Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:A ja mam 2 pary butów zimowych, 2 pary wiosennych i 2 sandałów. I styknie.
ja mam tak jak Ty+ psie, do spacerowania z psami, muszą być płaskie wygodne
nie jestem stonoga, żeby mieć ich cała szafę
MalgWroclaw pisze:a ja to mam zawsze jedne, noszę je, aż mi spadną. Jak spadną, to noszę na podwórko do kotów
Moli25 pisze:Dzień dobry, dobry wieczór![]()
Niby zrobiliśmy remont przedpokoju, niby zniknęła szafka na buty, a ja się ze swoim obuwiem szlajam po domui właśnie w zeszłym tygodniu zamówiliśmy szafkę na buty na wymiar, bo się pomieścić nie mogę
fakt, zrobie przegląd, wyrzucę pewnie kilka par, bo ja to taki zbieracz jestem trochę
małż mnie goni, bo jestem śmieciara
![]()
kupuje nowe ale stare chowam po szafach
musze się ogarnąć trochę, bo wprowadzaliśmy się do nowego mieszkania, to 2 kursy samochodem wykonaliśmy a teraz jakbyśmy mieli się przeprowadzać to pewnie TIR byłby mały
![]()
![]()
![]()
Gosia kroksy wyszły, mężowi smakowały![]()
Jutro mam urlopale już mi małżonek zadania dał
![]()
ale ide do fryzjera a co![]()
Moli25 pisze:Dzień dobry, dobry wieczór![]()
Niby zrobiliśmy remont przedpokoju, niby zniknęła szafka na buty, a ja się ze swoim obuwiem szlajam po domui właśnie w zeszłym tygodniu zamówiliśmy szafkę na buty na wymiar, bo się pomieścić nie mogę
fakt, zrobie przegląd, wyrzucę pewnie kilka par, bo ja to taki zbieracz jestem trochę
małż mnie goni, bo jestem śmieciara
![]()
kupuje nowe ale stare chowam po szafach
musze się ogarnąć trochę, bo wprowadzaliśmy się do nowego mieszkania, to 2 kursy samochodem wykonaliśmy a teraz jakbyśmy mieli się przeprowadzać to pewnie TIR byłby mały
![]()
![]()
![]()
Gosia kroksy wyszły, mężowi smakowały![]()
Jutro mam urlopale już mi małżonek zadania dał
![]()
ale ide do fryzjera a co![]()
MaryLux pisze:A co to jest urlop?
Moli25 pisze:MaryLux pisze:A co to jest urlop?
wolność od pracy, czyste powietrze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 43 gości