Moderator: Estraven
pozytywka pisze:babajaga mówi, że nie można piec w szklanym
chlebuś wygląda przepięknie i całe szczęście, że dziś wyjątkowo zjadłam śniadanie, bo juz bym się tu skręcała z chlebkowej namiętności
jej siostra pisze:piękny
kocham niedoskonałości
paw pisze:jej siostra pisze:piękny
kocham niedoskonałości
bo przeciwności się przyciągają. to ja też się pochwalę swoim pierwszym chlebkiem na zakwasie! baaardzo był smaczy, mąka razowa, ziarna słonecznika... wys. całkowita 1 cm
Annazoo pisze:paw pisze:jej siostra pisze:piękny
kocham niedoskonałości
bo przeciwności się przyciągają. to ja też się pochwalę swoim pierwszym chlebkiem na zakwasie! baaardzo był smaczy, mąka razowa, ziarna słonecznika... wys. całkowita 1 cm
I bardzo dobrze: znaczy, że składał się z samej skórki :)
paw pisze:Annazoo pisze:paw pisze:jej siostra pisze:piękny
kocham niedoskonałości
I bardzo dobrze: znaczy, że składał się z samej skórki :)
właśnie. chrupiącej+ kilka milimetrów zakalca w środku. a jej siostra twierdziła że to takie proste
jej siostra pisze:Annazoo ma dooobry zakwas.
polecam
villemo5 pisze:Serio masz zakwas do chleba?
Ja niby moge sobie tu z piekarni załatwić, ale z takiej piekarni, ze ja ich chleba nie tykam nawet kijem.
villemo5 pisze:Tanio nie jest
Jak porobię wszystkie opłaty miesięczne to obadam, czy mnie stać na taki wyskok i się odezwę![]()
Najpierw jednak cesarzowi, co cesarskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości