Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze: przeszczep da mi szansę wyleczenia. Wierzę, że tak się stanie.
Magija pisze: Dziś mam zbiórkę komórek do przeszczepu, oby się udało za pierwszym razem - potem te moje komórki pojadą do stacji krwiodawstwa i tam będą zamrożone czekały na przeszczep.
Hipcia pisze:Mnie dzisiaj tez czekają niełatwe chwile, zaraz jadę do Instytutu Medycyny Nuklearnej na badania w kierunku przerzutów do kości. Oczywiście są to badania WYKLUCZAJĄCE i tej wersji się trzymam![]()
Slonko_Łódź pisze:Magija pisze: przeszczep da mi szansę wyleczenia. Wierzę, że tak się stanie.
No ba- oczywiście, że tak się stanie! Na razie wszystko udaje się tak jak powinno- nie ma zatem powodu, żeby przestałoJak idzie- to idzie
Magija pisze: Dziś mam zbiórkę komórek do przeszczepu, oby się udało za pierwszym razem - potem te moje komórki pojadą do stacji krwiodawstwa i tam będą zamrożone czekały na przeszczep.
Sprawdzimy jak jurny był KomórekJeżeli był tak skuteczny jak wyglądał to zbiorą bez problemu! Kciuki są w każdym razie
![]()
![]()
Hipcia pisze:Mnie dzisiaj tez czekają niełatwe chwile, zaraz jadę do Instytutu Medycyny Nuklearnej na badania w kierunku przerzutów do kości. Oczywiście są to badania WYKLUCZAJĄCE i tej wersji się trzymam![]()
Hipcia- za Ciebie też trzymam w takim razie![]()
![]()
Daj znać jak się już wykluczysz
Magija pisze: Ale żyję już jutrem - pojutrze do domu
dagmara-olga pisze:dziewczyno, co u Ciebie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 434 gości