kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:Słońce świeci, śnieg się topi. Dzisiaj.he he..
witanko
Jakie słońce![]()
![]()
Witaj Bożenko
Takie mocne, że Irisia się grzeje na parapecie
To szczęściary z Was że słonce macie . U nas już od kilku dni nic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:Słońce świeci, śnieg się topi. Dzisiaj.he he..
witanko
Jakie słońce![]()
![]()
Witaj Bożenko
Takie mocne, że Irisia się grzeje na parapecie
MonikaMroz pisze:kiche_wilczyca pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Dzień dobry!
U nas przestało sypać śniegiemI nawet wyszło słoneczko
![]()
Jak się czuje Amy?
Dobry
Niestety u nas słońca brak ;( Dostanę deprechy przez tą pogodę :/
A Amy bardzo dobrze, dziękujemy. Jest coraz żwawsza. Czasem uwalniam jej z kubraka przednie łapki to wtedy od razu biega, bawi się i oczywiście zawzięcie myje. Szef ładny, wszystko sie ładnie goi. Jeszcze tylko 4 dni i można będzie zdjąć kubraczek
dzielna koteczka![]()
![]()
Wiesz Martuś ze myślałam, ze gorzej to będzie znosić. Przyzwyczaiła się do kubraka i chociaż otrząsam co jakiś czas łapki bo jej nie wygodnie to dzielnie w nim maszeruje
kiche_wilczyca pisze:MonikaMroz pisze:kiche_wilczyca pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Dzień dobry!
U nas przestało sypać śniegiemI nawet wyszło słoneczko
![]()
Jak się czuje Amy?
Dobry
Niestety u nas słońca brak ;( Dostanę deprechy przez tą pogodę :/
A Amy bardzo dobrze, dziękujemy. Jest coraz żwawsza. Czasem uwalniam jej z kubraka przednie łapki to wtedy od razu biega, bawi się i oczywiście zawzięcie myje. Szef ładny, wszystko sie ładnie goi. Jeszcze tylko 4 dni i można będzie zdjąć kubraczek
dzielna koteczka![]()
![]()
Wiesz Martuś ze myślałam, ze gorzej to będzie znosić. Przyzwyczaiła się do kubraka i chociaż otrząsam co jakiś czas łapki bo jej nie wygodnie to dzielnie w nim maszeruje
I dobrze, bo są takie, które za chiny ludowe nie chcę chodzić w kubraczku
Miraclle pisze:Cześć Monia![]()
![]()
![]()
Cześć panienki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opowiedzcie cioci co robiłyście przez święta ? Duża dobrze karmiła ? Bawiła się ?
MonikaMroz pisze:Milusia nie jest na specjalnej diecie. Po prostu dostaje karme zgodnie z wagą tyle ile zaleca producent karmyI to dla niej niestety za mało bo to tylko 50 gram
![]()
Amy troche uwolniłam z kubraka. Z takim zapałem się myła że aż dostała się do szwu i sobie rankę wylizała. Na szczęscie nic sie nie stało (mam nadzieję). Jutro muszę to sprawdzić przy dziennym świetle.
MonikaMroz pisze:
Amy troche uwolniłam z kubraka. Z takim zapałem się myła że aż dostała się do szwu i sobie rankę wylizała. Na szczęscie nic sie nie stało (mam nadzieję). Jutro muszę to sprawdzić przy dziennym świetle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1025 gości