czyli też miały kocia TV

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:W tym dużym czerwonym bloku zaraz przy przystanku Mosty Warszawskie
Czyli tym z pogotowiem krawieckim? A ja w bramie obok lecznicy wet na osiedlu
Tak
Ziemosław pisze:cytryna pisze:historię z domkiem można zacząć "na początku był basen...", ale będzie pięknie, sąsiadką się nie przejmuj, broni swojego terenu ale będzie musiała przyjąć do wiadomości, że to teraz też Wasz teren![]()
Franula jest cudnym diablątkiem, piękny ma ten pyszczek
macie zdecydowanie za małe łóżko![]()
a kurczak z parapetu taki bezczelnie odważny bo okno zamknięte
Nie słodź tak temu Frankowi bo jeszcze się zarumieni
A sąsiadka będzie miała za swoje jak jej Scooby będzie pod oknami szczekać
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:W tym dużym czerwonym bloku zaraz przy przystanku Mosty Warszawskie
Tak
No to aż dziwne, żeśmy się jeszcze nie spotkały przy jakiejś okazji (do pracy to ja jeżdżę z Nowowiejskiej)
Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:W tym dużym czerwonym bloku zaraz przy przystanku Mosty Warszawskie
Tak
No to aż dziwne, żeśmy się jeszcze nie spotkały przy jakiejś okazji (do pracy to ja jeżdżę z Nowowiejskiej)
Ja Ci chyba raz widziałam jak wysiadałaś z tramwaju ale nie miałam pewności
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:cytryna pisze:historię z domkiem można zacząć "na początku był basen...", ale będzie pięknie, sąsiadką się nie przejmuj, broni swojego terenu ale będzie musiała przyjąć do wiadomości, że to teraz też Wasz teren![]()
Franula jest cudnym diablątkiem, piękny ma ten pyszczek
macie zdecydowanie za małe łóżko![]()
a kurczak z parapetu taki bezczelnie odważny bo okno zamknięte
Nie słodź tak temu Frankowi bo jeszcze się zarumieni
A sąsiadka będzie miała za swoje jak jej Scooby będzie pod oknami szczekać
to jak to jest takie wredne babsko jak pisałaś to moze na Was straz miejska nasyłać albo podać do sądu, juz były sprawy o szczekajace psy
Moli25 pisze:Jeszcze Dyktatura
Ja chętna, tylko zgrać termin
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Jeszcze Dyktatura
Ja chętna, tylko zgrać termin
I MalgWrocław
MalgWroclaw pisze:Przed laty marzyłam o mieszkaniu w tym bloku. Na rogu Wyszyńskiego i Jedności?
A dom gdzie powstaje?
MaryLux pisze:Spotkanie mogłoby być np. sylwestrowe. Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 37 gości