Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 13:43 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

welina pisze:Zadzwoniłam przed chwilę do byłego WETA. i kazałam uzupełnić dokładnie Książeczkę Zdrowia.Daniel wieczorem podjedzie,by odebrać.Był rozżalony że zrezygnowałam z jego usług i pomocy w poszukaniu dobrego Ortopedy.

No kurcze chyba nie za takie prowadzenie kota mu placiłaś więc nie rozumiem rozżalenia.A czy on zdaje sobie sprawe że ten kot nadal cierpi i ,że tu nie ma czasu na gdybanie tylko wkońcu na prawidlowe leczenie :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro sie 10, 2011 13:50 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

wiora pisze:
welina pisze:Zadzwoniłam przed chwilę do byłego WETA. i kazałam uzupełnić dokładnie Książeczkę Zdrowia.Daniel wieczorem podjedzie,by odebrać.Był rozżalony że zrezygnowałam z jego usług i pomocy w poszukaniu dobrego Ortopedy.

No kurcze chyba nie za takie prowadzenie kota mu placiłaś więc nie rozumiem rozżalenia.A czy on zdaje sobie sprawe że ten kot nadal cierpi i ,że tu nie ma czasu na gdybanie tylko wkońcu na prawidlowe leczenie :roll:

Chyba nie- tylko mu żal bo stracił dochód.Niedawno pisałam Ci i ludzkich lekarzach,czy to nie tobie :?: Mam alergię na wszystkich..

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sie 10, 2011 14:14 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

W Wawrze byłam u dr.Janickiego.To dobry ortopeda ale ja byłam z psem. Moze zajmuje sie kotami?Mogę jutro zapytać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 10, 2011 14:14 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Nie- to nie do mnie pisałaś ale doskonale wiem o co Ci chodzi
:?

wiora

Post » Śro sie 10, 2011 17:57 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Jestem załamana.Dziś cały dzień siedziałam przy komputerze -non stop dzwoniąc po przychodniach.Niestety urlopy i długie terminy,albo ortopedzi są dwa razy w tygodniu . :( Zapisana zostałam z polecenia pewnego lekarza do Kliniki ul.Nowoursynowską 159c
na godz.8:00( matkokochana jak ja tam dojadę :strach: ) do Dr.Trendacza.Nie mam na co czekać to ostatni dzwonek.Trzymajcie kciuki za konsultację i żebym nie padła na zawał przy płaceniu rachunków. 8O

welina

Post » Śro sie 10, 2011 18:19 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Kciuki mocne :ok: :ok: :ok:
Oby teraz było szybko, sprawnie, rzetelnie aby bąbelek już dłużej nie cierpiał :ok:

wiora

Post » Śro sie 10, 2011 18:54 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Wiem, że super ortopedą jest dr Sterna.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro sie 10, 2011 18:56 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

na ochocie jest jedna z lepszych ( moim zdaniem lecznic)
http://www.bialobrzeska.waw.pl

tyle z nie calodobowa-((

edit: a na nowoursynowskiej jest lecznica sggw. Ja za nia nie przepadam, ale maja komplet specjalistow, czesc z nich pracuje tez na bialobrzeskiej.
Ostatnio edytowano Śro sie 10, 2011 18:58 przez epti, łącznie edytowano 1 raz

epti

Od: Śro lis 15, 2006 14:10

Post » Śro sie 10, 2011 19:06 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Biedactwo, trzymam kciuki...
Mnie też niestety nie do śmiechu...
Maurycy niestety nie najlepiej a Renifer cały tydzień poza Warszawą (a szkoda, bo poprosiłabymgo żeby cCę podwiózł z koteńką do weta
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sie 10, 2011 19:14 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

epti pisze:na ochocie jest jedna z lepszych ( moim zdaniem lecznic)
http://www.bialobrzeska.waw.pl

tyle z nie calodobowa-((

edit: a na nowoursynowskiej jest lecznica sggw. Ja za nia nie przepadam, ale maja komplet specjalistow, czesc z nich pracuje tez na bialobrzeskiej.

Dzięki Wam Wszystkim za porady
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzwoniłam wszędzie tam się dostałam i to też z polecenia.Niestety urlopy i nie ma codziennie ortopedów.Najważniejsza konsultacja i co robić dalej.Później mogę zmienić Klinikę.

Tylko boję się o ceny,Do tej pory wydałam prawie 700 zł.Zostało mi na leczenie 350 zł.Wiem,że ceny u specjalistów są z kosmosu. :strach:

welina

Post » Śro sie 10, 2011 20:17 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Welinko,czuje przez skórę,że dasz radę :ok: :ok: :ok: No bo jak nie Ty,to kto??? :ok: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro sie 10, 2011 20:38 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

BUSIO pisze:Welinko,czuje przez skórę,że dasz radę :ok: :ok: :ok: No bo jak nie Ty,to kto??? :ok: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Podniosłaś mnie na duchu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Śro sie 10, 2011 20:41 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Tak, jest ciężko, ale... "starać się trzeba" :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sie 10, 2011 20:46 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Dziewczynychcę wam napisać,że również zapisałam się do ortopedy na Białobrzeską na jutro godz.17:00.To jest rzut beretem ode mnie.
Po konsultacji z babcią Kacperka z banerka :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: wybrałam Białobrzeską.Na Nowoursynowską jak na moje zdrowie jest zbyt daleko. :( :oops:

A teraz idę spać bo padłam-prawie nie wiem jak się nazywam :roll:

welina

Post » Śro sie 10, 2011 20:53 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Mocno trzymam za Waszą wizytę i wierzę,że Lajluni dobry specjalista będzie mógł pomóc.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]