Akcja z taśmą skuteczna - Salsa drapie drapak jak na porządnego kota przystało
Ech... Jak nie urok to... wet jutro :/
Moderator: Estraven

floxanna pisze:Ej, ćmy są fajne! Acherontia atropos jest przepiękna, ale akurat ją tylko kilka razy w życiu widziałam (z czego raz wylądowała mi na… ustach).

Ja raz miałam pająka na szyi i 10cm (nie przesadzam) pasikonika na karku... Ćma na ustach = zawał...Spilett pisze:Mam nadzieję, że to jednak nie grzyb. Wymiziaj Salsunię ode mnie
 Damy radę. Zauważyłam też, że rownież zgubiła sierść przy uszach, na skroniach. Nigdy tam nie miała dużo, tylko taki meszek, a teraz jest łysa.oleska222 pisze:szy grzyb niż... hmmm, alergiaDamy radę. Zauważyłam też, że rownież zgubiła sierść przy uszach, na skroniach. Nigdy tam nie miała dużo, tylko taki meszek, a teraz jest łysa.
floxanna pisze:Ej, ćmy są fajne! Acherontia atropos jest przepiękna, ale akurat ją tylko kilka razy w życiu widziałam (z czego raz wylądowała mi na… ustach).
oleska222 pisze:floxanna pisze:Ej, ćmy są fajne! Acherontia atropos jest przepiękna, ale akurat ją tylko kilka razy w życiu widziałam (z czego raz wylądowała mi na… ustach).
![]()
![]()
Ja raz miałam pająka na szyi i 10cm (nie przesadzam) pasikonika na karku... Ćma na ustach = zawał...
Spilett pisze:Jak mieszkałam u rodziców to nieraz mnie w nocy pająk użarł w usta i rano miałam pontonikiNa szczęście schodziło po paru godzinach wspomagania się lodem

Spilett pisze:No bo to w zimie było, więc komar nie, a co do pająka to MAM TAKĄ NADZIEJĘW sensie, że to tylko pająk
Ano w usta... rano wyglądałam jak nie przyrównując Amanda Lepore
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 19 gości