Moderator: Estraven

Dyktatura pisze:U mnie w nocy dzisiaj masakra. Ja na szkoleniu a TŻ nie pomyśli żeby koty w ciągu dnia wybawić. Co godzina to pobudka mniej lub bardziej bolesna. Przecież po mamusi można poskakać, a tatusia co cały dzień nam nie przeszkadza spać to oszczędzimy, niech się wyśpi.

Dyktatura pisze:U mnie w nocy dzisiaj masakra. Ja na szkoleniu a TŻ nie pomyśli żeby koty w ciągu dnia wybawić. Co godzina to pobudka mniej lub bardziej bolesna. Przecież po mamusi można poskakać, a tatusia co cały dzień nam nie przeszkadza spać to oszczędzimy, niech się wyśpi.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ciociu, Ciociu, to ja mam pomyśłek świetny wręcz saniemowicie: przyjedź do Wrocławia i zabierz mnie od tej mojej @!
Inka
Ineczko, bardzo chętnie. Tylko jak ty, biedactwo malutkie, poradzisz sobie u mnie z bardzo groźmną Ofelią?
MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:U mnie w nocy dzisiaj masakra. Ja na szkoleniu a TŻ nie pomyśli żeby koty w ciągu dnia wybawić. Co godzina to pobudka mniej lub bardziej bolesna. Przecież po mamusi można poskakać, a tatusia co cały dzień nam nie przeszkadza spać to oszczędzimy, niech się wyśpi.
Nie mów, że mój zięciu taki rozrabiaka![]()

MB&Ofelia pisze:No, właśnie koty mają bałkoning. Ofelia siedzi we wiadomym miejscua ja próbuję nie zejść na zawał. Wdech-wydech, wdech-wydech...
A mi się tak nie chce!
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 5 gości