Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę" :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 21:24 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Perski van. Doobre, mooocne. :ok: :ryk:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro gru 07, 2011 21:28 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:
dalia pisze:
Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam :twisted:

gdzie się będzie upubliczniał?

Palmiarnia 8)

W jakich godzinach będziecie :?: Chętnie obejrzę mini vana, cokolwiek van oznacza :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Śro gru 07, 2011 21:37 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

W przyszłą niedziele to jest 18.12.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro gru 07, 2011 21:39 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Bolkowa pisze:
Avian pisze:
dalia pisze:
Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam :twisted:

gdzie się będzie upubliczniał?

Palmiarnia 8)

W jakich godzinach będziecie :?: Chętnie obejrzę mini vana, cokolwiek van oznacza :wink:
tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persa :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro gru 07, 2011 21:50 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

W końcu Roszka obejrzałam. Roszek składa się z oczu i futra :1luvu:
Szkoda,ze na żywo go nie zobaczę :(
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro gru 07, 2011 21:53 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

anulka111 pisze: tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persa :lol:

tu to widać np
http://www.youtube.com/watch?v=MGXPCagq ... re=related
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro gru 07, 2011 22:16 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

dalia pisze:
anulka111 pisze: tureckie vany to kocia rasa ,ktora uwielbia wode i zupelnie nie jest podobna do persa :lol:

tu to widać np
http://www.youtube.com/watch?v=MGXPCagq ... re=related

No właśnie :roll:
Obawiam sie, ze jak podrośnie na tyle, żeby wskoczyć do wanny, skończy się kąpanie w jego obecności ... bo wanna mogłaby stac się za mała :twisted:

Nie może być po prostu szczęśliwym vanem, bo po prostu w końcu zgnije i grzybem i pleśnią zieloną sie pokryje :twisted: Nie mówiąc o płetwach i skrzelach, które mu wyrosną :mrgreen:

Będziemy w Palmiarni od 10-16, zapraszam 8)

Fluszaku, nic straconego - jeszcze nie raz będziemy przed oceną wybielać wspólnie nasze białasy :twisted:

... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski van :twisted: Czarny van (najlepiej z niebieskimi oczami :oops: )
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro gru 07, 2011 22:23 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski van :twisted: Czarny van (najlepiej z niebieskimi oczami :oops: )

pomogę szukać jakby co :twisted:
będziesz miała cudną parkę i w perspektywie budowę basenu dla obu :lol:

edit
turecki chyba bo perskiego już masz :wink:
Obrazek

dalia

Post » Śro gru 07, 2011 22:40 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

O, tego kocham :oops:
Tylko jedno niebieskie oczko mu brakuje do mojego ideału :lol:
http://www.bagiracat.com/galerie/galler ... egacy.html

A jak już jestem przy moich ukochanych krówkach - tego kocurka kocham miłością platoniczną od pierwszego kocięckiego zdjęcia jakie zobaczyłam ... za tą śliczną plamkę na ryjku :1luvu:
Lynek mój ukochany - http://catsecret.com/galeria_lyneke.html

Ech, gdzie ci sponsorzy z pałacami ...
Obrazek

Avian

Post » Śro gru 07, 2011 22:45 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

dalia pisze:
Avian pisze:... a swoją drogą moje kolejne marzenie to właśnie perski van :twisted: Czarny van (najlepiej z niebieskimi oczami :oops: )

edit

Avina dobrze prawi - chce perskiego vana, czyli persa o umaszczeniu van. Na razie ma pseudo tureckiego vana w ciele perskiego szynszylka z zamiłowaniem do wody. :D
Obrazek

MariaD

Post » Śro gru 07, 2011 22:52 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

MariaD pisze:
dalia pisze:

edit

Avina dobrze prawi - chce perskiego vana, czyli persa o umaszczeniu van. Na razie ma pseudo tureckiego vana w ciele perskiego szynszylka z zamiłowaniem do wody. :D

ja wiem co Avian prawi 8)
ale perskiego już ma 8)
dobrym towarzyszem będzie tylko turecki 8)
i basen dla obu :lol:
Obrazek

dalia

Post » Śro gru 07, 2011 22:56 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Ja już współczuję Avian tych męk przygotowania persika do wystawy: pojenia z buteleczki, karmienia łyżeczką, prostowania loczków i odganiania od wody. Avian, chyba przestaniesz się myć by Ci się persik nie pomoczył? :wink:
Obrazek

MariaD

Post » Śro gru 07, 2011 23:03 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Po dwóch próbnych praniach stwierdzam, ze jego trzeba będzie prać przed samą oceną, najlepiej już na ringu :mrgreen: I nie pozwolić sędziemu dotknąć brudnym, tłustym paluchem, o nie, najpierw będzie rączki pudrował :mrgreen:
Obrazek

Avian

Post » Śro gru 07, 2011 23:05 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Avian pisze:Po dwóch próbnych praniach stwierdzam, ze jego trzeba będzie prać przed samą oceną, najlepiej już na ringu :mrgreen: I nie pozwolić sędziemu dotknąć brudnym, tłustym paluchem, o nie, najpierw będzie rączki pudrował :mrgreen:

Bardzo proszę o informację kiedy i gdzie go pierwszy raz wystawiać będziesz. Przyjadę z kamera i będę kręcić te kąpiele na ringu i pudrowanie rączek sędziemu. :lol:
Obrazek

MariaD

Post » Śro gru 07, 2011 23:06 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

MariaD pisze:
Avian pisze:Po dwóch próbnych praniach stwierdzam, ze jego trzeba będzie prać przed samą oceną, najlepiej już na ringu :mrgreen: I nie pozwolić sędziemu dotknąć brudnym, tłustym paluchem, o nie, najpierw będzie rączki pudrował :mrgreen:

Bardzo proszę o informację kiedy i gdzie go pierwszy raz wystawiać będziesz. Przyjadę z kamera i będę kręcić te kąpiele na ringu i pudrowanie rączek sędziemu. :lol:

szczególnie te rączki pudrowane kręć :lol:
Obrazek

dalia

[poprzednia][następna]