Dzisiaj mamy taką sielankę, że aż się wzruszyłam. Koty się snują pod krzakami (bo gorąc okropny), Fionka w drzewach, ech.
Mam pytanie: a gdyby tak jutro, w samo południe zmoczyć Fionce futro? Oczywiście, jak znów będzie taki upał.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Niestety, Fionka znowu z kościąAle to malutka końcówka tej starej, a do obiadu wleję oleju. Do pysia też parafinę. No nie mogłam jej zabrać, no
Greta_2006 pisze:Zmierz najpierw Fionkę oraz basenik przed zakupem.Żeby się nie okazało, że ledwo jej łapa się zmieści.
Feebee pisze:Nie używam baseników dla dzieci.
Pazury! I będzie po sprawie..., znaczy po baseniku.
Przerabiałam.
Ja akurat mam takie, bo trwałe są
http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_ ... 49036#more
Femka pisze:Fionka jednak nie lubi wody i zabaw z kąpielami. Wcale nie musiałam próbować. Wystarczyło zobaczyć, jak reaguje, gdy trzymam węża z lejącą się wodą. Temat ostatecznie zamknięty.
Dziś byłam świadkiem sceny niezwykle wzruszającej. Koralik razem z Fionką w drzewach. Koral kręcił pod psicą ósemkiFionka cierpliwie stała wodząc za kotem wzrokiem. Potem Koral zaczął się o Fionkę ocierać, przewrócił się na plecy, a Fionka dotknęła nosem jego brzuszka. Na koniec Koral wstał, strzelił kilka baranków w łapy Fiony i dali sobie buzi noskami. Uwierzcie mi, że prawie się pobeczałam oglądając tę scenę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 59 gości