Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 26, 2014 20:20 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

dzika ruta pisze:
felin pisze:A kto to jest Gomez? :?

"Rodzinę Addamsów" znasz?
Obrazek

Tak, czytałam coś o nich, ale - wierzcie albo nie - w życiu nie obejrzałam ani jednego kawałka :|

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob kwi 26, 2014 20:23 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:
felin pisze:
Monika_Krk pisze:
felin pisze:A kto to jest Gomez? :?

Kocham Cię !!!
Bez podtekstow - jesteśmoim idolem. :twisted:

Ale ja naprawdę nie wiem :|

łokulary se pani załóż - przeca Ci napisałam tuż pod Twoim pytaniem ;P

Se możesz pisać do upojenia jak ja nie wiem kto to Morticia Adams :mrgreen:
Hasło rodzina Adamsów znam, ale dla mnie jest kompletnie bez pokrycia.
Najwyraźniej pominęłam całą epokę w produkcji filmowej :twisted:

felin

Post » Sob kwi 26, 2014 22:53 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

felin pisze:Se możesz pisać do upojenia jak ja nie wiem kto to Morticia Adams :mrgreen:

felin , ja Cie kocham - tez nie mam pojęcia o co kaman :oops: :oops: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob kwi 26, 2014 23:18 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

izka53 pisze:
felin pisze:Se możesz pisać do upojenia jak ja nie wiem kto to Morticia Adams :mrgreen:

felin , ja Cie kocham - tez nie mam pojęcia o co kaman :oops: :oops: :oops:

Ale przeszkadza Ci to w życiu?
Bo ja zupełnie nie mam poczucia, że coś mnie istotnego ominęło :mrgreen:

Dobra, idę pod prysznic i do wyrka, bo jutro trzeba pracować i obsłużyć potwora mojej mam, która wyjechała sobie wypocząć.

ps. Wqrwiają mnie jacyś sąsiedzi smażący coś ohydnego na oleju - tłusty smród oleju wlatuje mi do chałupy przez okno :evil: :evil: :evil: Jak można to jeść 8O

felin

Post » Nie kwi 27, 2014 9:31 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

felin pisze:Wqrwiają mnie jacyś sąsiedzi smażący coś ohydnego na oleju - tłusty smród oleju wlatuje mi do chałupy przez okno :evil: :evil: :evil: Jak można to jeść 8O

U moich sąsiadów spode mnie w menu tylko placki lub wątróbka.
Placki obowiązkowo na starym oleju.
Okap mają podłączony do wspólnego komina (pionu wentylacyjnego), więc wszystkie ich smrody wlatują do mojej kuchni.
Do tego swąd dymu z papierosów zimą.
Koszmar! Obrazek
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 27, 2014 10:50 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

A z Kotki Wodnej niezła laska jest.
Tak orzekł MK (ja też tak twierdzę) i zapytał ile ma lat, oraz z jakiego jest LO.
Był zawiedziony bardzo ,że już wyedukowana i że zapewne niezainteresowana młodzieżą licealną:)
Mnie się podoba.
Styl bardzo stylowy...i na pewno nie bez wyrazu.

KURDĘŻ: W ŻYCIU TAK SIĘ NIE UBRAŁAM...(błąd?) :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie kwi 27, 2014 13:21 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kotko Wodna, Tyś mi się dziś śniła. I lepiej usiądź, bo padniesz, jak się dowiesz, co w tym śnie było :lol:

Otóż byłaś panią prokurator, a oprócz tego prowadziłaś wiejski sklep, w którym trzymałaś także koty, w tym młode persy. RÓŻOWE!

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie kwi 27, 2014 14:46 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

floxanna pisze:Kotko Wodna, Tyś mi się dziś śniła. I lepiej usiądź, bo padniesz, jak się dowiesz, co w tym śnie było :lol:

Otóż byłaś panią prokurator, a oprócz tego prowadziłaś wiejski sklep, w którym trzymałaś także koty, w tym młode persy. RÓŻOWE!

Flox - zmień dilera :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie kwi 27, 2014 15:24 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

floxanna pisze:Kotko Wodna, Tyś mi się dziś śniła. I lepiej usiądź, bo padniesz, jak się dowiesz, co w tym śnie było :lol:

Różowe persy? 8O
No to chyba powinnaś poważnie zastanowić się nad zasięgnięciem pomocy u specjalisty :mrgreen:

felin

Post » Nie kwi 27, 2014 16:38 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Floxanno, czyżbyś w stosunku do KW kierowała uczucia nieco ambiwalentne 8O
Obstawiam też dysonansik poznawczy związany ze wzmiankowaną KW 8)
Chociaż te różowe persy, hmmmmmm......

Powróżyć, Paniusiu, powróżyć ....tanio biorę....

