Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 12, 2015 18:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Potrzebny owszem.
http://wstaw.org/w/3fRe/
Obrazek
Oto dolny słupek obecnego drapaka.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw mar 12, 2015 19:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ofelku, może w ramach treningu nakupkaj na dywan?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 12, 2015 19:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ineczko. Nie umię nakupkać na dywana. Bo dywan nie jezd do kupkania.
Nakupkałam dziś w kuwetku, a Duża marudziła, że dopiero co posprzątnęła i znowuż brudno. To niech znowuż posprzątnie! Od czego ona niby jezd, jak nie od dbania o nas kotki?
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 19:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

To może Carmencita wysypie żwirek na dywan - wtedy na pewno nasiusiasz i nakupkasz na ten żwirek, bo przecież żwirek na pewno jest w kuwecie.

MaryLux

Post » Czw mar 12, 2015 19:25 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ineczko. Żwirka to my mamy okropecznie dużo na dywaniku w łazienku, co jezd pode kuwetą. Ale fajmniej się siusia do kuwetki, bo można se pokopać. A na dywanu nie bardzo. Wię, bo czasami zrobiałam pawika i próbowałam go zakopać i się nie dało. To jak nasiusiam albo nakupkam na dywana, to nie będzie można zakopać i będzie nam śmiordziało :strach:
Książniczka Ofelja kuwetkowa
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 20:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:Ineczko. Żwirka to my mamy okropecznie dużo na dywaniku w łazienku, co jezd pode kuwetą. Ale fajmniej się siusia do kuwetki, bo można se pokopać. A na dywanu nie bardzo. Wię, bo czasami zrobiałam pawika i próbowałam go zakopać i się nie dało. To jak nasiusiam albo nakupkam na dywana, to nie będzie można zakopać i będzie nam śmiordziało :strach:
Książniczka Ofelja kuwetkowa

To zrób to w takim momencie, żeby Duża od razu sprzątnęła!

MaryLux

Post » Czw mar 12, 2015 21:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ineczko. Ale ona jezd okropecznie leniwna. No nie wię, jak człowieki mogą być takie leniwne. No i nie sprząta dokładmnie, wię bo czasem coś posprzątnie, a dla mię dalej śmiordzi. Nie dość, że leniwna, to jeszcze ma okropecznie słabego niucha i nie czuje, że śmiordzi. Co ja mam z tą Dużą, miauczę ci!
Książniczka Ofelja zrezygnowana
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 21:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:
sistersy25 pisze:Witam :1luvu: Co tam u was słychać ?:) :1luvu:

Ciociu. Co u nas słychać? To słychać, że się muszę poskarżać na Duzią. Ona jezd skąpiradło! Wczoraj se robiała amciu i ciachała sałata. Duzio było tego sałata, to se wziełam troszku. Tak mało troszku, dwa listeczki takie malutkie. Duzia nie widziała, a jak wypaczyła, to matudziła okropecznie, że co to za rozwalanie sałata po podłogu. A gdzie mam próbowić sałata? Na stołu? To będzie marudzić, że siedzę na stołu! A przecież sama nam daje amciu na podłogu!
Ja se myślę, że ona nie chciała cobym wzieła se tego sałata bo chciała całego dla się. Żałuje kotku troszku sałata!
Muszę zapytać Ofelku, jak się siusia do kapciów, to tej skąpiradle nasiusiam do jej nowych kapciów :evil:
Mała Ciorna Carmen

:ryk: :ryk: kochanie, pod pytaj Ofelku i czas ukarać duża, a co będzie sałaty skarbie mój ci żałować :1luvu:

Cześć kochana :piwa: z ta sałata rozumiem :ryk: Moja małpka tez się tak dobiera i potem w każdym miejscu na ziemi można ją znaleźć :ryk: co do drapacze, 220 wydaje się sporo, gdzieś niedawno widziałam fajny drapak na promocji, wysoki i w mniejszej kwocie niż 220, tylko gdzie to było 8O musze sobie przypomnieć :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw mar 12, 2015 21:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

sistersy25 pisze:Cześć kochana :piwa: z ta sałata rozumiem :ryk: Moja małpka tez się tak dobiera i potem w każdym miejscu na ziemi można ją znaleźć :ryk: co do drapacze, 220 wydaje się sporo, gdzieś niedawno widziałam fajny drapak na promocji, wysoki i w mniejszej kwocie niż 220, tylko gdzie to było 8O musze sobie przypomnieć :piwa:

Mała Czarna zwykle jedzenia nie kradnie, ona jest wyłącznie mięsożerna. Przypuszczam, że tą sałatą chciała się pobawić, ale kto ją tam wie. W końcu to tylko Czarnidełko :roll: :wink:
Z drapakami nie ma lekko. Te dobrej jakości muszą kosztować, a jak są tańsze to często gorszej jakości :| Po cichu liczę, że uda mi się kupić używany w dobrym stanie. Na razie mam pecha, ludziska mi wykupują drapaki spod nosa :evil: :placz:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 23:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia szkoda,że nie mieszkamy bliżej siebie :( Zatrudniłabym małżowina do produkcji :D W końcu skoro nie lubi kotów mógłby coś dla nich zrobić, c`nie? :D Moich kotów nie lubi i proszę i drapak jest i hamaczek.... ;D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt mar 13, 2015 8:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

No szkoda...
Ja mam zdolnego tatę. Tyle że nie sądzę, żeby miał ochotę robić drapaki dla kotów. Co prawda drapak Ofelii kiedyś naprawiał po tym, jak złamał się słupek, ale nowy drapak to coś zupełnie innego.

Dziś dzień ciornego kota. Nie będę tej Małej Ciornej miaukać życzeń coby se nie myślała, ale łaskawnie pozwoliłam jej zeżreć parę mniamuśności co Duża rano dała mię za mycie oczków. Niech jej będzie.
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 13, 2015 8:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 13, 2015 13:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ewa L. pisze:Obrazek

Ciociu, dziąkuję serdusznie! :1luvu:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 13, 2015 14:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:Potrzebny owszem.
http://wstaw.org/w/3fRe/
Obrazek
Oto dolny słupek obecnego drapaka.

To się nazywa słupek angorski :twisted: Też takie miałam przy starym drapaku :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 13, 2015 14:03 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Czarnego Kota :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]