Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:No proszę, tylko anulka111 jest motywatorem? Nie ma sprawy, zaraz poproszę o zjawienie się w wątku.
angel03 pisze:nie wiem kiedy taka sytuacja się powtórzy, ale wtedy spróbuję zrobić foty, ogólnie Wedel i Gia często teraz do siebie podchodzą i się wąchają noskami, a fotki jakies nowe postaram się zrobić, może jutro....zobaczymy...Anulka mnie jeszcze nie molestuje więc trochę mogę poczekać;)
angel03 pisze:he,he,he wiedzialam że tak będzie:P
angel03 pisze:Zrobię te foty.....dla Was wszystkich zainteresowanych "grubej kluski",terrorysty i dostojnej arystokratki;)
ewkaa pisze:angel03 pisze:Zrobię te foty.....dla Was wszystkich zainteresowanych "grubej kluski",terrorysty i dostojnej arystokratki;)
Trzymamy za słowoprosimy jeszcze o określenie kiedy
anulka111 pisze:angel03 pisze:he,he,he wiedzialam że tak będzie:P
Uciesze sie ,jak zobacze zdjecia Gia,ale Wedel i Luna tez mnie fascynuja
anulka111 pisze:No to czekam niecierpliwie do jutraI prosze o pysia w miare mozliwosci koteckzow
To oczywiste -ja kocham wszelkakie zwierzaki,tzn,.takie ktore maja 4 nogi -nie lubie tych co maja wiecej nog
angel03 pisze:ewkaa pisze:angel03 pisze:Zrobię te foty.....dla Was wszystkich zainteresowanych "grubej kluski",terrorysty i dostojnej arystokratki;)
Trzymamy za słowoprosimy jeszcze o określenie kiedy
Dobrze, dobrze.....określam:jutro....ale nie wiem na ile ciekawe zdjecia będą...zalezy od nastroju kociastych:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości