kalair pisze:sistersy25 pisze::ryk:zawsze się wtedy bawię z Lola i udaje że jej nie widzę
Dla niej najważniejsze, że jej ...nie widzisz!![]()
![]()
Nasze słodkie bąble.Safcia się od niej nauczyła, a Lafinka w życiu tak nie leżała.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:sistersy25 pisze::ryk:zawsze się wtedy bawię z Lola i udaje że jej nie widzę
![]()
Nasze słodkie bąble.Safcia się od niej nauczyła, a Lafinka w życiu tak nie leżała.
sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze::ryk:zawsze się wtedy bawię z Lola i udaje że jej nie widzę
![]()
![]()
strasznie to słodkie jest
ha ha, czekaj czekaj, jeszcze cie Lafinka pod tym względem zaskoczy
kalair pisze:Sihaja pisze:U nas grad
A u nas przed chwilą tak sypało, jak przez całą zimę niet..
agusialublin pisze:Cześć Kretusie![]()
![]()
A ja Wam życzę na święta odpoczynku, spokoju i uśmiechu.
No a ja odpoczywam, pitole porządki, a co po świętach nie mogę posprzątać?![]()
A odpocząć sobie muszę, ciężki tydzień miałam
anulka111 pisze:ROBIE IDentycznie- zadnegozaganiania- nie jest zle poleniuchowac- po to sa Święta
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:U nas grad
A u nas przed chwilą tak sypało, jak przez całą zimę niet..
U nas było tak, że gdyby pogoda była sałatką, to taką warstwowąRano padał śnieg - takie grube, duże płatki. Piękne. Potem zrobił się drobniejszy, by w końcu zamienić się w deszcz. Potem wyszło słońce. Potem padał śnieg, potem słońce. Potem spadł grad, zamienił się w śnieg, potem deszcz, a potem wyszło słońce. Teraz jest pogodnie.
O.
A my leniuchujemy, śpimy, przeciągamy się, miziamy i robimy przerwy na jedzenieMiło mija czas, tylko dlaczego tak szybko??
anulka111 pisze:Jakos nie mamy szczescia do pogody na ŚWIETA
kalair pisze:Dobrej nocki!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 77 gości