Tak, czytałam coś o nich, ale - wierzcie albo nie - w życiu nie obejrzałam ani jednego kawałka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:felin pisze:Monika_Krk pisze:felin pisze:A kto to jest Gomez?
Kocham Cię !!!
Bez podtekstow - jesteśmoim idolem.
Ale ja naprawdę nie wiem
łokulary se pani załóż - przeca Ci napisałam tuż pod Twoim pytaniem ;P
felin pisze:Se możesz pisać do upojenia jak ja nie wiem kto to Morticia Adams
Hasło rodzina Adamsów znam, ale dla mnie jest kompletnie bez pokrycia.
Najwyraźniej pominęłam całą epokę w produkcji filmowej
izka53 pisze:felin pisze:Se możesz pisać do upojenia jak ja nie wiem kto to Morticia Adams
Hasło rodzina Adamsów znam, ale dla mnie jest kompletnie bez pokrycia.
Najwyraźniej pominęłam całą epokę w produkcji filmowej
felin , ja Cie kocham - tez nie mam pojęcia o co kaman![]()
![]()
felin pisze:Wqrwiają mnie jacyś sąsiedzi smażący coś ohydnego na oleju - tłusty smród oleju wlatuje mi do chałupy przez okno![]()
![]()
Jak można to jeść
floxanna pisze:Kotko Wodna, Tyś mi się dziś śniła. I lepiej usiądź, bo padniesz, jak się dowiesz, co w tym śnie było
Otóż byłaś panią prokurator, a oprócz tego prowadziłaś wiejski sklep, w którym trzymałaś także koty, w tym młode persy. RÓŻOWE!
floxanna pisze:Kotko Wodna, Tyś mi się dziś śniła. I lepiej usiądź, bo padniesz, jak się dowiesz, co w tym śnie było
Otóż byłaś panią prokurator, a oprócz tego prowadziłaś wiejski sklep, w którym trzymałaś także koty, w tym młode persy. RÓŻOWE!
dzika ruta pisze:felin pisze:Wqrwiają mnie jacyś sąsiedzi smażący coś ohydnego na oleju - tłusty smród oleju wlatuje mi do chałupy przez okno![]()
![]()
Jak można to jeść
U moich sąsiadów spode mnie w menu tylko placki lub wątróbka.
Placki obowiązkowo na starym oleju.
Okap mają podłączony do wspólnego komina (pionu wentylacyjnego), więc wszystkie ich smrody wlatują do mojej kuchni.
Do tego swąd dymu z papierosów zimą.
Koszmar!
kotkins pisze:A z Kotki Wodnej niezła laska jest.
Tak orzekł MK (ja też tak twierdzę) i zapytał ile ma lat, oraz z jakiego jest LO.
Był zawiedziony bardzo ,że już wyedukowana i że zapewne niezainteresowana młodzieżą licealną:)
Mnie się podoba.
Styl bardzo stylowy...i na pewno nie bez wyrazu.
KURDĘŻ: W ŻYCIU TAK SIĘ NIE UBRAŁAM...(błąd?)
Ja-smina pisze:(...)
Obstawiam też dysonansik poznawczy związany ze wzmiankowaną KW![]()
dzika ruta pisze:(...)
Mam nadzieję, że to określenie jest nadal w użyciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości