Tamburynowe (opo)wieści

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2015 12:21 Re: Tamburynowe (opo)wieści

MAU pisze:Jaki tam pot-fur! Cudne Kocisko i tyle. ...
To że cudny to wiem ale pot-fur swoją drogą :lol: :lol:
MAU pisze:Po prostu przez ponad miesiąc nie miałam dostępu do internetu
Rozumiemy, nie gniewamy się, zapraszamy do zaglądania :D welcome back :D
MAU pisze:Trzymaj Służbę krótko.
Trzymam i nie puszczam (zupełnie jak pluszowe myszy) to pisałem Ja Tambek :twisted:

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Czw sie 20, 2015 15:22 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tamburyn, wyślij dużych po rolkę do ubrań i niech wałkują sobie po ubraniach, a Ty chłopaku leż sobie tam w ubraniach jak Ci wygodnie :ryk:
Fajnie widać swiat z szafek kuchennych? My tez lubimy - Fuksik i Moli :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sie 21, 2015 8:17 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Moli25 pisze:Tamburyn, wyślij dużych po rolkę do ubrań i niech wałkują sobie po ubraniach

Moli czy Ty aby nie podpuszczasz Tambka żeby się kłaczył jeszcze bardziej :twisted: BTW. mamy całą szufladę zapasów do odkłaczającej rolki z ikeły :lol: :lol:
Moli25 pisze:Fajnie widać swiat z szafek kuchennych? My tez lubimy - Fuksik i Moli :twisted:

Wiedzą co dobre Twoje kocio-dzieci :D Tambek mówi, że z szafki świat wygląda suuper a najlepiej na blatach czyścić nóżki i kontrolować co na obiad duzi zjedzą :mrgreen:

Znacie przysmaki Gimpeta te serowe i trawowe? Tambek dostał w prezencie i dyplomatycznie mówiąc szału nie ma :roll: może się jeszcze przekona bo akurat "wyszły" nam jego ulubione witaminy :wink:

chat_noir

Post » Sob sie 22, 2015 21:15 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Ja nie znam :D Tambek wybredne kocisko! A normalnie jakie przysmaki mu dajecie?
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon sie 24, 2015 8:18 Re: Tamburynowe (opo)wieści

jou pisze:Ja nie znam :D Tambek wybredne kocisko! A normalnie jakie przysmaki mu dajecie?

No Jaśniepan jest wybredny i prawie wszystko go w ząbki kłuje :roll: a ze smakołyków to lubi felvitalowe dropsy no i oczywiście sanabelle (te snacki w trójkącikach- za to był się dał pokroić- a to sama kukurydza więc nie dostaje dużo- taka kura z niego :ryk: ) A wy czym się smakujecie?

chat_noir

Post » Pon sie 24, 2015 15:45 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Moje maslaki lubia paste ze slodem z Miamor. Taka z witaminami i na klaczki. I jakies takie party mix z Felixa,chociaz to badziewie :D
Nixon lubi jeszcze ser zolty :D
Obrazek

jou

Post » Wto sie 25, 2015 6:36 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Nocną porą przemykam na biureczko i tam się rozpycham (zrzucam wszystko jak idzie niech se Duzi posprzątają :D )
Obrazek
Co do sprzątania to masz rację; Tambuśku wyglądasz na rozmarzonego i zamyślonego, może o przysmaczkach, może o pogodzie a może o Twoich wielbicielach :1luvu:
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Wto sie 25, 2015 8:34 Re: Tamburynowe (opo)wieści

jou pisze:Moje maslaki lubia paste ze slodem z Miamor. Taka z witaminami i na klaczki. I jakies takie party mix z Felixa,chociaz to badziewie :D Nixon lubi jeszcze ser zolty :D

Smakosze :ok: ale coś w tym jest że najbardziej smakują przysmaki o jakości fast-foodów :? u nas najlepszy był Stefanek-betoniara :D żarł wszystko tylko musiało być najpierw rozmemłane w buzi :mrgreen: chyba myślał że jak już mu człowiek przememłał to nie wypada odmówić :D a Rude łyka nowe smakołyki jak młody pelikan już się do nich przekonał :lol:
sonata pisze:Tambuśku wyglądasz na rozmarzonego i zamyślonego, może o przysmaczkach, może o pogodzie a może o Twoich wielbicielach :1luvu:

Śniło mi się że jestem gwiazdą i mam smakołyków całą górę i swoją służbę i to dla tego mam taką rozmarzoną minę 8) ...chociaż zaraz to nie był sen JA mam służbę i górę smakołyków i forumowych fanów :1luvu: to pisałem ja zaspany Tamburyn :D

chat_noir

Post » Wto wrz 01, 2015 14:38 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambuś jest tak rozczulająco śliczny, to zdjęcie na którym leży jest idealne <3

Btw, na Paluchu jest chyba jakaś jego daleka krewna ;)
http://www.napaluchu.waw.pl/ostatnio_zn ... /011502414
Zbiórka na utrzymanie bezdomnych kotów z działek w Chylicach
https://pomagam.pl/kotychylice

rudalia

Od: Nie maja 12, 2013 19:25

Post » Śro wrz 02, 2015 11:46 Re: Tamburynowe (opo)wieści

ło matko jak nas dawno w naszym wątku nie było :oops: :oops: :oops:
rudalia pisze:Tambuś jest tak rozczulająco śliczny, to zdjęcie na którym leży jest idealne <3

Hehe, dziękujemy <3 :D Rudzielec prawie na każdym zdjęciu leży co zbliża go do ideału :D Tambusiek szanuje swoje nóżki lubi po-leżakować 8) ostatnio upodobał sobie parapety (leży i obserwuje jak stara plotkara :wink: )
Tak wieczorową porą poleżę i popatrzę :D
Obrazek
a w ciągu dnia to się nawet nie czaję tylko bezwstydnie gapię się na wszystko, a potem będę rozsiewał plotki :wink: no i czekam aż mi trawa odrośnie bo susza :cry: niestety , wyschła nam Tamburynowa trawka do skubania ale przekonał się do trawowych smakołyków (łyka je jak młody pelikan - że użyję zwierzęcej metafory :mrgreen: )
Obrazek
rudalia pisze:Btw, na Paluchu jest chyba jakaś jego daleka krewna ;)
http://www.napaluchu.waw.pl/ostatnio_zn ... /011502414

Widzieliśmy, ładna babeczka chyba już została odebrana :wink: (całe szczęście bo jakby się właściciel nie znalazł to nie wiem czy bym się oparła urokowi plaskatej paszczy :D )
A dzisiaj z rana, oprócz tego że nasz prywatny plaskacz leży doopskiem na stole (very good :201461 ) to coś mi się wydaję że mruży oko trza obserwować :? (znowu :roll: )
Obrazek
A jak tam u Was, nieśmiało zapytam: zagląda ktoś tu jeszcze do Tambka :wink: ?
Ostatnio edytowano Sob wrz 19, 2015 10:29 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Śro wrz 02, 2015 14:18 Re: Tamburynowe (opo)wieści

To pierwsze zdjęcie, beznóżkowe, jest ogromnie bliskie ideału! Na ostatnim rzeczywiście trochę mruży oko, ale wydaje mi się, że to zdrowe.

Widzieliśmy, ładna babeczka chyba już została odebrana :wink: (całe szczęście bo jakby się właściciel nie znalazł to nie wiem czy bym się oparła urokowi plaskatej paszczy :D )

Zawsze jakieś płaskie potrzebujące z okolic Warszawy się znajdzie :mrgreen:. W Mińsku jest bardzo biedna plaskata koteczka, ale może lepiej nie będę wrzucać linku żeby nie kusić (lub nie drażnić, może Tamburyn nie chce żebyś oglądała żadnych innych płaskich pyszczków poza rudym pyszczkiem Króla)
Zbiórka na utrzymanie bezdomnych kotów z działek w Chylicach
https://pomagam.pl/kotychylice

rudalia

Od: Nie maja 12, 2013 19:25

Post » Śro wrz 02, 2015 14:36 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Ja oczywiscie zagladam! Tambek to moj ulubiony plaskacz na swiecie :D nigdy nie przepadalam za rudzielcami jakos szczegolnie, a tu prosze :D
Obrazek

jou

Post » Śro wrz 02, 2015 14:43 Re: Tamburynowe (opo)wieści

rudalia pisze:To pierwsze zdjęcie, beznóżkowe, jest ogromnie bliskie ideału!
tak się jakoś ułożył jak chlebek :D nasz bochenek <3
rudalia pisze:Na ostatnim rzeczywiście trochę mruży oko, ale wydaje mi się, że to zdrowe.
no ostatnio też to "zdrowe" było chore :? trzeba poobserwować, świetlikiem przetrzeć i może się nie rozbabrze (bo inaczej wet i kłujki :( )
rudalia pisze:Zawsze jakieś płaskie potrzebujące z okolic Warszawy się znajdzie :mrgreen:. W Mińsku jest bardzo biedna plaskata koteczka, ale może lepiej nie będę wrzucać linku żeby nie kusić (lub nie drażnić, może Tamburyn nie chce żebyś oglądała żadnych innych płaskich pyszczków poza rudym pyszczkiem Króla)
no niestety zawsze są jakieś kociambry w potrzebie :/ linkować u nas można ( w tajemnicy przed Królem Pluszem obejrzę ) w sumie to powoli zaczynamy myśleć nad towarzystwem dla Tambuśka bo nam inaczej król zgnuśnieje (tylko on jeszcze o tym nie wie) :mrgreen:

chat_noir

Post » Śro wrz 02, 2015 14:45 Re: Tamburynowe (opo)wieści

jou pisze:Ja oczywiscie zagladam! Tambek to moj ulubiony plaskacz na swiecie :D nigdy nie przepadalam za rudzielcami jakos szczegolnie, a tu prosze :D
Tamburyn to wogóle rozbija bank cudaczności :) rudy, płaski a na dokładkę chorowity i chrapie :D

chat_noir

Post » Śro wrz 02, 2015 15:40 Re: Tamburynowe (opo)wieści

I ma na imie Tamburyn :D ale chyba az tak bardzo chorowity nie jest?
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]