Nasturcja pisze:A tak dla równowagi dodam tekst, który kiedyś usłyszałam:
"Co pani! Mięso kotom gotuje?! To tak jakby pani siano koniom gotowała!"
Pozdrowionka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nasturcja pisze:A tak dla równowagi dodam tekst, który kiedyś usłyszałam:
"Co pani! Mięso kotom gotuje?! To tak jakby pani siano koniom gotowała!"
Pozdrowionka
goska_bs pisze:Dzieki Covujuz poslalam kolezance - przeczyta to pewnie dopiero w poniedzialek
dzioby125 pisze:Biznes, piękny marmurkowy kotku, słyszałam, że gagatek z ciebie i nie chcesz połykać tableteczek, oj, oj, oj, proszę łykać i bez marudzenia i plucia![]()
Duża, wrzucaj im na sam koniec jezyka, u nas to zdaje egzamin.
Tak to jest z kotami, że raz jedzą, a raz nie. Trzeba być prawie świętym żeby z nimi wytrzymać
goska_bs pisze: my widzimy na polce taka saszetke i chyba na nia dzis mamy ochote
dzioby125 pisze:goska_bs pisze: my widzimy na polce taka saszetke i chyba na nia dzis mamy ochote
co za rezolutne kotki
![]()
a kiedy będzie u Dużej?
goska_bs pisze:Ciotka jak bedziesz pisala Duzejo wciskaniu tabletek na koniec jezykato ... nawet pisanie ze jestem piekny marmurek
nic nie pomoze
MartaK pisze:Gosiu, cyz Twoja kolezanka znalzla juz kociaka? Jesli nie, to tu jest absolutnie cudowny kocurek - prazkowany szary tygrysek, ktory rozpaczliwie prosi sie o domek!!! Kocio jest co prawda z Pruszkowa, ale z tego widzialm w watku transportowym, to jest wiele osob ktore kursuja pomiedzy Lodzia a Warszawa (opiekunka na pewno dowiezie go do stolicy) i jestem wiecej niz pewna, ze bardzo szybko udaloby sie zorganizowac podroz malucha do nowego domku! Ten kocio jest absolutnie rozbrajajcy....![]()
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41741
dzioby125 pisze:goska_bs pisze:Ciotka jak bedziesz pisala Duzejo wciskaniu tabletek na koniec jezykato ... nawet pisanie ze jestem piekny marmurek
nic nie pomoze
Znam jeszcze inne sposoby na podanie tabletki - mniej przyjemne, więc połykaj grzecznie i nie martw tym Dużej, pyskaty bąblu
goska_bs pisze:Lykam lykam, juz ja mialem opluc ale przypomnialem sobie jak zawyla kiedy chcialem na nia wskoczyc kiedy tylko weszlaza to bedzie o mnie pamietac caly weekend bo ma na udzie slady klute po moich 4 pazurach
dzioby125 pisze:Czy chociaż Twoj brat odziedziczył te lepsze cechy kociego charateru? Czy to też taki urwis jak Ty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości