Ja jeden mam, a zresztą popatrz, ile mam naturalnych drapaczków

Naprawdę nie ma sprawy, choć tak może jakoś Ci pomogę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Aneczka, bez dyskusji.
Ja jeden mam, a zresztą popatrz, ile mam naturalnych drapaczków.
Naprawdę nie ma sprawy, choć tak może jakoś Ci pomogę.
ilgatto pisze:vip pisze:Aneczka, bez dyskusji.
Nie Małgosiu. Wezmę drapak tylko wtedy, kiedy będę miała pewność, że Ty masz już swój. Taka jestem i już. Może dziad
,ale honorowy(i tak z trudnością przyszło mi napisanie tego i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego na pw)
moena pisze:Zapytam się córki.
Ona też kupiła nowy dla swoich brzdąców, więc może ten stary nie jest już potrzebny. Jest trochę mniejszy, bez domku.
To jakoś się podzielimy.
vip pisze:ilgatto pisze:vip pisze:Aneczka, bez dyskusji.
Nie Małgosiu. Wezmę drapak tylko wtedy, kiedy będę miała pewność, że Ty masz już swój. Taka jestem i już. Może dziad
,ale honorowy(i tak z trudnością przyszło mi napisanie tego i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego na pw)
Mam jeden drapak, o czym pisałam powyżej.
Starczy, póki co.
Jak rany, patrzcie ciotki, z vipkiem dyskutuje, no?![]()
A sio na działkę, albo maleńtasy pomiziać![]()
.
Ania, bardzo Cie proszę.
puszatek pisze:marzy mi się drapak, taki większyaby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu
![]()
od kogo ta kocina na.......tymczas
ilgatto pisze:puszatek pisze:marzy mi się drapak, taki większyaby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu
![]()
Jeśli do aluzja do mnie to.....no cóż będę musiała rzucić mój jedyny nałóg i przestać karmić koty na działkach, albo sterylizować wolnożyjące. Kupię drapak i wrócę do nałogu. Nie palę, nie piję, nie kupuję już książek ani czasopism, ubieram się w ciucholandach....
Sorry Małgosia, zwiewam...zrobiło mi się trochę przykro...
ilgatto pisze:puszatek pisze:marzy mi się drapak, taki większyaby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu
![]()
Jeśli do aluzja do mnie to.....no cóż będę musiała rzucić mój jedyny nałóg i przestać karmić koty na działkach, albo sterylizować wolnożyjące. Kupię drapak i wrócę do nałogu. Nie palę, nie piję, nie kupuję już książek ani czasopism, ubieram się w ciucholandach....
Sorry Małgosia, zwiewam...zrobiło mi się trochę przykro...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości