Doberek, risołek wygląda smacznie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Piosenkę Wam dedykujęKOCIO MI https://www.youtube.com/watch?v=fUTw-2Oc3i8
Moli25 pisze:Klaudia nie martw sie , zobaczysz bedzie super zabawa, czasami trzeba sie wyluzować na domówce![]()
Tosia cudowna, dalej wyje wyjec mały czarny?
Ciekawe kiedy rujka przyjdzie
Moli25 pisze:A i wiesz co?
Podziobalam dzis widelcem miamora, bo dziadygi moje tylko galaretkę wylizywaly. Wszystko zjadły
Gosiagosia pisze:Moje miały mięsko i wygryzły Migotkę z jej własnej miski i wyżarły jej mięskoMusimy pilnować jej michy bo te dwa łapserdaki zawsze ją wyrolują
Aia pisze:Znam "Prychacze"Dawno nie słyszałam
Właśnie zajadam się serem z borówkąNie wiem jak ja do tej pory mogłam żyć w nieświadomości, że rolada ustrzycka jest taka smaczna (dostałam w Biedronce
)
Oglądałam wczoraj Więźnia Labiryntu 2... Chyba wiem o czym pisałaś... przerost formy nad treścią. Mam wrażenie, że bardzo chcieli zrobić coś na topie, ale nie mogli się zdecydować jaki gatunek horroru to ma byćInna sprawa, że nie przemawiają do mnie nastolatki ratujące Świat.
Jednak na Sylwestra będę w Warszawie. Brat zadzwonił rano i zapytał czy bym nie popilnowała Jego psa, zgodziłam się. Mieszkają tuż przy Babci. Może ugotuje Babci wegetariański rosół
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:Klaudia nie martw sie , zobaczysz bedzie super zabawa, czasami trzeba sie wyluzować na domówce![]()
Tosia cudowna, dalej wyje wyjec mały czarny?
Ciekawe kiedy rujka przyjdzie
Też się boję rujki, ale na razie się nie zanosiWyje okrutnie, potrafi drzeć japę na całe gardło kilka godzin. M. mówi, że to oczywiście moja wina, bo kiedyś jak tylko dzioba otworzyła to zaraz leciałam
Ale też więcej śpi teraz jak dorosły kot. A tak to zaczepia i Kitusie i Marysie i jak ją Marysia bierze w obroty to kot pucuje podłogi plecami
Kitusia troszkę też zaczyna się bawić, zaczyna biegać, więc Tosia ma z kim się bawić i też my się z nią bawimy, no ale nie jesteśmy w stanie poświęcać tylko Tosi czasu
Więc ona tak nas szantażuje :d Że my w popłochu jeden do drugiego - baw się z kotem! - ja się już bawiłem teraz Twoja kolej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, pibon i 24 gości