A ja wciąż o niej myślę, że to taki mój słodki, delikatny aniołek...
Moderator: Estraven
dite pisze:Niki poluje dla Ciebie. 4U with LOVE. Aniołek łapie dla Pańci przekąski.
selene00 pisze:Widzisz, ona się z Tobą dzieli!!!!![]()
Bleee... Niki w ubiegłym roku polowała namiętnie na chrząszcze majowe (w obecnym był ich brak) i je żarła. Obiecałam, że koniec przytulanek i całusów! ...zapomniałam jednak o tej obietnicyIza_ pisze:Kiedyś wpadła do mieszkania mucha , Mimiśka ją dorwała i zjadła, biedny głodny kotek
Oczywiście, serdecznie zapraszamy i witamyMaryLux pisze:Puk puk, czy możemy się wprosić do wątku Nikusi?
A niech poluje. Nawet zastanawiam się, jak by tu dla niej hodowlę ciem skombinowaćkiche_wilczyca pisze:hmm ja wiem czy to mordercaTaka kocia natura - na czymś trzeba ćwiczyć umiejętności łowieckie
Jaki duch myśliwego, ba! drapieżnika w nią wstępuje

szybenka pisze:Mam w domu mordercęMordercę, nie drapieżnika, kt. poluje na owady, aby je zjeść. Niki robi to dla atrakcji - zabić i zostawić
![]()
Tylko trupy pozostaje mi zbierać
A ja wciąż o niej myślę, że to taki mój słodki, delikatny aniołek...

No ja wiem, że Twoja księżniczka jest nie do pobicia, bo bierze swoje zdobycze niewiadomoskąd. U mnie ptaszki to by była zagadka, bo nie dość, że szczelna siatka na balkonie, to w każdym oknie moskitierapozytywka pisze:przynajmniej tylko owady ....
pozytywka pisze:Niki, jesteś tak piękna, że spokojnie możesz być morderczynią![]()

ja nie mam prawdziwego tygrysa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana i 28 gości