara, to gdzie ja w takim razie jestem?
Która Ty?
To jest mnie więcej?![]()
pluszak pisze:a czemu się wąt nazywa tak jak nazywa, aaa? :pskaskaNH pisze:A kto to jest TKM i dlaczego ma związek z moim rozdwojeniem, imputowanym mi przez Varię?pluszak pisze:cała korporacja TKMskaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Zara, zara, to gdzie ja w takim razie jestem?
Która Ty?
To jest mnie więcej?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 67 gości