Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 01, 2006 6:04

Nasturcja pisze:A tak dla równowagi dodam tekst, który kiedyś usłyszałam:
"Co pani! Mięso kotom gotuje?! To tak jakby pani siano koniom gotowała!"
Pozdrowionka

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob kwi 01, 2006 7:46

a moze cos z adopcyjnej??

1
KOCIACZKI - SZARACZKI PRĘGOWANE i WĘGIELKI – Łódź – PILNE!!! (nr 5111)
Województwo: łódzkie 2006-03-19
4 urocze kocięta do pokochania!!! 2 szaraczki pręgowane, czyli esencja kotka nierasowo-przepięknego oraz dwa czarne jak węgiel. Na razie niestety nie mam zdjęć, bo mama-kotka broni bliższego dostępu do nich. Kocięta są z Łodzi, ale gwarantujemy maksymalna pomoc w ewentualnym dowiezieniu ich gdzie indziej. Urodziły się na strychu mojej kamienicy. Apel o przygarniecie jest naprawdę poważny, bo ja i moja rodzina nie radzimy sobie już z dokarmianiem naszych podwórkowych kotów. Jest ich po prostu za dużo i zaczyna to przekraczać nasze finansowe możliwości... Wzięliśmy już do domu 3 kocięta z poprzednich miotów, ale więcej naprawdę nie możemy... Bardzo was proszę, wiem z doświadczenia, że z dzieci tej kotki wyrastają naprawdę urocze zwierzaki!!! Na razie maja 2 tygodnie, wiec byłyby do wzięcia za jakiś czas (po odkarmieniu), ale już teraz błagam o adopcje - tak żebyście mieli czas na przemyślenie sprawy i ewentualne popytanie znajomych.
Czekamy niecierpliwie na wszelkie oznaki zainteresowania i gwarantujemy wszelka pomoc!
Z góry baaardzo dziękuję za odzew!

Kontakt: Ewa Karbowiak, e-mail: froydis@gazeta.pl (gwarantuje błyskawiczną odpowiedź), telefon: 0-42-632-07-94 lub 0-505-552-610

i jeszcze 2 z Rawy tylko one sa bialo-bure raczej...

Eryk - Rawa Mazowiecka (nr 4877)
Województwo: łódzkie 2006-02-04
ERYK przyszedł na świat na przełomie maja i czerwca br. Jest ślicznym, półdługowłosym kocurkiem, wychowanym z innymi kotami. Szuka domu, także tymczasowego - nie dajmy mu spędzić zimy w schronisku!

Kontakt: Agnieszka, e-mail: agawega@kawu.com.pl, telefon: 0605 083 591 (po 19)

Murik - Rawa Mazowiecka (nr 4876)
Województwo: łódzkie 2006-02-04
MURIK przyszedł na świat na przełomie maja i czerwca br. Jest ślicznym, półdługowłosym kocurkiem, wychowanym z innymi kotami. Szuka domu, także tymczasowego- nie dajmy mu spędzić zimy w schronisku!

Kontakt: Agnieszka, e-mail: agawega@kawu.com.pl, telefon: 0605 083 591 (po 19)
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob kwi 01, 2006 7:58

Dzieki Covu :) juz poslalam kolezance - przeczyta to pewnie dopiero w poniedzialek
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 8:27

goska_bs pisze:Dzieki Covu :) juz poslalam kolezance - przeczyta to pewnie dopiero w poniedzialek

ok :D
tu masz jeszcze zdjecia tych dwoch z Rawy :D

Eryk

Murik
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob kwi 01, 2006 12:42

Duza mimo soboty przyjechala do nas!!! :)
A my niedobre kocury :oops: nie chcemy jesc (wolowinka z ryzem i warzywami) Ryzu co prawda wczesniej nie jadlysmy ale nawet wolowinki wybranej z miski nie chcemy :?:
Duza nie wie CO robic????
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 12:59

Biznes, piękny marmurkowy kotku, słyszałam, że gagatek z ciebie i nie chcesz połykać tableteczek, oj, oj, oj, proszę łykać i bez marudzenia i plucia :wink:
Duża, wrzucaj im na sam koniec jezyka, u nas to zdaje egzamin.

Tak to jest z kotami, że raz jedzą, a raz nie. Trzeba być prawie świętym żeby z nimi wytrzymać :wink:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Sob kwi 01, 2006 13:17

dzioby125 pisze:Biznes, piękny marmurkowy kotku, słyszałam, że gagatek z ciebie i nie chcesz połykać tableteczek, oj, oj, oj, proszę łykać i bez marudzenia i plucia :wink:
Duża, wrzucaj im na sam koniec jezyka, u nas to zdaje egzamin.

Tak to jest z kotami, że raz jedzą, a raz nie. Trzeba być prawie świętym żeby z nimi wytrzymać :wink:

Duza mówi ze jakbysmy nie chcialy jesc w domu to by to "olala" ale tu w pracy to nie bo ona jutro nie podjedzie wiec bedzie tylko suche bo jak nie zjemy to ona nie zostawi bo tam sa warzywka i moze sie zepsuc.
Ale my widzimy na polce taka saszetke i chyba na nia dzis mamy ochote
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 13:20

goska_bs pisze: my widzimy na polce taka saszetke i chyba na nia dzis mamy ochote

:D co za rezolutne kotki :D
a kiedy będzie u Dużej?

