OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
Ale super zdjecie Moderator: Estraven
OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
Ale super zdjecie Chat pisze:kalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
A masazysta gdzie?Klientka czeka!
![]()
Tak trzymaj Safol
kalair pisze:OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
Czesc Olgus!
Trzymam Ciociu, trzymam! Ja baaardo lubie tak lezec!![]()
![]()

anulka111 pisze:OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
![]()
![]()
Ale super zdjecie
![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
Czesc Olgus!
![]()
Bo to wygodna pozycja. I strategiczna
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Cześć Krecie z Dużąkalair pisze:Jak Safolek sie rozwali na stoliku, to w zasadzie juz nic wiecej..Zwlaszcza, ze sie po nim turla.
![]()
Tak trzymaj Safol
Czesc Olgus!
![]()
Do czego strategiczna?? Tak podekrzliwie pytam..
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Czesc Olgus!
![]()
Do czego strategiczna?? Tak podejrzliwie pytam..
Z wielu powodów
Po pierwsze, blisko do talerza
Po drugie, Duża jak sięga po kubek, to na pewno zawsze pogłaszcze przy okazji
Po trzecie, nikt inny nie może zająć TEGO miejsca
To tak na szybko, Safol zna pewnie jeszcze z tysiąc innych przyczyn, ale nie wiem, czy się podzieli

kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Czesc Olgus!
![]()
Z wielu powodów
To tak na szybko, Safol zna pewnie jeszcze z tysiąc innych przyczyn, ale nie wiem, czy się podzieli
Wole nie pytac..![]()
![]()
Co do glaskania-o tak! Bo jak ona tak lezy, to najczesciej zwisa jak to Safol, i wtesy jedna lapke trzyma na mojej nodze. Musowo.![]()
Do jedzenia owszem-MUSI zajrzec, jadalne czy nie, zreszta dla niej ostatnio wiekszosc jest jadalna.![]()
Co do trzeciego..hmmm..sugerujesz, ze ja mam ochote tak sobie legnac??![]()
![]()
juana pisze:kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Bo to wygodna pozycja. I strategiczna
Z wielu powodów
Wole nie pytac..![]()
![]()
Co do glaskania-o tak! Bo jak ona tak lezy, to najczesciej zwisa jak to Safol, i wtesy jedna lapke trzyma na mojej nodze. Musowo.![]()
Do jedzenia owszem-MUSI zajrzec, jadalne czy nie, zreszta dla niej ostatnio wiekszosc jest jadalna.![]()
Co do trzeciego..hmmm..sugerujesz, ze ja mam ochote tak sobie legnac??![]()
![]()
Potrzebny byłby większy stół, bo jakby tak jeszcze do kompletu reszta kotek postanowiła rozłożyć "ciałka" ... + Ty ....
![]()
![]()
Sie nie mieszcze! bubor pisze:Popołudniowo burzowe " Bry " Kalair z pannami![]()
A LAffizdrolka jak zwykle niet...............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, muza_51 i 12 gości