Jest śliczna i słodka, i ten różowy nosek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:to,że Fionka jest agresywna to zdanie,opinia czy inne stwierdzenie poprzednich domków...a czy domki powiedziały w jakich momentach kot był agresywny? o ile w ogóle był...ja mam u siebie suczkę Pchełkę odebrana interwencyjnie przez TOZ...też ponoć była agresywna i gryzła....dziecia kto wie dlaczego gryzła? jeśli w ogóle gryzła...
więc oprócz sugestii czy kotka ma zostać czy nie u Zochy to nie stwarzajcie tu atmosfery oczekiwania "zaatakuje dziś czy nie?";"rozszarpie kogoś czy nie?"....nie nakręcajcie atmosfery bo Zosia nie jest małą głupia dziewczynką...da sobie radę i na 1000% nie doprowadzi do sytuacji,w której stałaby się krzywda dla któregoś z kotów!!!!
J.D. pisze:w tym przypadku zauważyłam "sianie paniki..![]()
może i Fionka kiedyś kogoś tam "macnęła"...tylko trzeba wiedzieć w jakiej sytuacji,z jakiego powodu...poszła za kotką opinia agresora i piszy-prapało...strach,napięcie,zbyt gwałtowne reakcje "uprzedzonych" opiekunów kota i pasztet gotowy...
zestresowany opiekun=zestresowany kot..
meksykanka pisze:Nagrałam wczoraj bele jakie (pierwsze) filmiki z pierwszej zabawy Fiony i po raz pierwszy usiłowałam wgrać na youtuba. Dlatego proszę o wyrozumiałość.
Stwór zaczął się bawić.
http://www.youtube.com/watch?v=XgEY184V ... el&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=wrIOkIOa ... el&list=UL
MariaD pisze:Lepiej być zbyt ostrożnym i przeżyć miłe rozczarowanie niż podejść "na luzie" i potem żałować.
To jest moje prywatne zdanie.
J.D. pisze:może i Fionka kiedyś kogoś tam "macnęła"...tylko trzeba wiedzieć w jakiej sytuacji,z jakiego powodu...poszła za kotką opinia agresora i piszy-prapało...
Neigh pisze:ps. Blue Wasze ogloszenie wisi u mojej wetki. Wielokrotnie polecałam Waszą stronkę - ale słuchy dochodzą, że terminy dłuuuuuuuuuuuuugie. Przepraszam za EOT, ale zabezpieczenia to moja osobista paranoja:-).
Blue pisze:Każda siatka jest robiona indywidualnie, dopieszczona, robiona przez pedanta w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 183 gości