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob kwi 01, 2006 14:31

dzioby125 pisze:
goska_bs pisze: my widzimy na polce taka saszetke i chyba na nia dzis mamy ochote

:D co za rezolutne kotki :D
a kiedy będzie u Dużej?

Te dwunozne to jakies ten tego tegez malo kumate czasami ;) My sie chcielismy najpierw wymiziac!!! :!:
A dopiero pozniej grzecznie zjedlismy :D
U Duzej mamy byc na swieta :D - to juz tylko (albo az 2 tygodnie)
Ciotka jak bedziesz pisala Duzejo wciskaniu tabletek na koniec jezyka :evil: to ... nawet pisanie ze jestem piekny marmurek :oops: nic nie pomoze ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 14:49

Gosiu, cyz Twoja kolezanka znalzla juz kociaka? Jesli nie, to tu jest absolutnie cudowny kocurek - prazkowany szary tygrysek, ktory rozpaczliwie prosi sie o domek!!! Kocio jest co prawda z Pruszkowa, ale z tego widzialm w watku transportowym, to jest wiele osob ktore kursuja pomiedzy Lodzia a Warszawa (opiekunka na pewno dowiezie go do stolicy) i jestem wiecej niz pewna, ze bardzo szybko udaloby sie zorganizowac podroz malucha do nowego domku! Ten kocio jest absolutnie rozbrajajcy.... :D
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41741

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Sob kwi 01, 2006 14:50

goska_bs pisze:Ciotka jak bedziesz pisala Duzejo wciskaniu tabletek na koniec jezyka :evil: to ... nawet pisanie ze jestem piekny marmurek :oops: nic nie pomoze ;)

Znam jeszcze inne sposoby na podanie tabletki - mniej przyjemne :twisted: , więc połykaj grzecznie i nie martw tym Dużej, pyskaty bąblu :lol:

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob kwi 01, 2006 14:57

MartaK pisze:Gosiu, cyz Twoja kolezanka znalzla juz kociaka? Jesli nie, to tu jest absolutnie cudowny kocurek - prazkowany szary tygrysek, ktory rozpaczliwie prosi sie o domek!!! Kocio jest co prawda z Pruszkowa, ale z tego widzialm w watku transportowym, to jest wiele osob ktore kursuja pomiedzy Lodzia a Warszawa (opiekunka na pewno dowiezie go do stolicy) i jestem wiecej niz pewna, ze bardzo szybko udaloby sie zorganizowac podroz malucha do nowego domku! Ten kocio jest absolutnie rozbrajajcy.... :D
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41741

Marta czytalam juz wczoraj watek o tym Kociu, z kumpela bede widziala sie dopiero w poniedzialek to pokaze. Tylko ze ona chce 4-5 miesiecznego kotka :( i w tej kwestii jej nie przekonam :( a Kiciu śliczny
Mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :!:
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 15:00

dzioby125 pisze:
goska_bs pisze:Ciotka jak bedziesz pisala Duzejo wciskaniu tabletek na koniec jezyka :evil: to ... nawet pisanie ze jestem piekny marmurek :oops: nic nie pomoze ;)

Znam jeszcze inne sposoby na podanie tabletki - mniej przyjemne :twisted: , więc połykaj grzecznie i nie martw tym Dużej, pyskaty bąblu :lol:

Lykam lykam bo jakie mam wyjscie jak mi wcisnela to prawie w gardlo :P juz ja mialem opluc ale przypomnialem sobie jak zawyla kiedy chcialem na nia wskoczyc kiedy tylko weszla :oops: za to bedzie o mnie pamietac caly weekend bo ma na udzie slady klute po moich 4 pazurach :twisted:
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 01, 2006 15:06

goska_bs pisze:Lykam lykam, juz ja mialem opluc ale przypomnialem sobie jak zawyla kiedy chcialem na nia wskoczyc kiedy tylko weszla :oops: za to bedzie o mnie pamietac caly weekend bo ma na udzie slady klute po moich 4 pazurach :twisted:

Czy chociaż Twoj brat odziedziczył te lepsze cechy kociego charateru :wink: ? Czy to też taki urwis jak Ty :D

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob kwi 01, 2006 15:13

dzioby125 pisze:Czy chociaż Twoj brat odziedziczył te lepsze cechy kociego charateru :wink: ? Czy to też taki urwis jak Ty :D

A jakie to sa lepsze cechy kociego charakteru??? :twisted: On tylko z pozoru spokojniejszy i bardziej niesmialy ale to tylko daletego ze lepiej niz ja umie udawac diabolka w anielskiej skorce ;) ale uwierz mi Ciociu.. taki sam Lobuz jak ja albo i wiekszy (gabarytowo) ;)
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]