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie kwi 27, 2014 16:39 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Heloł! Mnie się to śniło, a nie przywidziało! :twisted:

Moi dilerzy dilują legalnie. Wszystkie zażywane przeze mnie środki psychoaktywne pochodzą z legalnych źródeł.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie kwi 27, 2014 20:25 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkoWodna, na tym zdjęciu wyglądasz zajefajnie!
Mam nadzieję, że to określenie jest nadal w użyciu.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 27, 2014 22:34 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

dzika ruta pisze:
felin pisze:Wqrwiają mnie jacyś sąsiedzi smażący coś ohydnego na oleju - tłusty smród oleju wlatuje mi do chałupy przez okno :evil: :evil: :evil: Jak można to jeść 8O

U moich sąsiadów spode mnie w menu tylko placki lub wątróbka.
Placki obowiązkowo na starym oleju.
Okap mają podłączony do wspólnego komina (pionu wentylacyjnego), więc wszystkie ich smrody wlatują do mojej kuchni.
Do tego swąd dymu z papierosów zimą.
Koszmar! Obrazek

za smród fajur zatłukłabym gumowym młotkiem. Wielokrotnie.
Ani ja, ani TŻ nie palimy (ja nie znam nawet smaku zapalonego peta, nigdy w życiu nie wzięłam ani bucha), nawet się śmialiśmy kiedyś, że to było jedno z kryteriów "zawarcia" związku ;>, więc węch mamy wyjątkowo czuły. A w bloku różni tacy ćwocy wyłażą sobie na balkon na ćmika i masz ten smród w chacie od razu :evil:
Ostatnio wryło mnie na progu windy i polazłam z ciężkimi tobołami po schodach: jakiś kiep jechał windą przede mną i tak nasmrodził tym gównem, że momentalnie zrezygnowałam z jazdy: jak nic puściłabym rekordowego pawiora, gdybym wlazła do tej klatki przesiąkniętej smrodem..
Ale smrody kuchenne produkuję sama dość często... już to smażąc won-tony o pierwszej w nocy (źle dla sąsiadów), już to piekąc ciasto o 3 nad ranem (też niedobrze dla sąsiadów, bo zapach jest wtedy boski ;>)
kotkins pisze:A z Kotki Wodnej niezła laska jest.
Tak orzekł MK (ja też tak twierdzę) i zapytał ile ma lat, oraz z jakiego jest LO.
Był zawiedziony bardzo ,że już wyedukowana i że zapewne niezainteresowana młodzieżą licealną:)
Mnie się podoba.
Styl bardzo stylowy...i na pewno nie bez wyrazu.

KURDĘŻ: W ŻYCIU TAK SIĘ NIE UBRAŁAM...(błąd?) :mrgreen:

:oops: :oops: :oops:
waham się pomiędzy dziewiczym (ahem...) rumieńcem zawstydzenia komplementem a gorącym pragnieniem potakiwania, że taktaktak, na młódź licealną nie lecę wcale...
W ogóle nie biorę się za cielęcinę. A wiecie co? Młodzi faceci strasznie do mnie lgną :/
Poważnie, od wielu lat dość często zdarza się, że nagle jakiś facet młodszy o circa about 8-10 lat wyraża się płomiennie w moją stronę..
I wtedy następuje dylemat: jak powiedzieć dyplomatycznie takiemu, że efebofilia jest mi nad wyraz wstrętną skłonnością?...
Kotkinsiu, trza się było tak ubrać. Jak Ty byś się włożyła w latex, z tym Twoim Wymiarem Biustowym, toojapiędrolę, całe Castle Party Twoje - leży u stóp i kwiczy...

https://lh4.googleusercontent.com/msclu ... 54cn0LDfsQ
:!: Ciężar gifa 2,1 MB. Zamieniłam na link. N/K

e, yyyyyy.
Tego.
Nnno......
eeeeee....
ależepoczekaj......
http://songofthelark.files.wordpress.co ... itwhat.gif
:!: Ciężar gifa 1,o MB. Zamieniłam na link. N/K

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Nie kwi 27, 2014 22:39 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Znowu wali olejem :evil: :evil: :evil:
Chyba złożę oficjalny protest jak mi tak codziennie będą smrodzić.
Jak można codziennie wieczorem żreć jakieś świństwo smażone na oleju rzepakowym? :roll:
Ja wiem, kurna, że to ponoć zdrowy tłuszcz, ale olej ryżowy też - i nie ma żadnego zapachu.

felin

Post » Nie kwi 27, 2014 23:00 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ja-smina pisze:(...)
Obstawiam też dysonansik poznawczy związany ze wzmiankowaną KW 8)

ja obstawiam solidny mindfuck :mrgreen:
różowe?
nie napiszę, co ja mam różowe i wyłącznie tolerowane, dobra? ^^
dzika ruta pisze:(...)
Mam nadzieję, że to określenie jest nadal w użyciu.

jest. Sama używam czasami. No bo nie można ciągle lecieć chamem, c'nie? ;>

Felin, te smażyciele nad Tobą mieszkają?...
Bo kminię, co byś mogła im zrobić w odweciku. Takim maluchnym :twisted:

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

[poprzednia][następna]