Potffory maja sie wyśmienicie. Co prawda pogoda im nie odpowiada bo nie mozna doopek wietrzyć w wolierze. Ja natomiast kompletnie poprzestawiana jestem. Znowu nocki mnie dopadly. Przynajmniej Futerka przez prawie całą dobę mają kogoś w łóżku.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Potffory to lenie i śpiochy. Tyle ich i żadnego pożytku. Aktualnie śpią.
Ja się chyba nie przyzwyczaję. Tzn. w pracy jakoś daję radę, chociaż kryzys mnie dopada. Przez nocki nic nie robię, odsypiam i mam niechcemisia. Przyszły tydzień też nocki
Nie mam pojęcia co TV, chyba nowy.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Myślę, że Maupeczka zgodzi się z tą propozycją. Miejsce wymarzone.
No nie do końca, zakopana żywcem bym nie chciała być
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
kalair pisze:Ależ to naprawdę idealne miejsce dla Ciebie! Chłodek, ciemność.. praca na noc.. Bajka!
...wilgoć.
Monia uważaj o czym marzysz. Marzenia się spełniają