Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża już dawno przyszła, martwi się, bo tylko część jedzenia z wczoraj była zjedzona![]()
![]()
![]()
Pralcia
U nas ciepło. Jak wczoraj wracałam, nie świeciło się u sąsiada, była cisza i jest cisza. Okno ma otwarte (uchylne), więc nie wiem, czy jest i po prostu spróbował żyć normalnie, czy może zostawił to okno otwarte i gdzieś polazł.
gryficzanka49 pisze:T o tak jak u mnie. Czasem przychodzi do sąsiada jego kolega, tembr głosu okropny, nadaje kilka godzin (PRZYPUSZCZAM ŻE DO ŚCIAN, BO SĄSIAD PODPITY RACZEJ ŚPI, BO NIE WYDAJE GŁOSU). Ale dzisiaj chyba gdzieś poszedł, spokój, i tylko jakieś motory pod oknem. Dobrej nocy, koteczki.
MalgWroclaw pisze:Miau. Powiedziałam dużej, żeby przestała czytać inne wątki, bo przecież muszę napisać! Duża już dawno wróciła, musi szybko skrócić spodnie, bo stare mają dziurę, co się okazało wczoraj. Dobrze, że duża ma jakieś spodnie.
Na podwórku zjedzone, była jedna kicia. Tylko jedna! A powinno być dziesięć![]()
![]()
![]()
Ciociu Hannah12, my z dużą współczujemy remontu. A czytałyśmy, że macie remont elewacji (duża mi pomogła napisać to słówko i wytłumaczyła).
![]()
Pralcia
MalgWroclaw pisze:A my wczoraj dostaliśmy filet z indyka. Nie wiemy, czemu nie możemy codziennie dostawać.
Bardzo się przytulam do nóg dużej, jak przychodzi do domu. Duża mówi, że zupełnie jak piesek. Ciocia mateosia i duża uważają, że tamci ludzie są strasznie głupi i źli, skoro mnie tak okropnie potraktowali. Jestem przecież cudowną kotką. Duża mnie kocha, nawet, jak przychodzę po głaski i mam zupełnie mokrą główkę. Mam mokrą, bo Kubuś mnie myje.
Klusia
MB&Ofelia pisze:Pralcia. Okropeczny problem jezd z tymi futerkami Dużych. Nie mogą se własmnego futerka wyrosnąć? By było prościej. Moja Duża to wciąż marudzi że se nie może dobrego górnego futerka kupić i zaniedługo będzie chodziła goła![]()
U nas też mają robiać remąt lelewancji ale nie w tym roku. Za to będziemy mieć nową siatku z nowym sznurkiem, ale nie wiemy jeszcze kiedy.
Kluseczka. Bjust z indyku jezd mniamuśny, my też go amciamy, razem z utkiem kurczoczka i suplimętami. Mniam!
A tamtych ludziów co cię źle potratowali to bym podrapaczyła po pysiach i po kuperkachZa to twoją Dużą wylizam po nosku jak ją kiedyś zobaczę.
Lizam was wszystkich po uszkach
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 25 gości