CoToMa pisze:iwona_35 pisze:uważaj, bo one nabierają wspólnie siły![]()
na nocne eksapady
Łudzą się, że znowu im się uda, ale nic z tego
ja bym się jednak obawiała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:uważaj, bo one nabierają wspólnie siły![]()
na nocne eksapady
Łudzą się, że znowu im się uda, ale nic z tego
borosia pisze::ryk:![]()
Suuper zdjecie. Ale powiedz mi dlaczego to dla ciebie dziwne i niesamowite?
Bo pewnie gdzies jest opisane...... ale tak w skrócie?
iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
Gryzzli i Gienek już w garażu. Pumę muszę wydłubać z miejsca powyżej. Kajtek i Myszak w domu. Na razie nie jest źle. Kajtek się posila. Czyżby zbierał siły. Myszak śpi, albo udaje. Może obmyśla strategię?
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
Gryzzli i Gienek już w garażu. Pumę muszę wydłubać z miejsca powyżej. Kajtek i Myszak w domu. Na razie nie jest źle. Kajtek się posila. Czyżby zbierał siły. Myszak śpi, albo udaje. Może obmyśla strategię?
na bank, obmyślają strategię,bądź czujna i nie daj sie zwieśc
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
Będę czujna.
Puma już też w garażu, udało mi się ją przechytrzyć
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
Będę czujna.
czuje sie jak na wojnie![]()
![]()
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:dochodzi ósma...czy coś się dzieje, jakieś podkopy, czy coś podobnego
![]()
![]()
Będę czujna.
czuje sie jak na wojnie![]()
![]()
Ja mam tam na co dzień![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 3 gości