Serafinka chora,dostała dzisiaj steryd z antybiotykiem na 3 dni potem zobaczymy.Dupinka taka chuda,że nie ma w co kłuc.Apetyt jednak dopisuje,a do przytulania to pierwsza.
Zuczek sie zaslimaczył,dostał leki,musiałam krole do oczek kupic,prawie 50zł
Wizyta za Serafinke 50zł,za Advocata 6 białaczkom po zmarłej 210zł.Maja dostac jutro.
Odebrałam tez paragon z wizyty w kwietniu jaki 'wywiało"panu doktorowi oknem jak jechał..Wszystko wstawi meg 11,jeszcze tam oprawi i poprzednie dwa paragony i dzisiejsze...
Tam na zaświadczeniu o Advocacie z dizsiaj pan doktor z automatu wpisał "charekterystyke"białaczek po P.Basi:"agresywne",ale tak juz sobie "ustalilismy'o których kotach piszemy,bo dały i Panu doktorowi popalic ostatnio.No neistety do obsługi to oprócz Serafki i Deniska zadno nie ma zmiłuj się.
Weszły Wasze wpłaty dzisiaj,te co pisałyście:
10zł-britta-bardzo dziękuję(do czynszu?)
30zł-Alienor na Kropkę -bardzo dziekuję
oraz 50zł od drugiej córki po zmarłej P.Basi-od P.Edyty"na utrzymanie kotów",te pieniazki mam do czynszu dopisać-bardzo dziekuję
jutro uzupełnie post rozliczeniowy,dzisiaj juz nie mam siły.
Koszty badań podstawowych z cukrem-70zl,a chciałam zrobić posiew i wymaz z ucha Denisa,to 40zł +20zł za dodatkowe badania,np.paciorkowiec,czy inne.No martwię się o te uszy jego,bo dzisiaj juz lepiej,ale pzredwczoraj kopalnia i wczoraj,trzeba zpuszczac Oridermyl ciagle,inaczej wraca.No nic,zobaczymy jak tam będzie kiedys z finansami,na dzisiaj jest jak jest.
Mam prosbę do britty:jako,że nie umiem wstawiac paragonów,to jak meg 11 wrzuci to wstaw prosze paragony na watek "koszyczka",żeby było jasne na co poszły pieniazki,dziękuję.