Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 10:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Aneczka, bez dyskusji :evil: .
Ja jeden mam, a zresztą popatrz, ile mam naturalnych drapaczków :mrgreen: .
Naprawdę nie ma sprawy, choć tak może jakoś Ci pomogę :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lip 25, 2012 10:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:Aneczka, bez dyskusji :evil: .

Nie Małgosiu. Wezmę drapak tylko wtedy, kiedy będę miała pewność, że Ty masz już swój. Taka jestem i już :mrgreen:. Może dziad :mrgreen: ,ale honorowy(i tak z trudnością przyszło mi napisanie tego i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego na pw)
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro lip 25, 2012 10:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Zapytam się córki.
Ona też kupiła nowy dla swoich brzdąców, więc może ten stary nie jest już potrzebny. Jest trochę mniejszy, bez domku.
To jakoś się podzielimy.
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Śro lip 25, 2012 10:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

cześć Małgoś :1luvu: nawet siedząc w domu nie jestem w stanie na bieżąco być z Twoim galopującym wątkiem :mrgreen: jakiego kotka przygarniasz z Częstochowy :?:
przez drapaki nie mogę się...przedrzeć :mrgreen: to też sobie napiszę, że mi się marzy... :oops:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro lip 25, 2012 10:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

ilgatto pisze:

Nie Małgosiu. Wezmę drapak tylko wtedy, kiedy będę miała pewność, że Ty masz już swój. Taka jestem i już :mrgreen:. Może dziad :mrgreen: ,ale honorowy(i tak z trudnością przyszło mi napisanie tego i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego na pw)

Mam jeden drapak, o czym pisałam powyżej.
Starczy, póki co.

Jak rany, patrzcie ciotki, z vipkiem dyskutuje, no? 8O
A sio na działkę, albo maleńtasy pomiziać :ryk: :ryk: .
Ania, bardzo Cie proszę :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lip 25, 2012 10:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Taki mały dostałam od najszczesliwszej, ale te małe cholernice wcale się nim nie interesują :evil:
Obrazek

ilgatto

Post » Śro lip 25, 2012 10:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

moena pisze:Zapytam się córki.
Ona też kupiła nowy dla swoich brzdąców, więc może ten stary nie jest już potrzebny. Jest trochę mniejszy, bez domku.
To jakoś się podzielimy.

Zapytaj, Elu, może już nie bedzie potrzebować :) .

Reniusiu, dzień dobry :D .
No sama widzisz, jak ktoś napisze cos o jedzeniu, to nawet o odpowiedzi zapomnę :ryk: .

Basieńko, a co Ci sie marzy?
Drapak?
Taki duży?
Wzięłabym tego biednego boroka rudego z Częstochowy, na tymczas, ale z transportem kiszka :( .

Ania, no więc widzisz, maluchy zdecydowały :ryk: .

vip

Post » Śro lip 25, 2012 10:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:
ilgatto pisze:

Mam jeden drapak, o czym pisałam powyżej.
Starczy, póki co.

Jak rany, patrzcie ciotki, z vipkiem dyskutuje, no? 8O
A sio na działkę, albo maleńtasy pomiziać :ryk: :ryk: .
Ania, bardzo Cie proszę :ok: .

No taka zołza jestem. Na działkę chodzę teraz o bardzo różnych porach, bo wtedy gdy maleńtasy idą spać. Mam jeszcze chwilę na internecik...sprzątam odzyskany pokój z komputerkiem.
Obrazek

ilgatto

Post » Śro lip 25, 2012 10:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

marzy mi się drapak, taki większy :mrgreen: aby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu :mrgreen:
od kogo ta kocina na.......tymczas :wink:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro lip 25, 2012 10:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

To już nie bądź zołzą :D .
Klamka sie zatrzasła...czy jakoś tak.
U mnie właśnie Antoś sie obudził i sie upierdliwi :? .
A, że w domu tylko ciotka Zofia, której sie boi, to znowu bedzie mnie molestował :? .

Basiu, kotka malego znalazł Grześ mojej Roksany...niestety wywalczył dla niego tylko kilka dni :( .
U niego też juz zakocenie i zapsienie...i jego mama więcej nie zniesie :( .

vip

Post » Śro lip 25, 2012 10:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

hejko Gosia, jak bierzesz się za plewienie i kwiatki, to przekop sobie jeden kawałek na grządkę i np. posadź sobie fasolkę szparagową.
Można ziarka kupić (u nas np w Biedronce też są)i w zasadzie samo rośnie a jedzenia ....uff.
Wiem bo mam na działce i z jednej grządki objeść nie mogę (to mrożę będzie na później)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 25, 2012 10:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Ja też marzę o drapaku...Ale moje panny najwyraźniej nie.Olewają każdy jaki do tej pory miały...Wolą szafę i fotel.Fakt,że jeszcze takiego wypasionego nie miały...Może arystokratki jakiś z wyższej półki by zaakceptowały...Muszę iść śladem Pusi i rzucić palenie :mrgreen: ....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lip 25, 2012 10:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

puszatek pisze:marzy mi się drapak, taki większy :mrgreen: aby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu :mrgreen:

Jeśli do aluzja do mnie to.....no cóż będę musiała rzucić mój jedyny nałóg i przestać karmić koty na działkach, albo sterylizować wolnożyjące. Kupię drapak i wrócę do nałogu. Nie palę, nie piję, nie kupuję już książek ani czasopism, ubieram się w ciucholandach....
Sorry Małgosia, zwiewam...zrobiło mi się trochę przykro...
Obrazek

ilgatto

Post » Śro lip 25, 2012 10:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

ilgatto pisze:
puszatek pisze:marzy mi się drapak, taki większy :mrgreen: aby to spełnić rzuciłam palenie, kupię drapak i wrócę do nałogu :mrgreen:

Jeśli do aluzja do mnie to.....no cóż będę musiała rzucić mój jedyny nałóg i przestać karmić koty na działkach, albo sterylizować wolnożyjące. Kupię drapak i wrócę do nałogu. Nie palę, nie piję, nie kupuję już książek ani czasopism, ubieram się w ciucholandach....

Coś rzeście się chyba dziewczynki źle zrozumiały. Aniu, nie gniewaj się, bo nikt nie chciał nic złego. Naprawdę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lip 25, 2012 10:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

ilgatto pisze:

To broń Boże nie aluzja do Ciebie...To konkluzja naszych spotkań na żywo...Tak sobie wydumałyśmy,ze za dużo na faje wydajemy i jakby tak przestać ,to ile za to można dobrego dla futer zrobić....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]