Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:dalia pisze:Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam
gdzie się będzie upubliczniał?
Palmiarnia![]()
tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persaBolkowa pisze:Avian pisze:dalia pisze:Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam
gdzie się będzie upubliczniał?
Palmiarnia![]()
W jakich godzinach będziecieChętnie obejrzę mini vana, cokolwiek van oznacza
anulka111 pisze: tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persa
dalia pisze:anulka111 pisze: tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persa
tu to widać np
http://www.youtube.com/watch?v=MGXPCagq ... re=related
Avian pisze:... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski vanCzarny van (najlepiej z niebieskimi oczami
)
dalia pisze:Avian pisze:... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski vanCzarny van (najlepiej z niebieskimi oczami
)
pomogę szukać jakby co![]()
będziesz miała cudną parkę i w perspektywie budowę basenu dla obu
edit
turecki chyba bo perskiego już masz
MariaD pisze:dalia pisze:Avian pisze:... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski vanCzarny van (najlepiej z niebieskimi oczami
)
pomogę szukać jakby co![]()
będziesz miała cudną parkę i w perspektywie budowę basenu dla obu
edit
turecki chyba bo perskiego już masz
Avina dobrze prawi - chce perskiego vana, czyli persa o umaszczeniu van. Na razie ma pseudo tureckiego vana w ciele perskiego szynszylka z zamiłowaniem do wody.
Avian pisze:Po dwóch próbnych praniach stwierdzam, ze jego trzeba będzie prać przed samą oceną, najlepiej już na ringuI nie pozwolić sędziemu dotknąć brudnym, tłustym paluchem, o nie, najpierw będzie rączki pudrował
MariaD pisze:Avian pisze:Po dwóch próbnych praniach stwierdzam, ze jego trzeba będzie prać przed samą oceną, najlepiej już na ringuI nie pozwolić sędziemu dotknąć brudnym, tłustym paluchem, o nie, najpierw będzie rączki pudrował
Bardzo proszę o informację kiedy i gdzie go pierwszy raz wystawiać będziesz. Przyjadę z kamera i będę kręcić te kąpiele na ringu i pudrowanie rączek sędziemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 64 gości