Skierniewicka banda i arystokracja-2x EX 1 i certy dla Natka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 12:52 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Marta ! będą fotki ???????Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Nie paź 30, 2011 13:12 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

O tak, foteczki! :D :ok: :ok:
Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 30, 2011 16:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Na pewno będą. :ok: Czekamy na relację zdjęciową. :kotek:
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Nie paź 30, 2011 17:19 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

A ja widziałam Natka 8) Cuuudny ,jednak nie podeszłam :oops: :oops: i teraz żałuję :oops: :oops: bo tak sobie myslę że,może mogłabym podrapać pod bródką,jak bym ładnie poprosiła :oops: eech...(chociaż wiem że,nie wolno,ale ... :roll: )
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie paź 30, 2011 17:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

też byłam, tez widziałam, odważyłam się zaczepic Krzysia , na najmysię i szurę odwagi juz mi nie starczyło :oops: /strasznie nieśmiała w realu jestem :oops: :cry: /
A oto dowód

Obrazek

Obrazek

Natek jest cudowny, ale cały czas spał :(

sorki, że zdjęcia kiepskie, ale robione telefonem

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 30, 2011 19:26 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Słuchajcie, Satyrki nie gryzą, Szurki pewnie tez nie ;)

Dziewczyny, Natek jest przeboski i na pewno, gdybyście powiedzieli kto zacz, mogłybyście nie tylko zobaczyć, ale i poprzytulać.
Ja wczoraj miałam to szczęście mieć cudowności na kolanach :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja z jednej strony żałowałam, że mnie dzisiaj nie było, ale z drugiej wyszło na to, że muszę się cieszyć, bo mi niezapowiedziana wizyta u weta wyszła :(

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie paź 30, 2011 19:34 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

rapsodia82 pisze: Satyrki nie gryzą, Szurki pewnie tez nie ;)

To ja wiem, ale za Krzyśkiem tez dwa razy szłam, zanim odważyłam się zaczepic i przedstawić :oops: .
Mocna w gębie jestem tylko wirtualnie.
Monika po prostu mnie onieśmieliła zupełnie 8O , a Marty nie było akurat.

rapsodia82 pisze: bo mi niezapowiedziana wizyta u weta wyszła :(

no właśnie, co z Bandziorkiem? / czytałam na fejsie /

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 30, 2011 19:44 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Stan zapalny, wczoraj nie mógł się załatwić, myślelismy, że się zatkał, ale możliwe, że mama nie zauważyła, że może jednak się porządnie załatwił (miała gości, a nas cały dzień nie było), bo bezproblemomo został cewnik założony, wetka nie miała mozliwości przebadania moczu, jedynie jakimś specjalnym papierkiem sprawdzała.
Więc antybiotyk, cewnik jutro powinnismy wyciągnąć, ale zobaczymy, jak będzie.
Miał krew w moczu, ale teraz ładnie czyściutko leci.
Tylko strasznie osłabiony i miziasty po narkozie, szkoda mi go, bo siedzi zamknięty w łazience, bo trochę cewnik nieszczelny (zatyczka, więc w końcu ją odkręcilismy, a potem nie potrafiliśmy założyć :oops: więc już został bez, no i jak na kolana sie wpakował, to całe spodnie mokre, więc nie mogę z nim siedzieć, bo spodnie mi sie juz kończą ;) )
Jutro rano wizyta i dowiemy się, co dalej. Jutro wieczorem wyniki badań krwi powinnismy mieć.

Satyrki przepraszam za OT :oops:

Iza, ja tez niesmiała, a jednakjedynie co żałuję, że w Legionowie, gdzie przelotem sie poznaliśmy (nie znałam ich z miau) jakoś konkretniej nie pogadałam, ale szczęście, że szukałam po wystawie zdjęć mojego Pioruna, i trafiłam na ich wątek :mrgreen:

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 20:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Rapsodia, to że nie podeszłaś to ci się należy klaps na tyłek!Byłaś w sobotę, tak? Często bywałam u Satyrków, siedziałam i gadałam. Trzeba było się przyznać, że ty to ty. Marta też powinna dostać po zadku bo nie powiedziała, że jesteś. A ja chcę poznać 'nowych' miauowiczów na wystawach :mrgreen:
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Nie paź 30, 2011 20:26 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

ciekawe kiedy mi się nadarzy okazja poznać jeszcze to nowych miauowiczów,chyba najszybciej na wystawie jakiejś,jaka będzie gdzieś blisko Łodzi

WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 30, 2011 20:30 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Roulett pisze:Rapsodia, to że nie podeszłaś to ci się należy klaps na tyłek!Byłaś w sobotę, tak? Często bywałam u Satyrków, siedziałam i gadałam. Trzeba było się przyznać, że ty to ty. Marta też powinna dostać po zadku bo nie powiedziała, że jesteś. A ja chcę poznać 'nowych' miauowiczów na wystawach :mrgreen:

Nie podchodziłam, bo cały czas tam byłam :mrgreen:

Sylwia, ja też zamierzam teraz pojeździć częściej po wystawach, szczególnie, że bez kota, to mniejszy problem.
Już wiem, że w przyszłym roku w Kościanie będę :mrgreen:
Jerzykówka, cudownie było Cię poznać!

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 20:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Satyrki są bardzo, bardzo otwartymi i kontaktowymi osobami. :1luvu:

Miałam okazję dziś poznać Szurę ...najmysia była wybyta. :mrgreen:

A Natka uwielbiam. Jest niesamowity. :love: :love:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 30, 2011 20:51 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Rapsodia, to która to ty byłaś? :mrgreen:
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Post » Nie paź 30, 2011 20:51 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Petka, ty dzis ze swoim zupełnie zanikłas, Asia za to mogła dopasc Natka i wymiziac do bólu. Ogólnie wystawa bardzo nieudana jak dla nas, jedna z najgorszych na jakich bylimy. Otwarcie super, potem już tylko gorzej. Zakończenie żenujące, pokaz "kota publicznosci" 45 minut, gala zwyciezców 1 minuta.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie paź 30, 2011 20:55 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Satyrku, czuję się za to odpowiedzialna... :oops: :oops:
W końcu wam konkurencję przywiozłam. 8) :oops:
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

[poprzednia][następna]