tez zmienilam dostawce ... i czekam na realizacje, byc moze zostane przy nich

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Hejka, Ewus![]()
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewus![]()
Cześć Elu!![]()
Zdecydowanie fajniej jest dostać informację kiedy się można spodziewać kuriera i mając nr tel. do niego można zmodyfikować termin dostawy.
Z GLS tak nie ma. Jeśli nie masz dostępu do neta liczysz na cud że kurier trafi gdy będziesz w domu.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewus![]()
Cześć Elu!![]()
Zdecydowanie fajniej jest dostać informację kiedy się można spodziewać kuriera i mając nr tel. do niego można zmodyfikować termin dostawy.
Z GLS tak nie ma. Jeśli nie masz dostępu do neta liczysz na cud że kurier trafi gdy będziesz w domu.
mnie się to też podoba, choć jeszcze nie korzystałam ze zmiany terminu, po staram się tak zamawiać ,zeby akurat być w domu
MaryLux pisze:Też lubię DPD.
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Też lubię DPD.
![]()
I ja tez lubie
Wlasnie ze względu na możliwość zmiany terminu.
O to bedą dziewczyny zadowolone z paczuszek. Chyba kazdy lubi jak przychodzi paczka do kotów a one szaleją z radosci, ocierają sie o karton, wąchają jakies nowe zapachy, wchodzą do środka
klaudiafj pisze:Moje Dziewczyny to ze snu się zrywają jak paczka przychodziOstatnio siedziałam na kompie i chwilę zwlekałam z otwarciem paczki to Tosia skakała po paczce i próbowała łapką otworzyć
Jak przychodzi zooplus to jest zawsze święto w rodzinie
![]()
A jak przychodzi inna paczka (rzadko bardzo) to kotki nie umieją ukryć rozczarowaniaZawsze musi przyjść paczka do kotków
MB&Ofelia pisze:Wszystkiego najlepszego i samych mniamuśności dla Poli i Zuzi z okazji Dnia Kota![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 32 gości