u mnie jest 7, 6 dokładnie na liczniku. Tylko ten deszczyk mnie wk... bo od wilgoci mi się włosy pierząkiche-wilczyca pisze:Matko, wszyscy narzekją, że szaro, pochmurno i mgła zamiast się cieszyć, że w końcu zrobiło się ciepło![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
u mnie jest 7, 6 dokładnie na liczniku. Tylko ten deszczyk mnie wk... bo od wilgoci mi się włosy pierząkiche-wilczyca pisze:Matko, wszyscy narzekją, że szaro, pochmurno i mgła zamiast się cieszyć, że w końcu zrobiło się ciepło![]()
kalair pisze:Znaczy ILE?
bardziej w centrum niż u mnie być nie możenajmysia pisze:u mnie jest 7, 6 dokładnie na liczniku.
najmysia pisze:kalair pisze:Znaczy ILE?bardziej w centrum niż u mnie być nie możenajmysia pisze:u mnie jest 7, 6 dokładnie na liczniku.
kalair pisze:najmysia pisze:kalair pisze:Znaczy ILE?bardziej w centrum niż u mnie być nie możenajmysia pisze:u mnie jest 7, 6 dokładnie na liczniku.
Acha..![]()
![]()
![]()
No tak pomyślałam, jak doczytałam.![]()
No, powiedzmy, że bez rewelacji. Ja zmarzlak jestem, żądam więcej.![]()
![]()
Podobno ma być 16 w piątek, a w słońcu nawet do dwudziestu. Dzisiaj mówili w prognozie. Ale uwierzę, jak będzie.
Ano nie. Ostatnio to ok 3 lata temu, jak w góry jechałamkiche_wilczyca pisze:Widać, że nie jeździsz pociągami
Monika, mam to samo. Nienawidzę wilgocinajmysia pisze: Tylko ten deszczyk mnie wk... bo od wilgoci mi się włosy pierzą
to jest masakra, nawet padać nie musi, wystarczy że stoi w powietrzu i od razu na łbie napuszona mietłaszybenka pisze:Monika, mam to samo. Nienawidzę wilgoci![]()
Jota w jotęnajmysia pisze:to jest masakra, nawet padać nie musi, wystarczy że stoi w powietrzu i od razu na łbie napuszona mietłaszybenka pisze:Monika, mam to samo. Nienawidzę wilgoci![]()
To już wolę ulewę, jak całkiem zmokną to i normalnie wyschną, a tak to jak tapir jakiś naelektryzowany
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1445 gości