Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Żyj Puti, żyj ile wlezie![]()
![]()
moś pisze:No tak, a ja mam dola
AYO pisze:Nic to casico droga - my, urodzeni w PRL, jednakowoż poniekąd, w pewnym sensie dzieci wujka soso, trzymamy się ZAWSZE, bez względu na okoliczności.
AMEN
AgaPap pisze:A moje dziecko od rana robiło porządek w swoim pokoju, a teraz piecze ciasto. Więc wyobraźcie sobie jaki jest w chałupie bałaganJa to mam doła i wnerwa przy okazji też bo wczoraj cała chałupę wysprzątałam
![]()
kotx2 pisze:moś pisze:No tak, a ja mam dola
ta pogoda tak działa na wszystkich czy cós
mb pisze:Przypomina mi się, co o starości powiedział Woody Allen:
"Starość nie ma żadnych dobrych stron - wcale nie jestem mądrzejszy, mam coraz większe kłopoty ze wzrokiem i kręgosłup nawala mi coraz bardziej.
Tak więc doradzam unikać starości, jeśli tylko ma się taką możliwość"
Za Puti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
casica pisze:Ale jakos mi bylejako. I spać mi się chce i jakaś kołowata jestem. Fuj! Pogoda chyba faktycznie nie sprzyja.
kotx2 pisze:moś pisze:No tak, a ja mam dola
casica pisze:No cóż, Puti nie będzie nazywana sikunem, szczunem, podłotą (...)
Puti ma prawo, za całe swoje kocie życie bez skazy, zmazy i wpadki. Niech leje.
casica pisze:Usiłowałam się dopieścić wczoraj i dzisiaj. Podratowałam kiepskie samopoczucie zakupoholizmem. Kupiłam sobie dwie pary wiosenno letnich butów i wiosenny płaszczyk, a dzisiaj dopieściłam się zakupami na kiermaszu żywności. Ale jakos mi bylejako.
Slonko_Łódź pisze:A co to ma być?Życie jest piękne, wiosna nadchodzi to teraz Wam się na doły zebrało?
Jesienią jest czas na doły- teraz jest czas na motyle w brzuchu, wiosenne płaszczyki, pąki na drzewach i wiatr we włosach.... La vita e bella po prostu
A my naprawdę nie mamy powodu się smucić
![]()
Slonko_Łódź pisze:A tak z innej beczki. Co się stało z modami- bo jakoś tak dziwnie się zrobiło... Nic nikomu nie wycinają... Zero ostrzeżeń na pw... Bana nikt nie dostał. Czuję się zagubiona
Slonko_Łódź pisze:Kasia- nieświeże było
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Ale jakos mi bylejako. I spać mi się chce i jakaś kołowata jestem. Fuj! Pogoda chyba faktycznie nie sprzyja.kotx2 pisze:moś pisze:No tak, a ja mam dola
A co to ma być?Życie jest piękne, wiosna nadchodzi to teraz Wam się na doły zebrało?
Jesienią jest czas na doły- teraz jest czas na motyle w brzuchu, wiosenne płaszczyki, pąki na drzewach i wiatr we włosach.... La vita e bella po prostu
A my naprawdę nie mamy powodu się smucić
![]()
A tak z innej beczki. Co się stało z modami- bo jakoś tak dziwnie się zrobiło... Nic nikomu nie wycinają... Zero ostrzeżeń na pw... Bana nikt nie dostał. Czuję się zagubiona
Kasia- nieświeże było
Amica pisze:Mnie już lepiej, ale całą noc nie spałam z powodu wyrzutów sumienia po wczorajszych zakupach. Kupiłam okazyjnie w outlecie eleganckie botki, no i się zaczęło: a może nie powinnam, mam przecież dwie pary długich butów, a jeśli już to może inne bardziej praktyczne, albo tańsze itp. Koszmar, zawsze tak mam
AgaPap pisze:A conva to ona nigdy nie jadała? albo żółtko zmiksowane z wołowinką świeżą?
casica pisze:Amica pisze:Mnie już lepiej, ale całą noc nie spałam z powodu wyrzutów sumienia po wczorajszych zakupach. Kupiłam okazyjnie w outlecie eleganckie botki, no i się zaczęło: a może nie powinnam, mam przecież dwie pary długich butów, a jeśli już to może inne bardziej praktyczne, albo tańsze itp. Koszmar, zawsze tak mam
Obce mi są takie uczucia, zupełnie obce. Pamiętam jak kiedyś wydaliśmy WSZYSTKIE nasz pieniądze na mój luksusowy żakiet. Ciężko było, ale był zajebisty i wart wszelkich wyrzeczeń oraz udania się na garnuszek rodziców
AgaPap pisze:casica pisze:Amica pisze:Mnie już lepiej, ale całą noc nie spałam z powodu wyrzutów sumienia po wczorajszych zakupach. Kupiłam okazyjnie w outlecie eleganckie botki, no i się zaczęło: a może nie powinnam, mam przecież dwie pary długich butów, a jeśli już to może inne bardziej praktyczne, albo tańsze itp. Koszmar, zawsze tak mam
Obce mi są takie uczucia, zupełnie obce. Pamiętam jak kiedyś wydaliśmy WSZYSTKIE nasz pieniądze na mój luksusowy żakiet. Ciężko było, ale był zajebisty i wart wszelkich wyrzeczeń oraz udania się na garnuszek rodziców
No chyba musze od was się paru rzeczy nauczyć
casica pisze:AgaPap pisze:casica pisze:Amica pisze:Mnie już lepiej, ale całą noc nie spałam z powodu wyrzutów sumienia po wczorajszych zakupach. Kupiłam okazyjnie w outlecie eleganckie botki, no i się zaczęło: a może nie powinnam, mam przecież dwie pary długich butów, a jeśli już to może inne bardziej praktyczne, albo tańsze itp. Koszmar, zawsze tak mam
No chyba musze od was się paru rzeczy nauczyć
No mówię - jedź kobieto z nami do Austrii, po naukę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości