Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) zdj str 54, 74, 76, 90, 96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2015 14:46 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Tosieńko, Duża Cię wykończyła? :lol: :1luvu: :1luvu:

Doberek, risołek wygląda smacznie! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 30, 2015 15:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Piosenkę Wam dedykuję :D KOCIO MI https://www.youtube.com/watch?v=fUTw-2Oc3i8
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 30, 2015 15:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

klaudiafj pisze:Piosenkę Wam dedykuję :D KOCIO MI https://www.youtube.com/watch?v=fUTw-2Oc3i8

"Prychacze, Fukacze, Drapacze" cudne, jeszcze raz słucham :P to o naszych kotach :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 30, 2015 16:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Klaudia nie martw sie , zobaczysz bedzie super zabawa, czasami trzeba sie wyluzować na domówce :mrgreen:

Tosia cudowna, dalej wyje wyjec mały czarny?
Ciekawe kiedy rujka przyjdzie :strach:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro gru 30, 2015 16:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

A i wiesz co?
Podziobalam dzis widelcem miamora, bo dziadygi moje tylko galaretkę wylizywaly. Wszystko zjadły 8O
Obrazek

Moli25

Post » Śro gru 30, 2015 16:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Moje miały mięsko i wygryzły Migotkę z jej własnej miski i wyżarły jej mięsko :oops: Musimy pilnować jej michy bo te dwa łapserdaki zawsze ją wyrolują :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 30, 2015 16:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Znam "Prychacze" :D Dawno nie słyszałam :)

Właśnie zajadam się serem z borówką :) Nie wiem jak ja do tej pory mogłam żyć w nieświadomości, że rolada ustrzycka jest taka smaczna (dostałam w Biedronce :))
Oglądałam wczoraj Więźnia Labiryntu 2... Chyba wiem o czym pisałaś... przerost formy nad treścią. Mam wrażenie, że bardzo chcieli zrobić coś na topie, ale nie mogli się zdecydować jaki gatunek horroru to ma być :wink: Inna sprawa, że nie przemawiają do mnie nastolatki ratujące Świat.
Jednak na Sylwestra będę w Warszawie. Brat zadzwonił rano i zapytał czy bym nie popilnowała Jego psa, zgodziłam się. Mieszkają tuż przy Babci. Może ugotuje Babci wegetariański rosół :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro gru 30, 2015 16:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Moli25 pisze:Klaudia nie martw sie , zobaczysz bedzie super zabawa, czasami trzeba sie wyluzować na domówce :mrgreen:

Też się boję rujki, ale na razie się nie zanosi :) Wyje okrutnie, potrafi drzeć japę na całe gardło kilka godzin. M. mówi, że to oczywiście moja wina, bo kiedyś jak tylko dzioba otworzyła to zaraz leciałam :) Ale też więcej śpi teraz jak dorosły kot. A tak to zaczepia i Kitusie i Marysie i jak ją Marysia bierze w obroty to kot pucuje podłogi plecami :mrgreen: Kitusia troszkę też zaczyna się bawić, zaczyna biegać, więc Tosia ma z kim się bawić i też my się z nią bawimy, no ale nie jesteśmy w stanie poświęcać tylko Tosi czasu ;) Więc ona tak nas szantażuje :d Że my w popłochu jeden do drugiego - baw się z kotem! - ja się już bawiłem teraz Twoja kolej :ryk:

klaudiafj

Post » Śro gru 30, 2015 16:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Moli25 pisze:A i wiesz co?
Podziobalam dzis widelcem miamora, bo dziadygi moje tylko galaretkę wylizywaly. Wszystko zjadły 8O

Haha :ryk: to już jest szczyt :D Ja też już nauczona, od razu drobnie i mieszam z galaretką, bo nic mnie tak nie wkurza jak pozostawione kawałki mięsa wylizane do sucha :ryk: I wtedy zjadają całość jak mus :roll:

klaudiafj

Post » Śro gru 30, 2015 16:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Gosiagosia pisze:Moje miały mięsko i wygryzły Migotkę z jej własnej miski i wyżarły jej mięsko :oops: Musimy pilnować jej michy bo te dwa łapserdaki zawsze ją wyrolują :mrgreen:

To spróbuj dawać na uboczu jedzonko Migotce i pilnować co by żaden nie podleciał :D Ja tak robię, żeby Kitusia zjadła, bo Tosia od razu biegnie do cudzych misek :)

klaudiafj

Post » Śro gru 30, 2015 16:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Aia pisze:Znam "Prychacze" :D Dawno nie słyszałam :)

Właśnie zajadam się serem z borówką :) Nie wiem jak ja do tej pory mogłam żyć w nieświadomości, że rolada ustrzycka jest taka smaczna (dostałam w Biedronce :))
Oglądałam wczoraj Więźnia Labiryntu 2... Chyba wiem o czym pisałaś... przerost formy nad treścią. Mam wrażenie, że bardzo chcieli zrobić coś na topie, ale nie mogli się zdecydować jaki gatunek horroru to ma być :wink: Inna sprawa, że nie przemawiają do mnie nastolatki ratujące Świat.
Jednak na Sylwestra będę w Warszawie. Brat zadzwonił rano i zapytał czy bym nie popilnowała Jego psa, zgodziłam się. Mieszkają tuż przy Babci. Może ugotuje Babci wegetariański rosół :)

To się cieszę, że Ci smakuje :ok: I jest całkiem tania i duża i uniwersalna :) A ja tak czułam, że nie zostaniesz w domu - baa czuję, że jeszcze pójdziesz na imprezę, choć może z psem będzie ciężko. Ale to miło, że brat troszczy się o psa. JA się boję co będzie z naszym od siostry, bo ona chce tu przyjechać na 18 i wrócić następnego dnia - no to ludzie, ten pies znowu będzie sam jak bezpańskie stworzenie. Będzie mi to psuło humor. Tak to się nim brat opiekował czasem jak ktoś dostrzegł, ze wartoby było, ale teraz i brat wyjeżdża.

No nie wiem jak będzie jutro - na śniadanie wypije szampana to się wyluzuje ;) A teraz robię drugie danie, pracę wykonałam, zabieram się za listę zakupów i już skupiam się na Sylwestrze. Jutro wcześniej przyjedzie moja kuzynka to razem coś upichcimy - tyle dobrze :ok:

klaudiafj

Post » Śro gru 30, 2015 16:44 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:Klaudia nie martw sie , zobaczysz bedzie super zabawa, czasami trzeba sie wyluzować na domówce :mrgreen:

Też się boję rujki, ale na razie się nie zanosi :) Wyje okrutnie, potrafi drzeć japę na całe gardło kilka godzin. M. mówi, że to oczywiście moja wina, bo kiedyś jak tylko dzioba otworzyła to zaraz leciałam :) Ale też więcej śpi teraz jak dorosły kot. A tak to zaczepia i Kitusie i Marysie i jak ją Marysia bierze w obroty to kot pucuje podłogi plecami :mrgreen: Kitusia troszkę też zaczyna się bawić, zaczyna biegać, więc Tosia ma z kim się bawić i też my się z nią bawimy, no ale nie jesteśmy w stanie poświęcać tylko Tosi czasu ;) Więc ona tak nas szantażuje :d Że my w popłochu jeden do drugiego - baw się z kotem! - ja się już bawiłem teraz Twoja kolej :ryk:

Hahahahaha! U mnie Molka tez wygrywa na ringu jak sie bawia :lol:
U mnie cicho wprawdzie, ale widzę jak Fuks dorasta :mrgreen: wyciszył sie, mniej gryzie ( juz go nie straszę ze mu zeby pilnikiem spiłuje :twisted: ) duzo spi, wiecej niż za dzieciaka i mniej je. Kiedys łapczywie jadł swoje i jeszcze Molki szukał ( bo my babki miałyśmy ustalone po cichu miejsce posiłku :wink: ) a teraz mu wszystko jedno :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Śro gru 30, 2015 16:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Klaudia, uśmiałam sie dzis rano z tego kanału kulinarnego :ryk: naprawdę pomysłowe tak przestawiać opis Dania :ryk:

Znasz to?
http://youtu.be/CGzfbVxbhu4

Mniaaaaaaam!!!!
Obrazek

Moli25

Post » Śro gru 30, 2015 16:49 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

"Impreza" to co najwyżej u Babci, jak zejdą z góry sąsiedzi na szampana :wink:
No tak... od 17:00 do rana to dla psa bardzo dużo czasu :( Chyba, że nauczony załatwiać się na podkład. Ale mimo wszystko ja bym zwierzęcia samego w taki dzień nigdy nie zostawiła.
A jutro masz rację, zamiast kawy to szampana, weź na luz i ciesz się ze wspólnych przygotowań, pichcenia. Na pewno będziecie się dobrze bawić, czego Wam życzę Obrazek

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro gru 30, 2015 16:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

A moze jakies szybkie przystawki?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]