Wyobrazilam sobie taka gromadke kociat u nas w domu

Skad Ty wzielas taki oddzial??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiem...wiem...dla niego to może i lepiej...jest niewidomy i jak on by dalej żył..e-dita pisze:Agata![]()
...przykre to bardzo, ze nie zawsze udaje sie pomoc, chociaz robimy co mozemy...
e-dita pisze:znalazlam pod drzewem niedaleko mojego bloku - dwojka z nich juz nawet sie nie ruszala z miejsca, bo mieli takie zaropiale oczka i noski ze nie widzieli nic - kleszcze je zjadaly zywcem, reszta byla zasmarkana i zakleszczona, ale bez tragedii - jak juz byly u mnie, znalazla sie ich mamusia - no i teraz trwaja proby zlapania jej na sterylke - ale dziewczynak nam sie opiera - klatka pulapka nie robi na niej wrazenia .... do czasu
...
e-dita pisze:a piszczyka jakis zwyrodnialec wyrzucil z auta na samym srodku najbardziej ruchliwego skrzyzowania w Szczecinie - jechala tamtedy akurat pani - zatrzymala sie, wlaczyla awaryjne i go zgarnela i do mnie przywiozla - zasmarkany byl okrutnie, nie mogl oddychac ani jesc - musialam go karmic strzykawka - a teraz to apetyt ma za pieciu
Agata kawecka pisze: Klekotek niestety nie je i myśle że ta infekcja jest tak silna że on zwyczajnie nie czuje jedzenia a zobaczyć niestety nie może . Smutno mi bo prawdopodobnie trzeba będzie go uśpić...mój wet ma przyjechać ,ale tam u ornitologów nie będą go leczyć...swoją drogą coś jest nie tak z pomocą dla ptaków...wczytałam sie w bocianie forum i dochodze do wniosku że skandalicznie działają instytucje powołane do tego a zwykłym ,dobrym ludziom brakuje możliwości prawnych. Jest jak jest , ale mój dzień dzisiaj będzie smutny. Takie mam przeczucie...
bellavita pisze:O tamtych ludziach nie bede sie wypowiadac, bo i tak los odpowie im pieknym za nadobne
malwina pisze:bellavita pisze:O tamtych ludziach nie bede sie wypowiadac, bo i tak los odpowie im pieknym za nadobne
To od pewnego czasu, także i moje credo, bellavito.
malwina pisze:Wybacz mi bellavito takie gadulstwo w Twoim wątku.
ojKicia_ pisze:A ja cały czas podczytuję, tylko po powrocie do pracy czasu brak na pisanie
Kicia_ pisze:A ja cały czas podczytuję, tylko po powrocie do pracy czasu brak na pisanie
bellavita pisze:Kicia_ pisze:A ja cały czas podczytuję, tylko po powrocie do pracy czasu brak na pisanie
Najwazniejsze, ze jestes z nami
Zreszta, jak z Lolkiem bylo zle, to Ty pierwsza zadzwonilas...
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 988 gości