Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Nelly, nie stresuj się takWystawa to ma być przyjemność, a nie stres
kothka pisze:Kosmetyki przyjdą na pewno, jak Cię nei będzie w domu to zostawią awizo jak zwykle i odbierzesz sobie na poczcie:)
kothka pisze:Z klatką i firankami pamiętaj jeszcze o jakimś podkładzie (typu karton albo karimata) na spód klatki pod kocyk (bo spód jest niezabudowany, ap rzez to niewygodny dla kota), jakąś oponkę (albo budkę, ale z tej czasem kota ciężko wyjąć jak ma stresa, a na pierwszej wystawie zazwyczaj ma) żeby kot miał zapach domu, a przy okazji żeby mógł się schować jak się będzie bał (mój Lesiek pierwsze dwie wystawy przesiedział pod oponką robiąc za żółwia
dopiero później zaczął się lansować
) i coś na górę klatki (może być z takiego materiału jak firanki, ale równie dobrze może być kocyk)
A firanki na początek (dopóki nie zobaczysz czy wystawy Ci się podobają) to po prostu dwa kawałki materiału o długości powiedzmy 120 cm (jak nastawiasz się na połówkę klatki) z wciągniętą gumką na górze i przyszytymi tasiemkami, żeby mozna było je zawiązać na klatce, niskokosztowe
Później jak już polubisz jeżdżenie to sobie zainwestujesz w lepsze
A przy okazji na wystawie pooglądasz różne rozwiązania
kalair pisze:Witajcie Kochane!
Avian pisze:Teraz pewnie za późno, ale na przód klatki warto folię zabezpieczającą. Naprawdę warto ...
Materiały na firnakę polecam w Bławatku przy pl.Wielkopolskim - panie już przeszły chrzest bojowy ze mną, bo ja techniczna, nie "szmaciana", powiedziałam do czego chcę i zostawiłam pole do popisuDobrze wybrały.
A obok zaraz jest pasmanteria, można tasiemki, żabki i haczyki do mocowania zakupić.
Kąpiel w piątek? Łoj ... doschnie do soboty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości