Femka pisze:Zrobimy z nich radosne kociaki i jeszcze będę płakać na ich aktywność zabawową. Na rzęsach stanę, żeby tak się stało.
Łomatkooo, jak sie Femka za nie wezmie, to przy nich Mru Senior z Juniorem razem wzieci beda jak anielski duecik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Zrobimy z nich radosne kociaki i jeszcze będę płakać na ich aktywność zabawową. Na rzęsach stanę, żeby tak się stało.
skaskaNH pisze:Femka pisze:Zrobimy z nich radosne kociaki i jeszcze będę płakać na ich aktywność zabawową. Na rzęsach stanę, żeby tak się stało.
Łomatkooo, jak sie Femka za nie wezmie, to przy nich Mru Senior z Juniorem razem wzieci beda jak anielski duecik
Femka pisze:Dzisiaj dwie nowe zarazy spędziły cały dzień u mnie. Gdy zabierałam je do koszyka, dziewczynka chowała się w kąt, a chłopak fuczał groźnie. Jak wychodziłam z pracy, dziewczyna rwała sie na ręce i włączyła motorki. U chłopaka aż tak dobrze nie było, ale za to wydarł się, żeby wziąć go na ręce.
Ale zachowują się zupełnie inaczej niż Zarazki. Tamte maluchy natychmiast zaczęły się bawić, dokazywać. Te siedzą w kąciku, są przestraszone. Nawet do myszki podchodziły z dużą rezerwą. Takie dwie małe, przestraszone kupki nieszczęścia.
Zrobimy z nich radosne kociaki i jeszcze będę płakać na ich aktywność zabawową. Na rzęsach stanę, żeby tak się stało.
Marcelibu pisze:Femka pisze:Dzisiaj dwie nowe zarazy spędziły cały dzień u mnie. Gdy zabierałam je do koszyka, dziewczynka chowała się w kąt, a chłopak fuczał groźnie. Jak wychodziłam z pracy, dziewczyna rwała sie na ręce i włączyła motorki. U chłopaka aż tak dobrze nie było, ale za to wydarł się, żeby wziąć go na ręce.
Ale zachowują się zupełnie inaczej niż Zarazki. Tamte maluchy natychmiast zaczęły się bawić, dokazywać. Te siedzą w kąciku, są przestraszone. Nawet do myszki podchodziły z dużą rezerwą. Takie dwie małe, przestraszone kupki nieszczęścia.
Zrobimy z nich radosne kociaki i jeszcze będę płakać na ich aktywność zabawową. Na rzęsach stanę, żeby tak się stało.
Ktoś, kiedyś napisał, że Femka to taki "Robocop", który jednocześnie leczy koty jeżdżąc do weta, mizia, daje im jeść, pracuje, jest na forum, do tego Pani Jadzia, Zarazki, Banda Kulawego, pomaga innym i jeszcze sto innych rzeczy. Skąd Ty bierzesz na to siły? Ja po kilku dniach cięższych w pracy pisać na komputerze nie mogę...
ania_ pisze:femka a ja napisze kolejny raz.. podziwiam i tyle
ja wymiękłam przy jednym kocie ty masz z problemami kilka sztuk...
no to się poużalaj a ja przytule bo mam duzo miękkiegoFemka pisze: A że ze mniepiiip
a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
ania_ pisze:no to się poużalaj a ja przytule bo mam duzo miękkiegoFemka pisze: A że ze mniepiiip
a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
i jeszcze jedno,,, czy pieniazki dla korabiewic wysyła się na konto fundacji czy mozna jakoś inaczej?
no do kogoś na dary rzeczowe?
moze macie jakieś propozycje?
Femka pisze: (...) Takie dwie małe, przestraszone kupki nieszczęścia.
Femka pisze:Ja mam cztery Szczypiory, którymi opiekuję się sama, przy pozostałych to ja tylko pomagam. Nic więcej. A że ze mnie doooopa a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
Dorota pisze:Femka pisze:Ja mam cztery Szczypiory, którymi opiekuję się sama, przy pozostałych to ja tylko pomagam. Nic więcej. A że ze mnie doooopa a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
Femuś...
Sklonować by Cię...
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Ja mam cztery Szczypiory, którymi opiekuję się sama, przy pozostałych to ja tylko pomagam. Nic więcej. A że ze mnie doooopa a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
Femuś...
Sklonować by Cię...
Eeee, Dorotko, nie dałoby się. Takiego "Drugiego Egzemplarza" to się nie da zrobić nawet taką metodą. Femka to EWENEMENT!!!! (nie zrobiłam żadnej literówki...)
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Ja mam cztery Szczypiory, którymi opiekuję się sama, przy pozostałych to ja tylko pomagam. Nic więcej. A że ze mnie doooopa a nie organizator czasu, to czasami się nad sobą poużalam.
Femuś...
Sklonować by Cię...
Eeee, Dorotko, nie dałoby się. Takiego "Drugiego Egzemplarza" to się nie da zrobić nawet taką metodą. Femka to EWENEMENT!!!! (nie zrobiłam żadnej literówki...)
Niby tak...
Ale nauka idzie do przodu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 13 gości