MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pewnie Lusia musi się odpowiednio przygotować do sesji - wyjęzorkować futerko, wygładzić wibryski, zaostrzyć pazurki...
Tak
W takim razie poczekamy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pewnie Lusia musi się odpowiednio przygotować do sesji - wyjęzorkować futerko, wygładzić wibryski, zaostrzyć pazurki...
Tak
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zamierzam wreszcie wydać drukiem Psotusiowy pamiętnik. Czy są chętni?
Niestety koszt spory, sam druk to 46 zł/szt. Do tego muszę zapłacić za skład, łamanie i korektę - to już stała kwota, niezależna od nakładu, zatem im więcej egzemplarzy, tym taniej w sumie. Kto chce mimo ceny?
Ja chcem, ja chcem , ja chcem .........![]()
![]()
![]()
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pewnie Lusia musi się odpowiednio przygotować do sesji - wyjęzorkować futerko, wygładzić wibryski, zaostrzyć pazurki...
Tak
W takim razie poczekamy.
Salem 11 pisze::piwa:![]()
![]()
MaryLux pisze:Zamierzam wreszcie wydać drukiem Psotusiowy pamiętnik. Czy są chętni?
Niestety koszt spory, sam druk to 46 zł/szt. Do tego muszę zapłacić za skład, łamanie i korektę - to już stała kwota, niezależna od nakładu, zatem im więcej egzemplarzy, tym taniej w sumie. Kto chce mimo ceny?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Zamierzam wreszcie wydać drukiem Psotusiowy pamiętnik. Czy są chętni?
ja też chcę, bez względu na cenę
choć im taniej tym lepiej
Dyktatura pisze:Cudna![]()
![]()
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Cudna![]()
![]()
I obszerniejsza od Nali
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Cudna![]()
![]()
I obszerniejsza od Nali
A ile waży, bo Nala zgubiła parę deczko i teraz trzyma wagę 7,1 kg
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Cudna![]()
![]()
I obszerniejsza od Nali
A ile waży, bo Nala zgubiła parę deczko i teraz trzyma wagę 7,1 kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości