Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żwirek Benek Super Compact Standard w skrócie:
Zbrylający się, bentonitowy żwirek dla kota.
, i tu wymienione są przykłady takich jakie mogą zatykać- ale nie muszą, bo cywilizacja idzie do przodu...rosita pisze:że zakazane jest wyrzucanie do toalety odpadów stałych, które mogą powodować zmniejszenie przepustowości przewodów kanalizacyjnych[...][/i]
ita79 pisze:, i tu wymienione są przykłady takich jakie mogą zatykać- ale nie muszą, bo cywilizacja idzie do przodu...rosita pisze:że zakazane jest wyrzucanie do toalety odpadów stałych, które mogą powodować zmniejszenie przepustowości przewodów kanalizacyjnych[...][/i]
Tu nie ma nic o tym, że nie można utylizować żwirku samego w sobie... tylko takiego który może zmniejszyć przepustowość. Także wg mnie można, i tak też robię. Taki żwirek jak Benek (corn ) rozpuszcza się ładnie na drobniutkie kawałeczki i nic złego się nie dzieje
ita79 pisze:oj,ja nie mam na myśli betonitu- tego bym w życiu do ubikacji nie wrzuciła- całkiem inny materiał
Katarzynka01 pisze:ita79 pisze:oj,ja nie mam na myśli betonitu- tego bym w życiu do ubikacji nie wrzuciła- całkiem inny materiał
Pisałaś o benku kukurydzianym, prawda?
To się zupełnie rozpuszcza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 36 gości