Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Jeszcze takiego przytulania z Rudzią nie widziałam![]()
Alex jest niesamowity, żeby dobry domek trafił. Marta ma tylko dwójkę i rudy by się jej przydał
![]()
![]()
Malgosiu, chęci sa duże, ale mozliwosci brak.
Maly znajdzie cudowny domek. No chyba ze w tym mu bedzie juz tak dobrze ze zostaniejak juz sa z Rudzia takie milosci to ja nie mam watpliwości ze Rudzia go pokochała jak żadnego innego małego tubylca
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:
W pewnym momencie myślałam ze lejecie mleko dla Tofika do szampanowki, ale z drugiej strony pomyslałam ze on juz taki pijany ze nic nie wypije,. Biedny poszedł spac ze zmęczenia
Hahaha tak samo pomyślałam, że Tofikowi już lepiej nie lać![]()
![]()
![]()
Ale słodzik
![]()
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zdrowia przede wszystkim Wam życzymy i szczęścia i najlepszych domków dla przyszłych pokoleń kotów![]()
Mirko stało się! Tosia dostała rujki. Na razie jest w pierwszej fazie, jeszcze nie tej właściwej, że ciągle z wypiętym tyłkiem chodzi. Dzwoniłam do wetki i wetka powiedziała, że do końca tygodnia powinno Tosi przejść i w przyszłym mam zadzwonić umówić się na kastrację - też w przyszłym tygodniu by była. Dziecko mi dojrzałoSzybko to przeleciało. Wetka nie wie, że Tosia jeszcze nie ma tej właściwej fazy, więc nie wiem czy to się skończy do końca tyg. Różnie to bywa, ale jak wszystko pójdzie z planem to za tydzień Tośka będzie w kubraczku
Moli25 pisze:Czesc rodzinka![]()
Fuks puszcza bąki i gdyby był jakis konkurs to zdecydowanie by wygrał w ostrości
klaudiafj pisze:Przerywanie jest szkodliwe, a my nie będziemy przerywaćSama się przerwie za tydzień we wtorek, bo ma umówiony zabieg
Chociaż wetka mówi, że sądzi iż do końca tygodnia jej przejdzie
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Przerywanie jest szkodliwe, a my nie będziemy przerywaćSama się przerwie za tydzień we wtorek, bo ma umówiony zabieg
Tosia wie o tym?
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Przerywanie jest szkodliwe, a my nie będziemy przerywaćSama się przerwie za tydzień we wtorek, bo ma umówiony zabieg
Tosia wie o tym?
No coś Ty! Nie mogę jej straszyćMama też mi nie mówiła do samej wizyty u lekarza gdzie idę ;p
Ale wiesz co - zmieniłabyś już tytuł swojego wątku na rudy Alex w swoim domu, bo ten jest mylący![]()
Rudzia nie odda Olusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], maeria89, MB&Ofelia i 419 gości