Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2015 20:02 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Marzyłam kiedyś dokładnie o takiej budce! Strasznie mi się podoba. Cały czas mam ją zapisaną na komputerze :)
Torba dla kota jest genialną rzeczą. W końcu można wygodnie nieść futrzaka nie mdlejąc po drodze do weta (chociaż ja nawet przy transporterze plastikowym mam przytwierdzony pasek i przekładam go sobie przez głowę, by wspomagać się ramieniem, bo jestem dość drobna :))

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lip 10, 2015 20:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

I może futrzak się będzie mniej denerwował jak będzie pod pachą w torbie :D Ostatnio też przypięłam pas z torby foto to kręgosłup miałam wykrzywiony w literkę s. :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 10, 2015 20:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Ja moje tak noszę . W torbie transportowej na ramieniu , zeby się za bardzo nie kiwały .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lip 10, 2015 20:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

http://allegro.pl/budka-z-wikliny-wiklinowy-domek-legowisko-dla-psa-i5263517359.html ja chyba powinnam taki :D

Koty przed wyjściem do weta najadają się ziemi z kwiatków i ważą 10 kg :D

klaudiafj

Post » Pt lip 10, 2015 20:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Zdecydowanie :D
Dla kotów ta jest jeszcze fajna: http://www.newzooland.pl/userdata/gfx/d ... ab4530.jpg

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lip 10, 2015 21:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

klaudiafj

Post » Pt lip 10, 2015 21:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

:20145
Walnęliśmy śmiechem oboje z mezem :lol: moj Fuks moze i by sie bawił, dla dziewczynek powinny byc inne zabawki :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 10, 2015 21:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Moli25 pisze:

Walnęliśmy śmiechem oboje z mezem :lol: moj Fuks moze i by sie bawił, dla dziewczynek powinny byc inne zabawki :lol:

Fuksowi to byle co do zabawy wystarczy :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 10, 2015 21:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Aia pisze:

Marzyłam kiedyś dokładnie o takiej budce! Strasznie mi się podoba. Cały czas mam ją zapisaną na komputerze :)
Torba dla kota jest genialną rzeczą. W końcu można wygodnie nieść futrzaka nie mdlejąc po drodze do weta (chociaż ja nawet przy transporterze plastikowym mam przytwierdzony pasek i przekładam go sobie przez głowę, by wspomagać się ramieniem, bo jestem dość drobna :))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: zapisałam :mrgreen: kupie :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lip 10, 2015 21:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:

Fuksowi to byle co do zabawy wystarczy :)

Fuks sie bawi papierkiem po cukierku, wiszącym praniem, kulka skarpetek, na co komu te czołgi :lol: i słoń obowiązkowo do zapasów potrzebny :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Sob lip 11, 2015 9:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Jeszcze jest samolot i różowe auto dla dziewczynek oprócz czołgu :)
Martus zobacz zdj na poprzednich stronach i jak chcesz się śmiać to linki do transporterow - wózek dla psa wymiata :)

A tak to my dziś tapetujemy przedpokój. Mój juz drze się na mnie od rana w związku z tym. Chce też żeby zrobił mi te drzwiczki kocie do drzwi łazienki, a on nie ma narzędzi. Jak szybko pójdzie z tapetowanie to jeszcze w mojej sypialni chce machnac ścianę bo mam też już kupione tapety w wielkie róże :) a w ogóle to wszystkie ściany mam białe i łatwo utrzymać czystość. Starczy raz pomalować zwykła biała farba, taka w tych dużych wiadrach i znowu jest świeża biel :)

klaudiafj

Post » Sob lip 11, 2015 9:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Kochana, ja się wczoraj śmiałam strasznie z tych wózków i z ich cen również 8O co najmniej jak dla dzieci 8O
Tapetujcie, musi być ładnie na przyjazd nowego obywatela :mrgreen: :mrgreen:

Macie coś z przeróbek krawieckich ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam jednego Krawca, odkrywa w sobie powołanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Sob lip 11, 2015 9:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Piekny Krawiec :) Kiedy przyjedzie transport z nim?:D

Faceci do prac domowo remontowych.... ehhh dlatego lepiej czasem nie widziec, nie slyszec... ;) Najlepiej sie wyniesc z domku... ;)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob lip 11, 2015 9:46 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Haha super jest :) słodziak malutki bardzo mu do twarzy w roli krawca :) a co szyje?

Remont musi być. Porządki nawet za szafami. Tylko słabo widzę tapetę przy kuwecie przy trzech drapaczach. Ale może uda mi się kupić przezroczysta plexe w markecie nim zdrapia płat tapety. To m. by przytwierdzil do ściany. Było by to.tez higieniczne. A mam już informacje ze Tosia to kolejny zaawansowany kopacz :D

klaudiafj

[poprzednia][następna]