Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 11:29 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

hmm kurcze, to nie pomogę :( mieszkam za daleko, więc osobiście dać nie mam jak i konta w odpowiednim banku też nie mam :? hmmm... a może wet na krechę Cię przyjmie w razie czego?

putto

Od: Pt cze 17, 2011 18:21

Post » Nie cze 19, 2011 11:32 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Zaznaczę sobie do doczytania.
Za Henia :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie cze 19, 2011 16:32 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Napisz jak po wizycie u veta - udalo sie uprosic i przyjal na kredyt ? Jakie leki Henio dostal?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Nie cze 19, 2011 17:44 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Henio dostal kroplówke podskórnie, Cerenie, Catosal, coś na R. Jutro zostanie tam na noc i z rana we wtorek pobiorą mu krew i wyślą do Laboklinu. Henio obrażony o kłócie.
najszczesliwsza

Post » Nie cze 19, 2011 18:05 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

na r to może rubenal? bo to jest na wspomaganie pracy nerek, hmm ale raczej nie dostałby tego jednorazowo tylko codziennie, ale nie zaszkodzi że zapytam :)
Heniu, odbraź się, to wszystko było dla Twojego dobra :)

putto

Post » Nie cze 19, 2011 18:33 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

najszczesliwsza pisze:Henio dostal kroplówke podskórnie, Cerenie, Catosal, coś na R. Jutro zostanie tam na noc i z rana we wtorek pobiorą mu krew i wyślą do Laboklinu. Henio obrażony o kłócie.

A co z biegunką i wymiotami? Jakaś koncepcja?
A poza tym :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie cze 19, 2011 19:21 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Kciuki za Heńka :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon cze 20, 2011 9:51 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Doczytuję. Martwię się :(
Ale jak widzę to wsparcie "nerkowców" to jestem spokojna, że Henio wyjdzie na prostą. :D

najszczęśliwsza, wysłałam PW - o nowy banerek postaram się.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon cze 20, 2011 11:04 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

To jestem bez pracy i wywalona z PUP
najszczesliwsza

Post » Pon cze 20, 2011 12:28 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Dobrze rozumiem, ze staz sie skonczyl ? Czy tez musialas zrezygnowac ? Przy okazji nie sadzilam, ze mozna kogos wyrzucic z PUP...
Jesli szukasz pracy, to moze napisz cos wiecej jakiej ? Np. na PW ?
Probowalas zawiesic swoj kredyt ? Albo renegocjowac warunki splaty i obnizyc raty ? Mam znajomych pracujacych w bankach - to podobno czesta procedura - moga dopytac dokladniej, jesli chcesz. Probowalas starac sie o pomoc z "mopsu" ?

Henio - co z wymiotami ? U kotow nerkowych to dosc niebezpieczne, on sie wtedy odwadniaja, a to ma fatalny wplyw na nerki...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon cze 20, 2011 14:28 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Miodalik pisze:Dobrze rozumiem, ze staz sie skonczyl ? Czy tez musialas zrezygnowac ? Przy okazji nie sadzilam, ze mozna kogos wyrzucic z PUP...
Jesli szukasz pracy, to moze napisz cos wiecej jakiej ? Np. na PW ?
Probowalas zawiesic swoj kredyt ? Albo renegocjowac warunki splaty i obnizyc raty ? Mam znajomych pracujacych w bankach - to podobno czesta procedura - moga dopytac dokladniej, jesli chcesz. Probowalas starac sie o pomoc z "mopsu" ?

Henio - co z wymiotami ? U kotow nerkowych to dosc niebezpieczne, on sie wtedy odwadniaja, a to ma fatalny wplyw na nerki...

jak jeszcze raz pójdę na L4 to mnie wywalą, albo jak będę chciała jakieś wolne poza tym, które mi przysługuje. A idzie sesja i egzaminy, zaliczenia w tygodniu, więc można liczyć, że mam staż do 8 lipca. Normalnie skończyłby się na początku października. A jak mnie pracodawca wywali ze stażu, to wylecę z PUP na chyba 90 dni.
Z MOPSu nic poza rodzinnym nam się nie należy, bo mamy samochód, a poza samochodem za duży dochód... Tak samo z dodatkiem mieszkaniowym.

Wymioty pod kontrolą, znaczy Cerenia to lek przeciw wymiotny. Nawadniamy Henia. Niestety, dziś do weta leci, bo 3 rzadkie kupki w kuwecie... Renala niet, ale Animondę łaskawie polizał, porcja jak dla wróbelka...
najszczesliwsza

Post » Wto cze 21, 2011 9:23 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Obrazek

Kod do skopiowania:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdkgg][img]http://img822.imageshack.us/img822/1103/heniob.jpg[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto cze 21, 2011 9:41 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Dziękujemy z Heniem za banerek.
Heniuś pogryzł wetki i zadowolony zjadł 100 gr karmy. O 16 go odbiorę z lecznicy.
najszczesliwsza

Post » Wto cze 21, 2011 11:38 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wyniki! Za Henia!
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto cze 21, 2011 18:34 Re: HENIEK "SIĘ ZEPSUŁ" - NERKI - BŁAGA WAS O ŻYCIE!

co tam u Henia? jak się czuje? co powiedzieli weci?

putto

[poprzednia][następna]