http://wstaw.org/w/3fRe/

Oto dolny słupek obecnego drapaka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Żwirka to my mamy okropecznie dużo na dywaniku w łazienku, co jezd pode kuwetą. Ale fajmniej się siusia do kuwetki, bo można se pokopać. A na dywanu nie bardzo. Wię, bo czasami zrobiałam pawika i próbowałam go zakopać i się nie dało. To jak nasiusiam albo nakupkam na dywana, to nie będzie można zakopać i będzie nam śmiordziało![]()
Książniczka Ofelja kuwetkowa
MB&Ofelia pisze:sistersy25 pisze:WitamCo tam u was słychać ?:)
Ciociu. Co u nas słychać? To słychać, że się muszę poskarżać na Duzią. Ona jezd skąpiradło! Wczoraj se robiała amciu i ciachała sałata. Duzio było tego sałata, to se wziełam troszku. Tak mało troszku, dwa listeczki takie malutkie. Duzia nie widziała, a jak wypaczyła, to matudziła okropecznie, że co to za rozwalanie sałata po podłogu. A gdzie mam próbowić sałata? Na stołu? To będzie marudzić, że siedzę na stołu! A przecież sama nam daje amciu na podłogu!
Ja se myślę, że ona nie chciała cobym wzieła se tego sałata bo chciała całego dla się. Żałuje kotku troszku sałata!
Muszę zapytać Ofelku, jak się siusia do kapciów, to tej skąpiradle nasiusiam do jej nowych kapciów![]()
Mała Ciorna Carmen
sistersy25 pisze:Cześć kochanaz ta sałata rozumiem
Moja małpka tez się tak dobiera i potem w każdym miejscu na ziemi można ją znaleźć
co do drapacze, 220 wydaje się sporo, gdzieś niedawno widziałam fajny drapak na promocji, wysoki i w mniejszej kwocie niż 220, tylko gdzie to było
musze sobie przypomnieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości