Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 09, 2008 8:46

vadee pisze:
hihi pisze:Kluska reaguje na "KOOCIEEE" i zastanawiam sie czy tak nie zostawić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

to może od razu ją nazwij 'JEDZENIEEEE!!' :lol:
i się nie przejmuj, Tosia była Kicią przez pierwsze 2 lata życia (aż do więcia Miodziny - trzeba było je jakoś odróżniać ;))
Jak dodam JEDZENIE po czymkolwiek to nawet na "mały głupku" przyleci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wiesz, uznaliśmy, że.... uszanujemy kocią indywidualność nie nadając jej imienia narazie :D

hihi

Od: Pt sie 22, 2008 6:39

Post » Wto wrz 09, 2008 8:50

hihi pisze:Jak dodam JEDZENIE po czymkolwiek to nawet na "mały głupku" przyleci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hahahaha uwielbiam te sekretne kocie imiona :lol: :lol: :lol:
nie będę nawet cytować swojej twórczości :oops: :D

PS: Miniówka (wyczuwam wpływ Pchełki :roll: ) odkryła, że jak się wskoczy do miski z wodą, to będzie fajnie, śmiesznie, zrobi się wielka kałuża, a potem wytrząsać nóżki albo wytrzeć je o prześcieradło :twisted: :twisted:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Wto wrz 09, 2008 8:55

vadee pisze:
hihi pisze:Jak dodam JEDZENIE po czymkolwiek to nawet na "mały głupku" przyleci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hahahaha uwielbiam te sekretne kocie imiona :lol: :lol: :lol:
nie będę nawet cytować swojej twórczości :oops: :D
No ja uwielbiam te określenia pełne miłości i ciepła :D :D :D
vadee pisze:PS: Miniówka (wyczuwam wpływ Pchełki :roll: ) odkryła, że jak się wskoczy do miski z wodą, to będzie fajnie, śmiesznie, zrobi się wielka kałuża, a potem wytrząsać nóżki albo wytrzeć je o prześcieradło :twisted: :twisted:
To ja wodę w misce odstawiałam (miska spora... wody prawie pełno) i co? Lepiej smakuje z tej miski niz z jej miseczki, można rozchlapywać na caaałaaaaa łazienkę :lol:
A wczoraj wieczorem jeszcze się władowała tylnymi łapkami do tej miski :twisted: Ależ było trząsanie..... :D

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:00

:lol: :lol: :lol:
najsmaczniejsza woda jest zawsze z akwarium-kuli (nawet bez rybki) :lol:

A propos wanny, wczoraj bylam świadkiem scenki, która mnie zwaliła z nóg: słyszę miauki i gadanie z łazienki, wchodzę i co widzę?
Elegancki (8 lat) siedzi w wannie, wystaje mu tylko głowa i z miną przemawiającej do milionów Evity Peron wygłasza przemowę.
Pod wanną siedzi Kret, Pchełka i Ruda i z minami wiernych, zafascynowanych wyborców słuchają przemówienia.

8O

:lol: :lol:

vadee

Post » Wto wrz 09, 2008 9:09

:ryk:

Ty załóż sobie swój wątek, albo przemianuj ten na swój, a nie udawaj że to jakiś tymczasowy kot jest :twisted: :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 09, 2008 9:16

vadee pisze::lol: :lol: :lol:
najsmaczniejsza woda jest zawsze z akwarium-kuli (nawet bez rybki) :lol:
No to była woda dla rybki, która mieszka w akwarium 8O
TŻ przeczuwa, że... nie uda mi się wytłumaczyć kotu, że rybka to tez domownik....
vadee pisze::
A propos wanny, wczoraj bylam świadkiem scenki, która mnie zwaliła z nóg: słyszę miauki i gadanie z łazienki, wchodzę i co widzę?
Elegancki (8 lat) siedzi w wannie, wystaje mu tylko głowa i z miną przemawiającej do milionów Evity Peron wygłasza przemowę.
Pod wanną siedzi Kret, Pchełka i Ruda i z minami wiernych, zafascynowanych wyborców słuchają przemówienia.

