Mru dostal kubeczek od Aleksandry59.
W nagrode, ze stlukl moj ulubiony

Sejf powinien miec przeszklona scianke przednia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Cześć Mru - moja duża strasznie się śmiała przed chwilą i wyszło mi na to, że to z powodu jakiegoś Twojego kubkaI jeszcze gadała o jakimś sejfie ze szkalanymi drzwiami
Stary - o co w tym wszystkim biega, może mi wyjaśnisz
![]()
Fifi zadziwiony oczekujący na wyjaśnienia
villemo5 pisze:Mru... A Ty to cudo widziałeś? Może ona niepotrzebnie się trzęsie?
Dorota pisze:Widzialem przez chwile.
Kubek jak kubek![]()
Ale Duza pieje z zachwytu.
Pieje i pieje![]()
Umyla i postawila wyyysoko.
Mam wrazenie, ze nie bedzie z niego korzystac,
tylko bedzie sie gapic z zachwytem![]()
Duze sa dziwne.
Mru obserwujacy
PS Przeciez ten kubek byl dla mnie!!!!!![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Dorota pisze:Widzialem przez chwile.
Kubek jak kubek![]()
Ale Duza pieje z zachwytu.
Pieje i pieje![]()
Umyla i postawila wyyysoko.
Mam wrazenie, ze nie bedzie z niego korzystac,
tylko bedzie sie gapic z zachwytem![]()
Duze sa dziwne.
Mru obserwujacy
PS Przeciez ten kubek byl dla mnie!!!!!![]()
![]()
![]()
ciekawe, czy tłucze się tak samo,
jak ten poprzedni
B.K. zastanawiająca się
anulka111 pisze:jakiś kubek?![]()
Masz djecie? moaj to ma hopla na punkcie kubków i jakoś wysoko je stawia, ale jest ciapowata i czasem same jej spadaja![]()
Może i ten zleci uważaj, tym bardziej ,ze wiesz jaki temat watku
![]()
![]()
Smakusia zatroskana
behemotka pisze:Przede mną chowają kubki. Że niby tłukę
. A tam, raz czy dwa się zdarzyło. No, może ze dwadzieścia, ale to przecież nie moja wina, że złośliwie stały mi akurat na drodze
Zresztą i tak z tych wszystkich kubków nie było tyle szumu co z takiego jednego talerzyka, na którym się kiedyś poślizgnęłam i zrobiłam z niego trzydzieści malutkich talerzyków... Myślicie, że ktoś się przejął, że prawie spadłam ze stołu? Skąd! Jeszcze krzyczeli - bo to pamiątkowe, bo prezent, bo ulubione. No jakby większych zmartwień nie było![]()
![]()
Paskuda ciemiężona
Dorota pisze:behemotka pisze:Przede mną chowają kubki. Że niby tłukę
. A tam, raz czy dwa się zdarzyło. No, może ze dwadzieścia, ale to przecież nie moja wina, że złośliwie stały mi akurat na drodze
Zresztą i tak z tych wszystkich kubków nie było tyle szumu co z takiego jednego talerzyka, na którym się kiedyś poślizgnęłam i zrobiłam z niego trzydzieści malutkich talerzyków... Myślicie, że ktoś się przejął, że prawie spadłam ze stołu? Skąd! Jeszcze krzyczeli - bo to pamiątkowe, bo prezent, bo ulubione. No jakby większych zmartwień nie było![]()
![]()
Paskuda ciemiężona
Wspolczuje Ci, Paskudzinko.
Rozumiem.
A dzis Duza stlukla malutki talerzyk![]()
Tez rozpaczala.
Nie wiadomo czemu.
Mru wspierajacy
behemotka pisze:Dorota pisze:behemotka pisze:Przede mną chowają kubki. Że niby tłukę
![]()
Paskuda ciemiężona
Rozumiem.
Tez rozpaczala.
Nie wiadomo czemu.
Mru wspierajacy
Bo Duzi się dziwnie przywiązują do tych wszystkich dziwnych rzeczy. Nie rozumiem. Bo przecież dobrze wiemy, do czego się powinni przywiązywać, prawda?
Paskuda pouczająca Dużych
Dorota pisze:behemotka pisze:Dorota pisze:behemotka pisze:Przede mną chowają kubki. Że niby tłukę
![]()
Paskuda ciemiężona
Rozumiem.
Tez rozpaczala.
Nie wiadomo czemu.
Mru wspierajacy
Bo Duzi się dziwnie przywiązują do tych wszystkich dziwnych rzeczy. Nie rozumiem. Bo przecież dobrze wiemy, do czego się powinni przywiązywać, prawda?
Paskuda pouczająca Dużych
Masz racje!
My wiemy, oni - nie![]()
Zawsze myslalem, ze Duzi sa jednak lekko uposledzeni.
Mru przyznajacy sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 71 gości