Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
O kurde! Czekam z wypiekami na twarzy na efekt rozmowy!
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
Bastet pisze:Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
O kurde! Czekam z wypiekami na twarzy na efekt rozmowy!![]()
Moli25 pisze:Bastet pisze:Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
powiedział ze mam kuku na muniu
A pokazałaś chłopaczków?
No, Molinka pewnie nie, bo to stateczna koteczka, ale Fuks, Negra i dwa maluchy...

Bastet pisze:Moli25 pisze:Bastet pisze:Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
A pokazałaś chłopaczków?
MB&Ofelia pisze:Moli, w piątkę by ci dom rozniosły!No, Molinka pewnie nie, bo to stateczna koteczka, ale Fuks, Negra i dwa maluchy...
![]()
![]()
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moli, w piątkę by ci dom rozniosły!No, Molinka pewnie nie, bo to stateczna koteczka, ale Fuks, Negra i dwa maluchy...
![]()
![]()
Molka to największy koń w stadzie. jak biegnie za tą szarańczą to sąsiedzi na parterze myślą że trzęsienie ziemi
Moli25 pisze:Bastet pisze:Moli25 pisze:Bastet pisze:Moli25 pisze:teraz tych 3 nie potrafię okiełznać czasami. a co dopiero 5ale było by wesoło
pogadam ze starym
A pokazałaś chłopaczków?
Zakochany też, co chwile pisze mi sms jak jesteśmy w pracy, są jakies zdjęcia białych puchów ?![]()
ale mówi ze poczekamy na dom, to będziemy mieć 10
MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moli, w piątkę by ci dom rozniosły!No, Molinka pewnie nie, bo to stateczna koteczka, ale Fuks, Negra i dwa maluchy...
![]()
![]()
Molka to największy koń w stadzie. jak biegnie za tą szarańczą to sąsiedzi na parterze myślą że trzęsienie ziemi
Ale w przeciwieństwie do Fuksa i dzieciarni raczej chyba nie skacze po ścianach i suficie?
ewkkrem pisze:No, cóż, Moli25, jak Lukra i Liptona porwiesz to się i od Dropsa nie opędzisz![]()
To ... chyba ... dobrze ? Co???
Drops.
Moli25 pisze:ewkkrem pisze:No, cóż, Moli25, jak Lukra i Liptona porwiesz to się i od Dropsa nie opędzisz![]()
Drops.
Matka blisko, będzie na kontrolę wpadać
Moli25 pisze:ewkkrem pisze:No, cóż, Moli25, jak Lukra i Liptona porwiesz to się i od Dropsa nie opędzisz![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Moli25 pisze:ewkkrem pisze:No, cóż, Moli25, jak Lukra i Liptona porwiesz to się i od Dropsa nie opędzisz![]()
Drops.
Nooo, tata też się może wybrać. Na wizytację
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Baidu [Spider], Martini1989, Paula05 i 35 gości