!Moderator: Estraven
, moja na zawsze [*]

, moja na zawsze [*]monmar pisze:Dzięęęęęki Wam za rady. Jestem w szoku z tą ciepłą wodą. Zastosowałam na razie te domowe metody i zobaczę co będzie znaczy co poczuję jak wyschnie:)
Goyka ten Ecodor na pewno zamówie. Na mnie działają stwierdzenia "100% skuteczny"
dilah pisze:Zwykła woda utleniona robi cuda
, moja na zawsze [*]
. W związku z tym wpadł mi pomysł zamontowania na barierce balkonowej karmika. Koty będą miały zimową rozrywkę a ptaszki jedzenie
, moja na zawsze [*]
. Widać po nim, że życie wróciło. Nawet wydaje mi się że trochę wrzucił na wagę. Ale, żeby słodko nie było od paru dni zauważyłam, że Cookie osłabł apetyt. Myślałam że to z przeżarcia bo ona należy do tych co umiaru w jedzeniu nie znają. Ale do tego stała się apatyczna i zaczęła unikać z nami kontaktu. Dziś rano jak na mnie spojrzała to aż krzyczała swoimi szklistymi oczyma że coś jej jest
, moja na zawsze [*]
jak bym mogła to bym krzyczała i waliła pięśćmi!!!! Tak nie może być!!!!! Własnie wróciliśmy z Cookie od doktor Ani. Jak tylko pomacała nerki kotki to zrobiła wielkie oczy. Co prawda wyniki krwi będą jutro, ale dziś Pani Doktor juz nas nastawiła na wielotorbielowatość...
masakra jakaś totalna...
, moja na zawsze [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 22 gości