ksb pisze:
Poczekaj na informację od horacy7.
Moim zdaniem powinnaś zacząć od takiej samej karmy jaką Matwiej dostaje u horacy7.
ok

Moderator: Estraven
ksb pisze:
Poczekaj na informację od horacy7.
Moim zdaniem powinnaś zacząć od takiej samej karmy jaką Matwiej dostaje u horacy7.

horacy 7 pisze:
(...)Matwiej dał sie wygłaskać lecz burczy na mnie jak go miziam ale nic nie robi ,nie gryzie ,nie drapie tylko boi się ,że znów coś będę majstrować.

ewexoxo pisze:znam tą karmę RC Indoor, więc na początek się w nią zaopatrzę, chociaż pewnie w ramach wkupienia się w łaski będzie też jakiś kurczaczek z TZ'owego rosołku
Benka też widziałam we wszystkich marketach, więc tę nie bedzie z tym problemu. A chłopaki łapią już co to jest kuwetka?
horacy 7 pisze:Z kuwetą nie mają problemu ,mają dwie odkryte kuwety i korzystają ładnie.Nawet burasek z kurnika był przeze mnie widziany w kuwecie a o niego się bałam bardzo.Oczywiscie obok suchego ,mięsko i mokre mile widziane jedzą wszystko nie wybrzydzają na razie.

ewexoxo pisze:widziałam, że sanabelle dużo osób chwali i nawet myślałam o tej karmie
ewexoxo pisze:A jakich żwirków używasz? Basia pisała o Benku lawendowym. Z tego co wiem to jest raczej niedrogi i widziałam go w wielu sklepach. Zastanawiam się tylko czy wytrzyma w naszej łazience, która jest malutka i po prysznicu nawet jednej osoby robi się jak w łaźni parowej. Czy z takiego żwirku po paru dniach nie będzie się robiło błoto?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 7 gości