Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:wiesz, my paznokcie możemy obciąć, oczy zakroplić, ale sa granice
Wiesz, ja jej powiedziałam, że może drzeć ryja w niebogłosy, niech i sąsiedzi TOZ wzywaja, a pazury bedą obcięte i koniec...vadee pisze:hihi pisze:wiesz, my paznokcie możemy obciąć, oczy zakroplić, ale sa granice
które - rzecz jasna - ustala ONA, a nie Wy
hihi pisze:Czasami tak pędzi, że tylne lapki wyprzedzaja przednie i jesy fikołek... Boski widokvadee pisze:Hihi - już sobie wyobrażam ten galopcudna maleńka!
![]()
![]()
Albo jak nie wyrabia na zakrętach (wszędzie płytki i parkiet) i ślizgiem płaskim leci przez pół kuchni...
vadee pisze:kalair pisze:vadee pisze:
Kalair - przepiękne oczko!
Cześć Vadee! Dzięki! A wczoraj dostałaś przekąskę!![]()
idź Ty niedobra, przez Was miałam wczoraj bardzo późną kolację, taka się zrobiłam głodna![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:
Ojoj...a czemuż to tak strasznie?![]()
Jakoś wytrzymasz 9 miesięcy..potem siem cosik urodzi dobrego!
Ano strasznie strasznie..Musze napisac prace magisterska i licencjacka, latac na zajecia na 2 uczelniach i pracowac![]()
I mam nadzieje ze ten porod nie bedzie bolal
Rachelinka pisze:vadee pisze:Rachelinko - powodzenia
PS: Pchełka zrobiła 1 od tygodnia ładnego qpalka!
Dzieki vadee i gratuluje qpalka![]()
![]()
hihi pisze:Wiesz, ja jej powiedziałam, że może drzeć ryja w niebogłosy, niech i sąsiedzi TOZ wzywaja, a pazury bedą obcięte i koniec...vadee pisze:hihi pisze:wiesz, my paznokcie możemy obciąć, oczy zakroplić, ale sa granice
które - rzecz jasna - ustala ONA, a nie Wy
i chyba zrozumiała, że wygrac to nie wygra, bo juz 3 razy były cięte i jakoś to idzie
I jak jej główka?kalair pisze:hihi pisze:Czasami tak pędzi, że tylne lapki wyprzedzaja przednie i jesy fikołek... Boski widokvadee pisze:Hihi - już sobie wyobrażam ten galopcudna maleńka!
![]()
![]()
Albo jak nie wyrabia na zakrętach (wszędzie płytki i parkiet) i ślizgiem płaskim leci przez pół kuchni...
U nas się ślizgają na wykładzinie PCV..Ile razy Lafi wyląduje na drzwiach..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Gosiagosia, Sigrid, Silverblue i 48 gości