8O

:lol: :lol:
Ja Ci się nie dziwię, że wolisz w domu koty podglądać niż cokolwiek innego :D :D :D

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:16

Mysza pisze::ryk:

Ty załóż sobie swój wątek, albo przemianuj ten na swój, a nie udawaj że to jakiś tymczasowy kot jest :twisted: :lol:
To samo jej od piątku powtarzam :twisted:

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:23

Jessssu, następna no :roll: :lol: ja w ogóle nie wiem, o czym Wy do mnie mówicie :aniolek:

aczkolwiek coś czuję, że z wątku o 1 (tzn. 0,25) kocie się zrobi wątek o przygodach 5 (tzn. 3,25 :!: ) kotów :lol:

PS: nie wiesz może, droga Myszo, czy Ewa czytała coś o szylkretce? bo jej wysłałam PW z linkami, ale mam to ciągle w folderze 'do wysłania' :?

vadee

Post » Wto wrz 09, 2008 9:31

vadee pisze:

Jessssu, następna no :roll: :lol: ja w ogóle nie wiem, o czym Wy do mnie mówicie :aniolek:

aczkolwiek coś czuję, że z wątku o 1 (tzn. 0,25) kocie się zrobi wątek o przygodach 5 (tzn. 3,25 :!: ) kotów :lol:
Ale... wiesz, to dobrze, to dobrze :D

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:35

A w ogóle to Pchełka mi rośnie jak na drożdżach! Dzisiaj ją zważyłam - 1,6 kg!!!!! 8O (jak ją brałam bylo 0.9). Ruda 1.3, ale to do nadrobienia ;) i ona, chociaż ok. miesiąc starsza, jest mniejsza w ogóle od Pchlinki.
Miniówka - ok. 0,5 kg, ale też mam wrażenie, ze ona w oczach rośnie!

Moje małe-duże koty :cry:

vadee

Post » Wto wrz 09, 2008 9:37

vadee pisze:A w ogóle to Pchełka mi rośnie jak na drożdżach! Dzisiaj ją zważyłam - 1,6 kg!!!!! 8O (jak ją brałam bylo 0.9). Ruda 1.3, ale to do nadrobienia ;) i ona, chociaż ok. miesiąc starsza, jest mniejsza w ogóle od Pchlinki.
Miniówka - ok. 0,5 kg, ale też mam wrażenie, ze ona w oczach rośnie!

Moje małe-duże koty :cry:
No jeszcze troszkę pobędą male :)

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:43

dla mnie to mogłyby juz takie zostać :love:
a z drugiej strony, jak widzę, jak zmieniła się Pchełka - jak mi w oczach rośnie i rozkwita, albo jak obserwuję szalony po prostu rozwój Miniówki - nie ma dnia, żeby się nie nauczyła czegoś nowego!!! - to się cieszę jak głupia :oops: :lol:

vadee

Post » Wto wrz 09, 2008 9:46

vadee pisze:dla mnie to mogłyby juz takie zostać :love:
a z drugiej strony, jak widzę, jak zmieniła się Pchełka - jak mi w oczach rośnie i rozkwita, albo jak obserwuję szalony po prostu rozwój Miniówki - nie ma dnia, żeby się nie nauczyła czegoś nowego!!! - to się cieszę jak głupia :oops: :lol:
Mnie też strasznie cieszy jak widzę, że Młoda uczy się ciągle czegoś, ciągle coś odkrywa... :oops:

hihi

Post » Wto wrz 09, 2008 9:51

dokladnie :D Miniówka ostatnio zaczęła biegać (hahaha, dużo powiedziane ;)) - kica jak zając :lol: ), wspinać się coraz wyżej, zaczepiać zabawki i odstawiać wokół nich coś w stylu tańca godowego (podejrzewam, że we własnym mniemaniu jest przerażająco groźna), coraz więcej gada, zaczyna ją interesować wszystko, co się rusza, już prawie zawsze sioo ląduje w kuwetce, próbuje dołączać w zabawach do innych kotów, świetnie naśladuje resztę futer, nauczyła się jeść ze spodeczka...

a jak ją wzięłam, byla oseskiem, 1 raz odstawionym od cycka, który głównie leżał i spał :roll:

vadee

Post » Wto wrz 09, 2008 10:09

vadee pisze:dokladnie :D Miniówka ostatnio zaczęła biegać (hahaha, dużo powiedziane ;)) - kica jak zając :lol: ), wspinać się coraz wyżej, zaczepiać zabawki i odstawiać wokół nich coś w stylu tańca godowego (podejrzewam, że we własnym mniemaniu jest przerażająco groźna), coraz więcej gada, zaczyna ją interesować wszystko, co się rusza, już prawie zawsze sioo ląduje w kuwetce, próbuje dołączać w zabawach do innych kotów, świetnie naśladuje resztę futer, nauczyła się jeść ze spodeczka...

a jak ją wzięłam, byla oseskiem, 1 raz odstawionym od cycka, który głównie leżał i spał :roll:
:)

hihi

[poprzednia][następna]